#duhaniçinadalet

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu Yaptıkdan sonra Forum iki sefer satıldı. Oysa bana diyorlar yılların olaylarını ısıtıp koyuyorlar diye. Seninde benden farkın yok yenge hanım.
Emre senin kadar gitmedi bu olayın üzerine hatta gidemedi. Adam sattı kurtuldu. Sen hala 2018 de kaldın .
benim senin mevzun ile ilgili ilk ve tek yorumum ender, aramızdaki fark bence bayağı büyük.

Bütün gece 6 sayfa yazışılmış hiçbir sonuca varılmadı mı djdjdjjdjd
Biz buyuz işteeee :d

Herkesin süresiz banının kaldırılmasına ben de karşıyım. Ama bir kişiye yönelik olması da doğru değil.
O sebeple anket açın nicklerin yanlarına suçlarını da yazın. En çok oyu alan üç kişinin banı açılsın yılbaşı indirimi tadında gibi....
Hem insanlar abartılı şekilde süresiz banlanan arkadaşlarına kavuşur hem de yönetim zan altında kalmaz bunun banını kaldırdın da şunun niye kaldırmadın gibi.
Her üyenin en az bir en çok üç oy kullanma hakkı olsun. Ve oylar kapalı kullanılsın anket oy kısmında görünmesin kim kime vermiş ha isteyen konu içerisinde açıklamalarıyla kime oy verdiğini de yazabilir tabi.

Evet duhanın olay sonrası banlanması gerekiyordu ama süresiz doğru değildi. Daha önce de banlandığı için o süre baz alınmış olabilir ama süre uzatılmalıydı 6 aydır bir senedir neyse ne. Ki kürt kızının süresiz banı kaldırılmıştı. Kaldırılmasını isteyenlerden biriydim zaten çünkü süresizi haketmiyordu.
Yıllarca multi üyeliklerle insanları bezdiren hatta forumda da konuşulmuştu başka başka millete sarkıntılık olayları da olan mahlasın banı anlık bir kararla kaldırıldı biraz da can sıkıntısına verilmiş bir karardı yalansa yalan deyin.

Hesnanın banı da bana hala saçma geliyor. O kızın da süresiz banının kalmasını isterim. Şimdi konu ban kaldırmaksa. Kimse kızın arkasında durmadı diye konu unutuldu o da süresizi haketmiyor.
Karga olayı tehdit ve şantaj olayı döndü o konuda bu sebeple süresiz ban yerindeydi. Kim karısını aldatıyor kim kocasını, bizi bağlamaz en fazla dalgasını geçer unuturuz herkesin içinde açık açık tehdit olayı çok başkadır.

Taraf tutmadan genel bir yorum yapmak istedim en doğrusu da bu görünüyor. Devlet bile belirli suçlar dışında diğer suçların affını yaptı bizden de üç üye kurtulabilir.. Hem yine çoğunluğun kararı ile seçilecek o kişiler. Biraz da aksiyon olur fena mı...

Şunu unutuyorsunuz; size göre x uyenin bani haksizken, baskasina goren y uyenin bani haksız.

Bu nedenle ya gercekten genel affı konuşacaksiniz ya da hic konuşmayacaksınız.

Herkes kendi bakış açisinin getirdiği şekilde öneri yapiyor. Bu doğru değil.

Getirin genel affı, her şey sıfırlansın. Ban yine gerekirse yine verilsin. Ama doğru standartlarda. Farkli uygulamalar olmadan. Tertemiz. Düzgün ban kurallarıyla.

Ne kadar komiksiniz.
Ay huzurumuz kacti, hep kavga oluyor, bak af cikti hapisten cikanlar hemen suc isledi falan filan bırakın bu Firdevs hanım masallarini. Kavgaya da,kaosa da, küfürleşme okumaya da bayilan, bunlari dört gözle bekleyen tiplersiniz.
Plesk ile ayni düşüncedeyim.

Şunu unutuyorsunuz; size göre x uyenin bani haksizken, baskasina goren y uyenin bani haksız.

Bu nedenle ya gercekten genel affı konuşacaksiniz ya da hic konuşmayacaksınız.

Herkes kendi bakış açisinin getirdiği şekilde öneri yapiyor. Bu doğru değil.

