Min
Altın Üye
brah bu işleri kamil abi lütfenHadi Brahma rahipleri gibi ayin yapalım belki enerji yaratırız. İstediklerimiz gerçek olur.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
brah bu işleri kamil abi lütfenHadi Brahma rahipleri gibi ayin yapalım belki enerji yaratırız. İstediklerimiz gerçek olur.
Anlat .....Çırpı Hatem dm ci Gamer
Mahalle yanarken sen sjdjdndnAtalanta - Inter maçına üst dedik, patladık canım.
Birak bu isleri.Atalanta - Inter maçına üst dedik, patladık canım.
Yönetim bende olsa, 15 kişi daha var süresiz ban atılacak..Mahalle yanarken sen sjdjdndn
Anlat .....
Golü Martinez attı canımGecmiste yasanan absurd olaylara isik tutmak,ne kadan da yaslandigimizi gösteriyo.
Yapmayin.Üzülüyor insan.
Zaten 15 kişiyiz xjsnsksmYönetim bende olsa, 15 kişi daha var süresiz ban atılacak..
Millet açılsın diye uğraşıyor..
Gol olmadı, acayip mutsuzum... Zeynom nerede ya.
Sus.Golü Martinez attı canım
Bilal başkan olacak, oyum ona.
Gayet makul bir sayı.Zaten 15 kişiyiz xjsnsksm
2 gün sonra banları açıldığında hoş geldiniz canlarım özlendiniz yazarsınGayet makul bir sayı.
Yazarım tabii, kahrolsun İsrail.2 gün sonra banları açıldığında hoş geldiniz canlarım özlendiniz yazarsın
@HosgeldinHarunAbi ?Tamam oyuncu değişikliği yapalım beni banlayin duhanı açın..
Geçen ki kek nasıldı kardeşim.Ender de ramazanda cikan nihat hatipoglu programi gibi.
Her sene "ozeller okunuyordu" mevzusunu isitip isitip sunuyor.
Adam baska mevzu anlatiyor sen gelmis yine ayni isimleri zikrediyorsun.
Iyiydi.Geçen ki kek nasıldı kardeşim.
zamanında ender de forumun datasını çalıp, başka bir forum kopyalamıştı mesela.