Sana ve görüşüne bununla beraber vermiş olduğun kararlara saygılıyım her daim.
Ancak Foruma 999.9834798479 kere multi nick ile üye olan
@Mahlas ve buna benzer nickle multi üyelik alan sahıslar affedidi . Gerek yönetimi gerekse üyeleri bununla beraber bütün forumu sizi CİMER`e tehdit eden CLaSiS adlı üyenin banı şuan açık üyeliği devam ederken sence bu bu biraz ağir karar değil mi.
Peki sana soruyorum .
DUHAN durduk yere mi küfür etti. Bir Hukukcu olarak elini kalbine koy ve vicdanına göre karar ver. Bakın geçmişte şuan ki yönetime ağizlar dolusu hakaret eden ve bir çok kez küfürden banlanmış kişi ile aynı pozisyonda görev yapıyorsunuz. Madem DUHAN küfürden banlandı. Haklı yada haksız onu konuşmuyorum. Bu olayda onu tahrik eden kişide banlanmalı . Yoksa Vurun abalıya dedikleri zaman her beraber vuralımmı . Kimse kimseye durduk yere küfür etmez . O zaman madem tahriklere BAN kararı çıkmıyor O zaman burada herkes birbirini tahrik etsin.
Karga olayına gelecek olursak Ban sebebi tehdit olarak yazıldı. Peki Forumu CİMER`e Şikayet edeceğim diyen adamın banı kaldırılıp neden aktif kullanıcı hale getiridi.
Ve uzun süredir banlı olan
@Tupac @Hesna @Allecra olayına değinmiyorum. Çünkü Forum sahiplerine ait olan bütün forumlarda bu sahıslar tamamen süresiz banlı. baska forumda olan kin ve nefret neden bu foruma yansıtıtılıyor.
@Lawyer
@Lanet (Bugra ) Olayına geelcek olursak . Tamam geçmişten kalan bir olay ve bu bizim dönemimizde gecerliydi. Ancak bunu sadece Buğra özelinde uygulamak tamamen yanlış o ban kısımında
@Başak da suçlu idi ve şuan üyeliği açık.
Ve yılın en çok uyesı olan
@Karga nın banının açılmamasının ardında başka bir kin ve nefret mi var.
Saygıdeğer Forumsal.NET Kullanıcıları; 2025 yılı içerisinde aktif olan "Yılın Özlenen Üyesi" seçimini oylayacağız Oylama Kuralları: Her kullanıcı 1 kişiye oy verebilir. Oy kullanırken seçimizi dikkatli yapınız. Verilen oy geri alınmaz ve değiştirilemez. Multi(çoklu) üyelik girişi yasaktır...
www.forumsal.net
Ben gelmesi taraftarı değilim.