Getirin genel affı, her şey sıfırlansın. Ban yine gerekirse yine verilsin. Ama doğru standartlarda. Farkli uygulamalar olmadan. Tertemiz. Düzgün ban kurallarıyla.
herkesin banının suçu aynı orantılı mı yani onu anlamadım yönetimden biri misin jose ne demek konuşun ya da konuşmayın hayırdır gaydeş...
kürt kızının zamanında niye kaldırıldı o zaman? Mahlasın süresiz banı niye kaldırıldı? Herkese ya da kimseye düşüncesi o zaman niye yoktu diye sorarlar adama
classi mi ne bir adam var o adamın bir ton suçu var yönetimi şikayet etmenin dışında onun banı niye açık niye süresiz değil girmiyor diye mi foruma?
Elbette düşüncelerimizi yazacağız burada herkes bir olunca gayet de sonuca ulaşıyor her şey. Geneli istiyorsan yaz istemiyorsan sus deyip durma o yüzden

Şimdi muhabbetler edildi geyikler yapıldı konudaki bir takım yanlış anlaşılmalara / soru işaretlerine cevaplar vereyim ondan sonra devam edelim.

1-) Duhan birisine “çırpı bacak” dediği için değil. “Senin çırpı bacaklarını g*t*ne s*krım , su**yancı, onun bunun çocuğu” dediği için banlandı. Bunu da kural kitapçığı değiştiğinden bu yana 4.kez yaptığı için ban süresi süresiz oldu. Biliyorsunuz aynı ihlalin tekrarında ban süresi katlanarak artıyor. Küfürde de 4.ihlal süresiz ban.

2-) Karga tehditten süreli olarak banlandı resmiyette. Daha sonra ban süresi uzatıldı. Ama işin aslında politik görüşlerinden banlandı.
Ban süresinin haksız olduğu konusunda o zaman da yazdım. Ama zaten süresiz banlıydı forumda, af ile gelmişti. Affeden affını geri aldı.

3-) Af istiyorsanız ya herkese isteyecekseniz ya kimseye. Arkadaşınıza af, beri ki terörist öbürü dm ifşacısı ile olmaz. Mizahla karışık da yazdım konuya. Ya herkes ya hiç kimse. Herkesi tartışıyorsanız buyrun. Ama kişiye özel af ı ıh. Doğru bir uygulama değil. Ben sizinle arkadaşım diye bunu yaparsam, yarın başkası ile arkadaş olan başka bir yönetici de sizin sevmediğiniz cenahtan birilerini kayırır yine kaos çıkar. Netlik önemli.

4-) Hesna, Lanet beriki kimdir, nedir, ne zaman banlanmıştır bilmem. Milattan öncenin olayları. O zamanki banlar haklı mıydı haksız mıydı onu da bilmem.

5-) Belki de Mahlasın banı kalkmamıştır? Zaten o hesap erişilmez bir noktadadır? Olamaz mı? Olabilir…

herkesin banının suçu aynı orantılı mı yani onu anlamadım yönetimden biri misin jose ne demek konuşun ya da konuşmayın hayırdır gaydeş...
kürt kızının zamanında niye kaldırıldı o zaman? Mahlasın süresiz banı niye kaldırıldı? Herkese ya da kimseye düşüncesi o zaman niye yoktu diye sorarlar adama
classi mi ne bir adam var o adamın bir ton suçu var yönetimi şikayet etmenin dışında onun banı niye açık niye süresiz değil girmiyor diye mi foruma?
Elbette düşüncelerimizi yazacağız burada herkes bir olunca gayet de sonuca ulaşıyor her şey. Geneli istiyorsan yaz istemiyorsan sus deyip durma o yüzden

Ben burada uyeleri degil, hem uye hem yonetimi eleştiriyorum.

Bu konu daha yeni konuşuldu arkaplanda.

Benim soylediğim seyi aynen buraya da yazayim:

"Bu forumda ağir suçlardan banlanmasi gereken 4 üye, (isimlerini de verdim) banlı değil. Ama suçu konusunda muallakta kalınan bir çok üye banlı"

Ban suçu orantısı da kişiden kişiye farklılık gösteren bir şey. Bununla ilgili belirlenmiş yazili bir kural yok. Bu nedenle göreceli.

Benim soylediğim şey, x kişi banlansin ya da y kişinin bani açilsindan ziyade kimseyi ayırmayacaksın.

