#duhaniçinadalet

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun geçenlerde konusunu yönetime açtım. Ayrım gözetmeksizin herkese genel af getirilmesi taraftarı olduğumu da söyledim. Şu ana kadar olumlu bir dönüş yapmadılar. Ama üyeler ister ve yönetim de onaylarsa yeni yıla kader mahkumları forumsal ailesiyle girebilir…
Mahkumların suç tanımları ney kardeşim.. bunları da belirtmek gerekiyor..
Mesela Hesna, ya da Lanet ve diğerleri.. mahkumiyet sebepleri de önemli. Bu kişiler başka forumda güzel güzel takılıyor..
Sayın ARGE ekibinden değerli No Pasaran bey..

Çok merak ettim bu üyeyi, bu kadar sevilmesi ve banının açılması için arkadaşları seferber olmuş. Çoğunluğun onu sevmesi yönetime de tepkisel yaklaşmalarını sağlıyor, insiyatifli davranılabilir.​

Sana ve görüşüne bununla beraber vermiş olduğun kararlara saygılıyım her daim.
Ancak Foruma 999.9834798479 kere multi nick ile üye olan @Mahlas ve buna benzer nickle multi üyelik alan sahıslar affedidi . Gerek yönetimi gerekse üyeleri bununla beraber bütün forumu sizi CİMER`e tehdit eden CLaSiS adlı üyenin banı şuan açık üyeliği devam ederken sence bu bu biraz ağir karar değil mi.
Peki sana soruyorum .
DUHAN durduk yere mi küfür etti. Bir Hukukcu olarak elini kalbine koy ve vicdanına göre karar ver. Bakın geçmişte şuan ki yönetime ağizlar dolusu hakaret eden ve bir çok kez küfürden banlanmış kişi ile aynı pozisyonda görev yapıyorsunuz. Madem DUHAN küfürden banlandı. Haklı yada haksız onu konuşmuyorum. Bu olayda onu tahrik eden kişide banlanmalı . Yoksa Vurun abalıya dedikleri zaman her beraber vuralımmı . Kimse kimseye durduk yere küfür etmez . O zaman madem tahriklere BAN kararı çıkmıyor O zaman burada herkes birbirini tahrik etsin.
Karga olayına gelecek olursak Ban sebebi tehdit olarak yazıldı. Peki Forumu CİMER`e Şikayet edeceğim diyen adamın banı kaldırılıp neden aktif kullanıcı hale getiridi.
Ve uzun süredir banlı olan @Tupac @Hesna @Allecra olayına değinmiyorum. Çünkü Forum sahiplerine ait olan bütün forumlarda bu sahıslar tamamen süresiz banlı. baska forumda olan kin ve nefret neden bu foruma yansıtıtılıyor. @Lawyer
@Lanet (Bugra ) Olayına geelcek olursak . Tamam geçmişten kalan bir olay ve bu bizim dönemimizde gecerliydi. Ancak bunu sadece Buğra özelinde uygulamak tamamen yanlış o ban kısımında @Başak da suçlu idi ve şuan üyeliği açık.

Ve yılın en çok uyesı olan @Karga nın banının açılmamasının ardında başka bir kin ve nefret mi var.

Ben gelmesi taraftarı değilim. :)

Son düzenleme:
Nolur yaz eniste bey yalvarırım bu gecede bunu düşünmek istemiyorum José ne yazacakti acaba diye... gecende birini engelledim yazdin kim olduğunu belirtmedin. Düsünmemek için dizi filan izledim baktım hala düşünüyorum diziye konsantre olamıyorum kulak içi kulaklığımı taktım terasa çıktım kamp sandalyesine oturdum elimde cintonik radyoda Azer Baba. Tripten tribe girdim bu arada kamp sandalyesine oturuṣuma dusmeyende nebilim :emoji_penguin:

Sen de isimsiz yaptiğim her laf sokmasini soruyon abi....

Herkes birbirine isimsiz laf sokuyor, benim sokma hakkim yok mu???

Var of course abim ya seni biraz samimi bulduğum için biraz takılmak istedim terso yapmazsın diyerekten :emoji_penguin: :bahar: :emoji_black_heart: :emoji_heart_eyes_cat::emoji_blush:

ooooo olay terör sempatizanı karga ve özel mesajlaşmaları okuyan lanetin banının açılmasına kadar gidecek bu vesileyle. Sonuçta Duhan da küfür etti aynı kefedeler.

