ÜSözlük DUHAN

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Duhanla hiç anlaşamıyoruz ama çok seviyorum kendisini xdxdxdxd
Entry alıp önden gitmeyi de öğrenecek inanıyorum ben xdxdxdxdxd

Sesini ilk duyduğum zamanm yalının ilk defa "ellerine sağlık" şarkısını radyoda duyduğumda zaman da olduğu gibi cinsiyet saptamaya çalışmıştım. Ama şöyle janti bir HMNI SKYİM diye hedefi tutturamayınca bir öfke nöbetine denk geldim. Dedim bu delikanlı çelik çelik!
Not: hatem yayınlarına arada göz atarım orada denk gelmiştim.

Pek muhabbetim olmasa da tarafsızca eğlendiğini düşündüğüm adam. Sözünün eridir, severiz. asldknmalsd
Arada bir takılmazsam olmaz.

tabi biz sürekli görüyoruz birbirimizi forumda senelerdir çokta böyle sohbet etmiyorduk son zamanlarda ediyoruz.
çok eğleniyorum kendisiyle
net birisi pat pat diyor her şeyi
seviliyor bay mfkfjf

Bizi bir dargın bir barışık, bir can ciğer kuzu sarması bir kanlı bıçaklı düşman kesilmiş görebilirsiniz.. Çünkü yıllardır böyle sürdürdüğümüz bir arkadaşlığımız var ikimizde ruh hastası olduğumuz için bu bize normal geliyor artık hfkjdkd
Özünde iyi biri ama dilinin ayarı yok ayrıca fevri kararlar alması beni öldürüyor! Dövesim var bu yüzden ama kendisi dev bir adam olduğu için yemiyor şu anlık.. Umarım öfkeyle aldığın karardan vazgeçip aramıza dönersin Duhan efendi, o zamana kadar instadan darlamaya devam jfkdjsk

Şu iğrenç nick ne zaman değişiyor ya…
Bir haftadır sözlük diye gezinip duruyor. Ben güncelleyeyim. Sonra tribi çekilmiyor. Belki de içten içe triplidir. Kim bilir… kfkfkjf
Şaka şaka
Yani tam bir yay burcu. Komik, neşeli, eğlenceli, fazla depresif değil ama aşşırı kinci bir yanı var -kesin inkar eder-. Jfjfjjf
Arkadaş olarak çok iyi bir insan. Böyle çapkın, zampara vibe verse de öyle değil gibi. Ytd
Yine de temkinli olun siz ıfjfjjf
Sevgiler çinçin’in gözbebeği kfkfkf

Bak ne kadar uzun yazdım. Bir hobi bahçesi hediye edersin artık… fjjfjfj

çekmece'de yapacağın çif katlı villada mangal yakmazsak gözüm açık gider ona göre...

Falcıma gitmesin diye geldimm..
O kadar iletişim bilgisini verdiğim halde hala baktırmamışsın püüü.. Günaha girmekten mi korkuyorsun..
Dıştan gördüğüm kadarıyla eğlenceli ama içi bilemeyiz yayların geneli böyle zaten..

buraya güzel şeyler yazıp çizecektim
önceki yazılanları okuyunca ne yazacağımı unuttum

şu dünyaya gelip ben dertsiz tasasız yaşadım ve ölüyorum diyen kimseye rastlanmaz
herkesin bir derdi vardır
bu adam derdinin ne olduğunu hissettirmez
hatta derdinin olduğunu hissettirmez
ölümleri hastalıkları dert olarak görmüyorum onlar ayrı durumlar

takılınca bazen takılıyor inat yapıyor fakat bir kere bile oflayıp puflayıp konuştuğuna denk gelmedim
bu inadı da kürtlüğüne bağlıyorum :d

"adam sürekli gülüyo ne derdi olabilir" denilebilir
o gülmelerin eğlenmelerin neşeli görünmenin sebebi içindeki sıkıntıyı saklamak
daha önce güldürmekten eğlendirmekten vazgeçmez yazmıştım
her şeyden uzaklaşıp yapayalnız kaldığında üzüntüsü ortaya çıkar
topluluktayken, telefonun ucunda biri varsa ya da mesaj atan biri varsa o an mutlu görünmek zorunda
benim eski halim gibi ben gülmeye çalışmaktan yoruldum sıkıldım ama duhan çok enerjik hiç yorulmuyor

benim için değerli olmasının bir sebebi de hastalığımda her gün iki günde bir üç günde bir haftada bir arayıp sorması
şahsen ben ailem dışındaki insanlara karşı çok duygusal değilim ama bazen beni etkileyen durumlar oluyo
hasta insana merhaba denmesi bile hayat verirken ben bir seneden fazla yatalak kaldığımda duhanın beni araması bir şeyler yapmaya çalışması çabalaması beni duygulandırıyodu
hiçbir zaman böyle bir insan olamayacağımı bildiğim için de ayrıca üzülüyodum
benim gibi duygusuz birini arayıp ben kapatmaya çalıştıkça konuşmayı uzatması çok değerliydi

