Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar….. hepiniz düşman kesildiniz ne oluyor ya?…… hepinize tek tek diss mi atayım….hshshdhdkardeşim sen SILAŞ dediğin an kaybetmiştin zaten.......... aşdifkhiaşdkfh
Kesinlikle öyle. Sılaşmış. SENSİN SILAŞ.kardeşim sen SILAŞ dediğin an kaybetmiştin zaten.......... aşdifkhiaşdkfh
Gıdıklarıngımmhhh unutma))
))
))
Grup kaos kokuyor ndndndnd dışarıya diss atmaya gerek yok zaten xdjajdsjds çok güçlü oldunuz hha'yı bize verin.....
Stock, Aze, Hha, Run, Karga, Angie, Ahura,Şeytan tüyü, Yarc, Lena, Yosun ve onur konuğumuz olarak Oggy ve Lefty..... sjdfkldfglfghgjhkld
Haberleri yok ama şu an kimsenin, şarkı da yok ortada....
Bakıcaz....
bu niklerin dizilişi hiç hoşuma gitmedi 15 tane nik yazmışsın sesi sözü güzel rap yapabilen kimse yok. bildiğin otomatik kapıyla savaşa mı gidilir olmuş bu...jajdsjds çok güçlü oldunuz hha'yı bize verin.....
Stock, Aze, Hha, Run, Karga, Angie, Ahura,Şeytan tüyü, Yarc, Lena, Yosun ve onur konuğumuz olarak Oggy ve Lefty..... sjdfkldfglfghgjhkld
Haberleri yok ama şu an kimsenin, şarkı da yok ortada....
Bakıcaz....
İşemeli sçmalı dissleşmeye döndürsene işi. Negzel olurArkadaşlar lütfen artık disslerinize beni karıştırmayın adres falan veriyorsunuz dostlarım suratıma falan işiyo… hshshshshdhf katmayın, ürküyorum… lütfen bu bahsi burada kapatalım ağğğhh…
Ayin yapalım…. İşemeli sçmalı ayin…İşemeli sçmalı dissleşmeye döndürsene işi. Negzel olur![]()
Ayin yapalım…. İşemeli sçmalı ayin…
abi bu kadar hevesliysen bi ses kaydet biz dinleriz şu an senin huzura kavuşmanı istiyorumKeşke sadece müziksiz böyle melodisiz dümdüz ana avrat küfür edebilsek yayınlayabilsek ve buna da diss parça diyebilsek. Bak o zaman nasıl giriyorujm ortama gör.![]()
abi bu kadar hevesliysen bi ses kaydet biz dinleriz şu an senin huzura kavuşmanı istiyorum
foruma değil özelden at :dgerçekten mi? Banlanmam değil mi? Bak ana avrat diyorum.
foruma değil özelden at :d
bana söv demiyom zatenSana sövmek istemiyorum ki hocam neden özeline küfürlü ses atayım?![]()
bana söv demiyom zaten
la niye her şeyi tek tek açıklatıyon ya
nasıl sövmek istiyosan söv özelden at biz dinleyici oluruz
maksat seni mutlu etmek :d
scope inan üyeleri memnun etmek küfür yemek değil,bu değil sdlskgfkdfjkkdfbana söv demiyom zaten
la niye her şeyi tek tek açıklatıyon ya
nasıl sövmek istiyosan söv özelden at biz dinleyici oluruz
maksat seni mutlu etmek :d
swat düzgün yazıyomuş yazdıklarını biz anlamıyomuşuzscope inan üyeleri memnun etmek küfür yemek değil,bu değil sdlskgfkdfjkkdf
yabmaa