Maria Puder
Platin Üye
Ne içtin?
Rakı icmediysen içmiş saymam.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
peki gardaşım![]()
Ne içtin?
Bir ölü son anlarına kadar etrafını görür. Üzerine toprak atanları görür. Hiç mi Kuran-ı Kerim okumadın pıtırcıgım benım.![]()
ölü değil canım ruh görür sen okumuşsunda idrak edememişsin. ha öldükten sonra ben yok olacağım tamamen kafasındaysan sana kolay gele
rakı ortamına göre içilir. Evde tek başıma rakı mı içicem sende diğer pıtırcıksın![]()
Ha ölü ha ruh sonuçta. cenazeme katılan güzel-çirkin kızları görebiliyorum değil mi ? Bu kız çok pıtırcık ya![]()
Hiç mi arkadasin yok la? Evde tek olduğunu okumadım bile akşamdan kaldığını okudum sadece.
Ne içtin soruma cevap ver bari.
Arkadaşla ne alakası var. ertesi gün iş başı yapıcaktım. rakı ortamında en az sabah 4-5 e kadar oturmam gerek. işi kaçırırım öyle oluncada.
Efes extra shot 6 kutu.
Ben en iyi arkadasimla oturup rakı içerim. Gece 2 en gec 3 e kadar (Herkesi kendim gibi saniyorum olabilir) Bi tek onla içerim zaten. Ben de tekila vodka falan içtin sandım.
Afferim.
Sen hiç konuşma !!!
Peki abiğ
Yarasın...
Rakının yeri çok ayrı. Mis gibi tadı var. Çok severim.
Arada Vodka-red bull yapıyorum
Alka-seltzer candır eksik etmeyiz.