benzer ilgiyi teyzesinin vefatında ben ona gösteremediğim için üzgünüm
teyzesinin vefatına üzgünüm
çocukluğumdan beri ailemden yakın çevremden birileri hastalanıp öldükleri için ve yaşam boyu bir sürü zorlukla karşılaştığım için bu konularda hissizleştim
insan doğar büyür ölür diyolar ya işte bana da öyle geliyo
yanımda olsa belki sarılırdım ama uzaktan bir şey diyemedim
bir süre sonra hayata karıştığını görünce "iyi bari kendine travma yaratmamış durumu güzel görünüyo" diye düşündüm
insanların iyi olduğunu düşündüğüm zaman da pek iletişim kuramıyorum
öyle garip huylarım var

seni seviyorum benim için değerlisin
belki yarın sevmem değerin de kalmaz ama yaptıkların hep aklımda kalacak
bazı insanlarla görüşmesem bile zamanında bana yaşattıkları güzel duyguları alzaymır da olsam unutmam
senin yaşattığın güzel duyguları da hep hatırlayacağım

biraz iç dökme biraz övme biraz yüceltme açma germe ısınma hareketleri gibi oldu ama olsun :d

şu dünyaya gelip ben dertsiz tasasız yaşadım ve ölüyorum diyen kimseye rastlanmaz
herkesin bir derdi vardır
bu adam derdinin ne olduğunu hissettirmez
hatta derdinin olduğunu hissettirmez
ölümleri hastalıkları dert olarak görmüyorum onlar ayrı durumlar

takılınca bazen takılıyor inat yapıyor fakat bir kere bile oflayıp puflayıp konuştuğuna denk gelmedim
bu inadı da kürtlüğüne bağlıyorum :d

"adam sürekli gülüyo ne derdi olabilir" denilebilir
o gülmelerin eğlenmelerin neşeli görünmenin sebebi içindeki sıkıntıyı saklamak
daha önce güldürmekten eğlendirmekten vazgeçmez yazmıştım
her şeyden uzaklaşıp yapayalnız kaldığında üzüntüsü ortaya çıkar
topluluktayken, telefonun ucunda biri varsa ya da mesaj atan biri varsa o an mutlu görünmek zorunda
benim eski halim gibi ben gülmeye çalışmaktan yoruldum sıkıldım ama duhan çok enerjik hiç yorulmuyor

benim için değerli olmasının bir sebebi de hastalığımda her gün iki günde bir üç günde bir haftada bir arayıp sorması
şahsen ben ailem dışındaki insanlara karşı çok duygusal değilim ama bazen beni etkileyen durumlar oluyo
hasta insana merhaba denmesi bile hayat verirken ben bir seneden fazla yatalak kaldığımda duhanın beni araması bir şeyler yapmaya çalışması çabalaması beni duygulandırıyodu
hiçbir zaman böyle bir insan olamayacağımı bildiğim için de ayrıca üzülüyodum
benim gibi duygusuz birini arayıp ben kapatmaya çalıştıkça konuşmayı uzatması çok değerliydi

benzer ilgiyi teyzesinin vefatında ben ona gösteremediğim için üzgünüm
teyzesinin vefatına üzgünüm
çocukluğumdan beri ailemden yakın çevremden birileri hastalanıp öldükleri için ve yaşam boyu bir sürü zorlukla karşılaştığım için bu konularda hissizleştim
insan doğar büyür ölür diyolar ya işte bana da öyle geliyo
yanımda olsa belki sarılırdım ama uzaktan bir şey diyemedim
bir süre sonra hayata karıştığını görünce "iyi bari kendine travma yaratmamış durumu güzel görünüyo" diye düşündüm
insanların iyi olduğunu düşündüğüm zaman da pek iletişim kuramıyorum
öyle garip huylarım var

seni seviyorum benim için değerlisin
belki yarın sevmem değerin de kalmaz ama yaptıkların hep aklımda kalacak
bazı insanlarla görüşmesem bile zamanında bana yaşattıkları güzel duyguları alzaymır da olsam unutmam
senin yaşattığın güzel duyguları da hep hatırlayacağım

biraz iç dökme biraz övme biraz yüceltme açma germe ısınma hareketleri gibi oldu ama olsun :d
nabtın sen birader duhan olsam okumam bunca şeyi.........

Ya çen sana yajmaedık diye üjün müüüğğğ? Kıyıldın mıııığğğ? Bana ne alüminyum… şaka şaka. Seviyorum seni koçero.

Severim. Sohbet etmeyi sevdiğim en keyifli insanlardan. ( bu kadar yalakalık yeter şimdi verilen sözleri tutma zamanı )

Geri