Yorumlarin tamami insanlarin kendi istediği kişilerin baninin açilmasina veya banlanmasina dair yorumlar.

O yuzden ben de Lawyer'e katiliyorum. Ya herkesinki açilsin, ya da hiç acilmasin.

Bireysel olarak kimse mutlak doğruyu bilemez. Kimse de doğrucu degil. Ben de degilim

Kimsenin bani açılmasın bu ne ya üf

ısrarla, anlaşılmamak istenen bir durum var. duhanın banının açılmasının ilk çağrısını biz yayında yaptık mesela. kimse yorum yapmadı ya da desteklemedi. şimdi yaren konu açmış, hurra herkes konuda. madem fikriniz vardı da neden konuşmadınız, derler adama. pasaran diyor ki siyasi düşüncelerinden, hatem ve plesk sempatizan olduğu için vs. vs. e, karganın banının açılmasını talep eden kanki kunkileri (need tonlamasıyla dfdh) neden aksi yorum yapmıyorlar? neden desteklemiyorlar? şahsi banlar atıldı, açıldı; bunları doğru bulmuyoruz, değil mi? doğru bulmadığımız için yine şahsi (ya da keyfi, nasıl adlandırıyorsanız artık) işlemlerin yapılmaması gerekiyor. genel af gelir, yeni kurallar belirlenir, net işleyiş paylaşılır; ondan sonra herkes neyi savunacağını bilir. arge kanalında da söyledim: her sene kurallar değişiyor, herkes birilerinin dostu, arkadaşı, düşmanı. bu şekilde de tarafsız olmak mümkün değil. İlk önce biz tarafsız olalım, sonra işleyişin tarafsız olmasını bekleyelim. ne güzel, hiçbirimiz “yoğurdum ekşi” demiyor.jghdfg

Şimdi muhabbetler edildi geyikler yapıldı konudaki bir takım yanlış anlaşılmalara / soru işaretlerine cevaplar vereyim ondan sonra devam edelim.

1-) Duhan birisine “çırpı bacak” dediği için değil. “Senin çırpı bacaklarını g*t*ne s*krım , su**yancı, onun bunun çocuğu” dediği için banlandı. Bunu da kural kitapçığı değiştiğinden bu yana 4.kez yaptığı için ban süresi süresiz oldu. Biliyorsunuz aynı ihlalin tekrarında ban süresi katlanarak artıyor. Küfürde de 4.ihlal süresiz ban.

2-) Karga tehditten süreli olarak banlandı resmiyette. Daha sonra ban süresi uzatıldı. Ama işin aslında politik görüşlerinden banlandı.
Ban süresinin haksız olduğu konusunda o zaman da yazdım. Ama zaten süresiz banlıydı forumda, af ile gelmişti. Affeden affını geri aldı.

3-) Af istiyorsanız ya herkese isteyecekseniz ya kimseye. Arkadaşınıza af, beri ki terörist öbürü dm ifşacısı ile olmaz. Mizahla karışık da yazdım konuya. Ya herkes ya hiç kimse. Herkesi tartışıyorsanız buyrun. Ama kişiye özel af ı ıh. Doğru bir uygulama değil. Ben sizinle arkadaşım diye bunu yaparsam, yarın başkası ile arkadaş olan başka bir yönetici de sizin sevmediğiniz cenahtan birilerini kayırır yine kaos çıkar. Netlik önemli.

4-) Hesna, Lanet beriki kimdir, nedir, ne zaman banlanmıştır bilmem. Milattan öncenin olayları. O zamanki banlar haklı mıydı haksız mıydı onu da bilmem.

5-) Belki de Mahlasın banı kalkmamıştır? Zaten o hesap erişilmez bir noktadadır? Olamaz mı? Olabilir…
mahlasın banı kalkmamışsa ne öyle algı yaratılıyordu kalktı diye. Duhanın süresiz banı kalksın kalmasın benim için bir önemi yok. Daha önce affedilenler oldu süresizden dönülen çok oldu. Niye şimdi ya hiç ya hep deniliyor onu anlamıyorum. O zaman diğer kararlarınız şaibeliydi. En başından net kurallara uyulsaydı şu an bunlar konuşulmazdı zaten.
Aman ne yaparsanız yapın banane ben bir çözüm oluşturmak istedim her iki tarafı da memnun eden, sonra eski üyeleri zorla foruma getirtmeye çalışmayın üye yok diye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri