Düğününüzü iptal etmeniz için geçerli 5 sebep

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Evlilik Ve Düğün Hazırlıkları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Evlilik hazırlıkları yaparken ya da düğününüze sayılı günler kala emin olmadığınız ya da kafanızı karıştıran şeyler varsa düşünmeniz gerekiyor olabilir. İşte düğününüzü iptal etmeniz gerektiğini gösteren 5 küçük işaret...

1- AİLESİYLE ANLAŞAMIYORSANIZ
Pek çok çift, tüm aile işlerinin düğün sonrası düzeleceğini düşünse de bu tarz bir yanılgıya düşmeyin. Eğer partnerinizin ailesi evlenmeden önce ilişkinizde sorun yaratıyorsa, düğününüzü iptal etmeyi ciddi olarak düşünebilirsiniz.

2- BİR YILDAN KISA SÜREDİR BİRLİKTEYSENİZ
Çoğu insan bir ilişkinin ilk on iki ayı boyunca en iyi davranışlarını sergiler. Esas bundan sonra karşınızdaki kişinin gerçekte nasıl biri olduğunu görürsünüz. Bu sebeple ilişkiniz kısa süreliyse ve evlilik kararı aldıysanız yeniden düşünebilirsiniz.

3- GELECEK KONUSUNDA ORTAK BİR PAYDADA BULUŞAMADIYSANIZ
Birçok çift düğününü planlarken bir hayatı paylaşmanın temel meseleleri hakkında konuşmayı unutur. Ancak çocuk sayısı, yaşayacağınız yer ya da ev işlerini planlamak oldukça önemlidir. Evliliğinizden önce bu tür temel konularda anlaşamıyorsanız, birlikte yaşamınızın ayrıntıları konusunda anlaşana kadar düğünü ertelemeli ya da iptal etmelisiniz.

4- ÇÖZÜM ODAKLI DEĞİLSENİZ
Çiftler düğün öncesi tartışmaları, düğün günü gerginliği olarak nitelendirir. Ancak gerçek şu ki, partnerinizle sürekli tartışma yaşıyorsanız ve hiçbir şey çözülmemiş gibi görünüyorsa, düğününüzü iptal etmeyi düşünebilirsiniz. Çünkü çatışma çözme becerisine sahip olmamanız evlilik sürecinde sizi zorlayabilir.

5- İÇ SESİNİZ VAZGEÇMENİZİ SÖYLÜYORSA
İçten gelen hislerimizin çoğu zaman bize doğruyu söyler. Eğer onları bastırıyor ve sorunları görmezden gelerek evlenmek için diretiyorsanız durup düşünmekte fayda vardır.

Kaynak

PCuFJHmIIUSGPax9shSIqQ.jpg
whlPj_aHLUOND-EYTEGgvg.jpg

Lefty de yuva yıkar olmuş kjkjkjkhk

Dur ayol millet zor buluyor kocayı
Nikahta keramet var derler :)

Bir insanı tanımamın tek yolu aynı evi paylaşmak malesef
Aynı evi paylaşmadan da yakın çevresinde gözlem yapıp bazı şeyleri fark edebilirsin ancak aynı evde yaşamak elbette farklı olacaktır. Karakterini iyi analiz edebilirsen diğerleri bir şekilde çözülür ve yeter ki karakteri bozuk çıkmasın.

Evlilik özel bir anlaşmadır ve işin içine aileler de giriyor, bu sebeple eş seçiminde çok özenli olmak gerekli.

Çok doru bir konu, forumun en üstüne sabitlenmesi gerekiyor, hatta evliler de boşansın, gelin siz de dulluk çok güzel.

Dugune kadar geldiysem nikahi basarim, daha o zamana kadar düsünmeyen de ne bileyim

Levent miyim ben pardon da?

kiz kardeslerime gelinliklerini giyindirirken bile "bak, istemiyorsan/vazgectiysen su an bile iptal edebiliriz veya evliligin bekledigin gibi olmazsa bosanmaktan korkma. tekrar evlenirsin, baska bir gelinlikle (:d)." gibi cumleler kuruyorduk 100000% emin olduklarindan emin olabilmek icin (+espiri ofcourse). hatta dugun sonrasi, herkes arabalarina binip evin yolunu tutmadan once, bir abi gibi damatlara surekli "iyi ve guzel davran kiz kardesime her zaman" diyordum. buyuk ablalar aslinda tam bir abi he. iyi ki mutlular, iyiyler. oyle de kalsin. yoksa..... cok sinirlenir aglarim *angel emoji*

kuaförde kaynanam gelip “şöyle mi olsa” derse iptal ederim. ÖYLE İSTİYORSAN SEN YAPTIR. zar zor karar verdiğim şeyler için biri gelip yeni fikir ekleyince hevesim kaçıyor benim, somurtuk bakıyorum ve somurtunca aşırı çirkin oluyorum. yapmayın lütfen…

kuaförde kaynanam gelip “şöyle mi olsa” derse iptal ederim. ÖYLE İSTİYORSAN SEN YAPTIR. zar zor karar verdiğim şeyler için biri gelip yeni fikir ekleyince hevesim kaçıyor benim, somurtuk bakıyorum ve somurtunca aşırı çirkin oluyorum. yapmayın lütfen…
ayyyyy ikimiz birden çemkiririz:D
Ben kaynanama çemkirmem...çünkü melek gibi kadın ay canım kaynanam:*

Benim de cevap olarak anca kocam ölürse demek geliyor ajsjs
nikahı önceden yapmadıysan yani resmi olarak kocan değilse bence ölse de iptal edilmemeli. o kadar hazırlanmışsınız, masraf etmişsiniz. bakın benim arkadaşım düğününe çok kısa bir süre kala terk edildi ve adam hiç kıza sormadan her şeyi iptal etti. SONRA ALDIKLARI EŞYALARI KENDİ ALDIĞI EVİNE GÖTÜRÜP KULLANDI. kız terapilerle falan kendine geldikten sonra adam özür diledi diye gitti yine onla evlendi. yani ne demek bu? hiçbir son bir son değildir, parti devam etmeli…

evet çünkü maddeler seo kasmak isteyen sitelerin aynı cümleleri evirip çevirmesidir ama gerçekler kaynanayla görümcenin seni evirip çevirmesidir. SAKIN KAYNANANIZA KENDİNİZİ EZDİRMEYİN.

Bugün görümcene ve kayınvalidene kurularak uyanmışsın, sabah sabah herkesi dizmişsin sıraya (cem yılmaz dahil)

Bugün görümcene ve kayınvalidene kurularak uyanmışsın, sabah sabah herkesi dizmişsin sıraya (cem yılmaz dahil)
hani haberleri olsun, kurulursam pis kurulurum… forum kurulmalarımdan sunum hazırlıcam zaten, yeterince net bi mesaj olur :emoji_hugging:

nikahı önceden yapmadıysan yani resmi olarak kocan değilse bence ölse de iptal edilmemeli. o kadar hazırlanmışsınız, masraf etmişsiniz. bakın benim arkadaşım düğününe çok kısa bir süre kala terk edildi ve adam hiç kıza sormadan her şeyi iptal etti. SONRA ALDIKLARI EŞYALARI KENDİ ALDIĞI EVİNE GÖTÜRÜP KULLANDI. kız terapilerle falan kendine geldikten sonra adam özür diledi diye gitti yine onla evlendi. yani ne demek bu? hiçbir son bir son değildir, parti devam etmeli…
O zaman şöyle bir şey mi yapmam lazım

Gelibolu tatlısı da nasibini aldı.:)

Geri