Düğününüzü iptal etmeniz için geçerli 5 sebep

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Evlilik Ve Düğün Hazırlıkları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
hani haberleri olsun, kurulursam pis kurulurum… forum kurulmalarımdan sunum hazırlıcam zaten, yeterince net bi mesaj olur :emoji_hugging:

Boş ver buradaki saçmalıkları, avm otoparkında kadınla ettiğin kavgayı hatırla, trafikteki halini hatırla kfjd daha gerçek bir şey olsun ANLADIN MI ROCKY?? Gönlünce olsun melow, kendini yetiştirmiş insanlarla karşılaşasın:*

Boş ver buradaki saçmalıkları, avm otoparkında kadınla ettiğin kavgayı hatırla, trafikteki halini hatırla kfjd daha gerçek bir şey olsun ANLADIN MI ROCKY?? Gönlünce olsun melow, kendini yetiştirmiş insanlarla karşılaşasın:*
ayy çirkef kadın, sakın bi daha karşıma çıkmasın!!!! bu arada buradaki insanlara değil güncel haberlere, tatlılara ve kadınlar kulübü konularına kurulurum o yüzden kaynanam bunları da okuyacak… :emoji_pray:

ayy çirkef kadın, sakın bi daha karşıma çıkmasın!!!! bu arada buradaki insanlara değil güncel haberlere, tatlılara ve kadınlar kulübü konularına kurulurum o yüzden kaynanam bunları da okuyacak… :emoji_pray:

oki o zaman gelibolu tatlısı ile ilgili yorumların bence güzel referans olabilir.:emoji_angel::emoji_angel:

kuaförde kaynanam gelip “şöyle mi olsa” derse iptal ederim. ÖYLE İSTİYORSAN SEN YAPTIR. zar zor karar verdiğim şeyler için biri gelip yeni fikir ekleyince hevesim kaçıyor benim, somurtuk bakıyorum ve somurtunca aşırı çirkin oluyorum. yapmayın lütfen…
Ahaha bu kadar birbirimize benzememiz.. okadar dusunmusum karar vermisim hem de binbir kararsizlikla.. sonra gelip boyle mi olsa emin misin bence boyle yap denilince beynim vucudumdan cikip yerde tepiniyor. Ve asiri modum dusuyor. Sonra juju neden suratsiz. Neyse askimsu ben sana taktik verecegim..

Ayrica @Larien emin miyiz? Bak bunlar son cikis hdjdj

kdjs @juju ahaha emin miyiz juju emin miyiz :d mutluyum ya, çıkışı geçiyorum; senin için de okeyse gaza basıyorum jfjd

kdjs @juju ahaha emin miyiz juju emin miyiz :d mutluyum ya, çıkışı geçiyorum; senin için de okeyse gaza basıyorum jfjd
Istedigimizde geri vitese takabiliyor muyuz? Hshshs. Ben biraz daha ileride biri olarak yolun giderek zorlastigini da belirtmek isterim. Ama yine de bas sen gaza.. gidelimmm.

Istedigimizde geri vitese takabiliyor muyuz? Hshshs. Ben biraz daha ileride biri olarak yolun giderek zorlastigini da belirtmek isterim. Ama yine de bas sen gaza.. gidelimmm.

kdjd her noktada geri vitese takabiliyoruz, merak etme:*
Tahmin edebilirim.
O zaman gidiyoruz, hadi bakalım, yolumuz açık ve şen olsun :emoji_blue_heart:

masraf ettirmeden iptal ettirin bari
millet paraya acır :D

Nişan ve düğün arasındaki süreçte artar bu tartışmalar. Nereden biliyorsun diye sormayın.

Geri