Ondan sonra alttan alttan terör sempatizanlığı yapıp finalde milletin karısına kızına kadar küfür eden karga ve özel mesajlarınızı okuyan lanet ile mutlu mesut forumlaşırsınız

dönem dönem bu genel af isteği gündeme geliyor. sevgi, barış, dostluk diyerek herkesi kapsayan bu af mevzusu daha önce de uygulandı. beklendiği gibi olmadı. birkaç gün sonra huzursuzluk kendini belli ediyor, olaylar başlıyor. bunu es geçiyorsunuz. nickler üzerinden şu konunun dillendirilmesi bile fırtına öncesi sessizliği belli ediyor.

uygularlar, uygulamazlar ona karar verirler bilemem de daha önce dediğim gibi ben ban sisteminin değiştirilmesi gerektiği düşüncesindeyim. süresiz ban olayı kalksın. hakaret mi ediyor, küfür mü ediyor, ortamın huzurunu mu bozuyor.. bunlara öyle üç beş günlük veya süresiz banlar atılmamalı. bir haftadan başlayıp bir ay, üç ay, altı aylık süreçlerle bir hava değişimine yollamak lazım.

Oh be, şöyle konu hareketlensin. Teşekkürler arkadaşlar..
Hiç, molotofçu adamın da banı açılsın diyorlar.. üçkağıtçının falan..
Bence hepsi kalsın, birkaç kişi daha var süresiz ban yemesi gereken.. kalabalık iyi değil..
Böyle mutluyuz :)

Mahkumların suç tanımları ney kardeşim.. bunları da belirtmek gerekiyor..
Mesela Hesna, ya da Lanet ve diğerleri.. mahkumiyet sebepleri de önemli. Bu kişiler başka forumda güzel güzel takılıyor..
Sayın ARGE ekibinden değerli No Pasaran bey..
Banlılar arasında benim az buçuk diyaloğum olduğu bir tek Karga’ydı forum içinde. Diğerleriyle pek diyaloğum olmadı. Banlandığı zaman ben aktif değildim, göremedim. Küfürden diyorlar ama daha çok siyasi görüşünden ötürü banladıkları fikrindeyim. Ama öte yandan seni anlıyorum, Hesna hnm’ında banı önemli. : ddd

Yahu ALP
Tamam
Lanet özel mesaj okudu.
Karga terör partizanı:
DUHAN küfürbaz.
madem o kadar tarafsız ve objektif bakıyorsun olaya

Tamam Onlar hatalı diyelim
Peki @Hesna @Tupac ve @Allecra nın bana bir tane küfür yada terör partizanlığı yaptığına dair kanıt sunarmısın ?
Sence mahlas ın banı acılırken bu adamların banlı kalması sence sacmalık değil mi.

Ondan sonra alttan alttan terör sempatizanlığı yapıp finalde milletin karısına kızına kadar küfür eden karga ve özel mesajlarınızı okuyan lanet ile mutlu mesut forumlaşırsınız

Banlılar arasında benim az buçuk diyaloğum olduğu bir tek Karga’ydı forum içinde. Diğerleriyle pek diyaloğum olmadı. Banlandığı zaman ben aktif değildim, göremedim. Küfürden diyorlar ama daha çok siyasi görüşünden ötürü banladıkları fikrindeyim. Ama öte yandan seni anlıyorum, Hesna hnm’ında banı önemli. : ddd
Siyasi görüşünden ötürü ne abi? Adam terör sempatizanı bunu hepiniz biliyorsunuz yapmayın etmeyin 3 maymunu oynamayın ya. Türk askerine nazi artığı dedi, hakaret etti, ayrımcılığı ima eden ( katalan bayrağı ) ki ne amaçla kullandığını yine hepiniz biliyorsunuz avatar yaptı. Siyasi görüşünden ötürü falan değil. O adam PKK sempatizanı, destekçisi bir adam.

Yahu ALP
Tamam
Lanet özel mesaj okudu.
Karga terör partizanı:
DUHAN küfürbaz.
madem o kadar tarafsız ve objektif bakıyorsun olaya

Tamam Onlar hatalı diyelim
Peki @Hesna @Tupac ve @Allecra nın bana bir tane küfür yada terör partizanlığı yaptığına dair kanıt sunarmısın ?
Abi sen ne diyon? Ben o altta yazdıklarınla alakalı bir yorum yaptım mı? Hesnayı da tupac unda allecrayı da tanımam. Olaya nereden bakıyorsun ya

Big boss gelince hepinizi banlayacak fjfjjf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri