#duhaniçinadalet

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siyasi görüşünden ötürü ne abi? Adam terör sempatizanı bunu hepiniz biliyorsunuz yapmayın etmeyin 3 maymunu oynamayın ya. Türk askerine nazi artığı dedi, hakaret etti, ayrımcılığı ima eden ( katalan bayrağı ) ki ne amaçla kullandığını yine hepiniz biliyorsunuz avatar yaptı. Siyasi görüşünden ötürü falan değil. O adam PKK sempatizanı, destekçisi bir adam.
suçu saz çalmakmış öğrendiğim kadar

Yaren bunlarin hepsi sen başliga genel af yazdiğin için oluyo....

Senin talebin Duhan.
Yazsana Duhana af diye
Ya ben o manada mı dedim ya
Ülkede genel af çıktı onun için dedim ne bilim hesna kim o kim nxmxmxmxmxx
Dmden Çırpı bacak dedi diye adam süresiz gitti ya
Herkes de bu konuyu bekliyormuş arkadaş
#Duhaniçinadalet

Peki o dönem Ozeller okunuyor diye ortaliği yaygara verip hiçbir kanıt ve delil sunamayan @Başak da suan banı kaldırılıp kullancıı uye pozıyonunda ona ne dersın ?
Kardeş, senin yazdığın nicklerle alakalı ben bir yorum yapmadım. Genel af gelecekse bu terör sempatizanı ve diğer dm ci hariç hepsine gelsin bana ne? Aynı suç mu

Peki o dönem Ozeller okunuyor diye ortaliği yaygara verip hiçbir kanıt ve delil sunamayan @Başak da suan banı kaldırılıp kullancıı uye pozıyonunda ona ne dersın ?
Ender, konuyu açan benim o dönem özel mesajlar okunuyor diye. Kocaman da ekran görüntüsü attım. Alper’in eve geldim kendimi duşa attım geyiği nerden çıktı sanıyorsun? Hacım bak bilmeyip konuştuğun buradan belli.

daha önceki konuya gittim, geldim. o dönem milletin iradesi konuşmuş, demokrasi kazanmıştı.
şu tablo ülkenin bir yansıması. millet gibi ikiye bölünmüşüz. tabii ki kavgamız, kaosumuz hiç eksik olmaz.

4444.PNG

Ender, konuyu açan benim o dönem özel mesajlar okunuyor diye. Kocaman da ekran görüntüsü attım. Alper’in eve geldim kendimi duşa attım geyiği nerden çıktı sanıyorsun? Hacım bak bilmeyip konuştuğun buradan belli.
Ulan kahkaha attım :) o mesajlar da bana küfür eden bir puşt vardı, onu da gördük..
Hatta şu an konuya yazan Ender ile yazışma yapıyordu..

Konuyu açan sensin evet: Sana ö dönem o konuşmayı verende @Başak dı evet. Haklısın.
Ancak o dönem oradaki ekran konuşmasını eğer hatirlarsa @Gamer de gördü ve bunun özel konusma olmadiğini ve Mysql den alıntı olduğunu forumda söyledi. Eğer hala inkar edecek olursan o kısımla alakalı konu ve konuşmalarida forum içerisinde bulup atarız alp.

Ulan kahkaha attım :) o mesajlar da bana küfür eden bir puşt vardı, onu da gördük..
Hatta şu an konuya yazan Ender ile yazışma yapıyordu..
Forumun ortasına ss’i attık hala tek bir kanıt sunulmadı diyor. O yüzden mi lanet atıldı forumdan? Ölümüne savundukları adamın ne bk olduğu ortaya çıkınca evinden alıp döveceklerdi

Konuyu açan sensin evet: Sana ö dönem o konuşmayı verende @Başak dı evet. Haklısın.
Ancak o dönem oradaki ekran konuşmasını eğer hatirlarsa @Gamer de gördü ve bunun özel konusma olmadiğini ve Mysql den alıntı olduğunu forumda söyledi. Eğer hala inkar edecek olursan o kısımla alakalı konu ve konuşmalarida forum içerisinde bulup atarız alp.
Madem özellerle alakalı sorunun var. Peki Özellerde 3. ve 4. sahısların kişilerin özeline Beğeni ve bildirim attiğina dair yorumunda elbelt vardır.
Ender, anlamayacaksın ama son kez şansımı deniyorum. Bunu özelden itiraf eden de adamın kendisiydi. Üyelerin özel mesajlar okunuyor diye bir şikayeti yoktu. Bu adam geldi herşeyi kendisi itiraf etti. Atılan kadar atılmayan şeyler de var. Şuanki özellere gelen beğenilerin açıklamasını da yönetim zaten yaptı. Forumun açığı gibi bişey, mesajları görmeleri değil. Sen niye bana kuruldun hacım ben onu anlamadım? Bana hesna diyon o diyon bu diyon. Sana diyorum ki ben tanımıyorum onları, yorum yapmadım onlarla alakalı. Sanki sen hesnanın banı da açılsın demişsin de ben hayır açılmasın demişim. Açılsın onların da açılsın bana ne?

Forumun ortasına ss’i attık hala tek bir kanıt sunulmadı diyor. O yüzden mi lanet atıldı forumdan? Ölümüne savundukları adamın ne bk olduğu ortaya çıkınca evinden alıp döveceklerdi
zamanında ender de forumun datasını çalıp, başka bir forum kopyalamıştı mesela. adalet isterken, kendi işlediği suçu es geçmiş. çünkü tupac ve allecra da benzer suçlardan banlılar.

Ben gülüp geçiyorum, geçmişten bu zamana yaşanmış onca saçma şeyler var ki.

Madem özellerle alakalı sorunun var. Peki Özellerde 3. ve 4. sahısların kişilerin özeline Beğeni ve bildirim attiğina dair yorumunda elbelt vardır.
xenforo ve eklentileri sıkıntılı cache'le veritabanı birbirine girmiş
çıkacak karara göre ya veritabanı düzenlenecek eklentilerden vazgeçilecek ya da yeni xenforo sürümüne geçip silbaştan yapılacak
işleyişin ağır olduğunun farkındayım ama yapacak bir şey yok
iki renk değiştirdim diye bütün tema patlamıştı
forumun her yeri sorunlu
en doğru kararı alıp en doğru adımı atmaya çalışıyoruz
umarım bu yazıyı beğenirsin başka yerlerde tekrar dile getirmezsin

zamanında ender de forumun datasını çalıp, başka bir forum kopyalamıştı mesela. adalet isterken, kendi işlediği suçu es geçmiş. çünkü tupac ve allecra da benzer suçlardan banlılar.
Ha belli oldu derdi şimdi. Ben bırak suçlarını adamları bile tanımıyorum. Bana diyor ki objektif ol. Diyorum ki dayı tanımıyorum ben adamları yorum yapmadım onlar için diyor ki özel mesajlar, başak. Ben sanki Başak’ı savunmuşum sanki hesnanın banı açılmasın demişim de bana objektif ol diyor

Evet ben sondan başlamısım ondan oldu demek .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri