ÜSözlük DUHAN

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yorumlarınızı bekliyoruz.

Önceden tanıyorum ama bir arkadaş olamadık:D tam olucaz konuşmuyoruz.

garip biri. bazen komik buluyorum, bazen itici. alıngan ve egolu değil (gibi) bu yönü de hoş.

zamanında post42 ya da diğer adıyla base42 yi çok fazla izliyordum.
oradaki kötü esprilerden yola cikarak, bu arkadaşın ismiyle ilgili çok fazla kötü espri yapılıyor.
aşırı eğleniyorum kendi kendime.
kardeş kusura bakma seni hiç tanımıyorum ama
gülüp söylemeyenin yüreğini buz bağlar
oy duhanli dağlar, duhanli dağlar.
tsk

Ben de forumsalda Kağan mı kaan mı nickli biri vardı ona benzettim

olayın orijinalini bildiğimden rahat rahat espri yapabiliyorum.
ayse duhanlar olmuş bacım.
kolay gelsin,

duhan ilk bolumlerinden itibaren izliyorum, buz gibi studyolarini da ekrandaki yaşlı doktor resmini de aklımdan cikaramiyorim

Merhaba Duhan bey.
Eglenceli kisiliginiz daim olsun.
Bana hic negatif gelmediniz.

eğlenceli bir insan. alıngan değil. kimseyi domine etmeden eğlencesine bakıyor, bu anlamda aeg ve arkhe gibi.
inanır mısınız w bile kabullendi… yeni olmasına rağmen… truva atı mısın kardeşim sen, teyze oğlu dedik bağrımıza bastık… KERVANCIBAŞI MISIN YOKSA SEN

haha hoş geldin gerçekten :d

Duhan :)

Nerde nasil davranmasi gerektigini bilen, hosgorusunu gerektigi zaman gosteren, insanlarin mutlulugundan mutlu olup mutlu etmeyi seven bir yapiya sahip biri.
Bazen cikislari illaki oluyor o da Karadeniz damarindan kaynaklaniyor olsa gerek. :)
Sinirlendiginde 9 köy öteye kacmak en mantiklisi, o esnada dusunuyor tartiyor ve mantikli olanda karar kiliyor :)
Perde arkasinda guzel bir kalbe ve naif bir ruha sahip oldugunu dusunuyorum..
Aslinda herkesle samimi gibi ama size kendini ne kadar gostermek istiyorsa ancak o kadarini gorebiliyorsunuz.
Her ne kadar kendisine "serseri" dense de beyefendi bir kisilige sahip ve oldukca nazik..
Forumda ki mesajlari genelde gulumsetiyor..
Kafaniza takilan herhangi bir sorun da yada sıkıntı da rahatlikla kapisini calabileceginiz, sizi sabirla dinleyen ve yardimci olmaya calisan biri :)
(Destek icin tesekkurler)

Kendisini tanimaktan dolayi memnun ve mutluyuz :)

her konunun altına kendi çapında genel sohbet yaratabilen enerjisi bitmeyen forumdaşımız .))
*Hayatında başarılar dilerim DUHAN

Başka platformlarda zaman zaman kendisiyle zıtlaştığımız anlar olsada mizahi yönünü beğendiğim zeki biridir. Sinirli yönünü törpülemesi gerekir :)
Sevgiler

Duhan bey pozitif birisi kannimca.
Biraz alingan ama her kör baklanin iste.ddd

Bugün konuda yaptığın hınzırlığa iyi güldüm.:)
Ya bence bu çocuk hiç alıngan değil. Ama ayarı kaçabiliyor, durdurulması gereken tek semptom.
Beyaz ve krem kombinleriyle iç açıcı.
Dinamik hallerinin artması dileğiyle..

Çocuğu alıngan diye diye iyice tribe sokmayın ya..
Beni de herkes fevri, kavgacı diye darliyordu.. sakinsem bile fevrilesip kavga çıkarasim geliyordu o an.... SİNİR BOZUCU.
Duhan alıngan değil.. sadece insanları fazla ciddiye alıyor bazen ki bence almamalı..
Özellikle konu sevdikleriyse kahrını çekiyor, alttan alıyor ve onlari kolay affediyor.. bunlar da kötü huyları işte..
Konuşurken hiç kasmiyorum kendimi çünkü o samimiyeti ve güveni veriyor.. gerçi beni kınıyor genelde ama KİMİN UMURUNDA?
Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi sevdiği için sacmalamaktan korkmuyor, saçma sapan rollere girmiyor diye onu hafife almayın.. tersine denk gelirseniz ağzını sündürüp burnunuza dolamak gibi korkunç şeyler yapabilir size.. sjxjsxksk
Son olarak.. Gitme burdaaaağnnnnn sen olmadan ben asla yasayamammmmğğğm sjxjs

yeni üyeymiş..... bana sürekli buralarda olan bir üyeymiş gibi hissettirdiği için hiç fark etmemiştim yeni üye olduğunu...... nasıl başardın bunu duhan aferin......

Geri