- Web sitesi
- www.instagram.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çeyrek bile olmuş kaç para, insanlar Fadime'nin düğününe gidemiyor, halay çekemiyor, niye, e altın çok pahalı, mahcup oluyorlar, her şey mi canım maddiyat?
5'i bir yerde yerine 4 adet kurutulmuş patlıcan ve 1 adet biberden yaptığımız ipli kolyeyi takabiliriz, mesela kurutulmuş bamya, ne güzel yemeği olur, yeni çiftimizin ilk tencere yemekleri bamya olsun, damada da bir mesac hem...
Ekli dosyayı görüntüle 96800
ben onu kendime aldım, kimseye de takmamSen zenginsin
Solo il Gala kutusu tak bari.
Bakalım hangimizinkinin seri numarası daha küçük çıkacak :dben onu kendime aldım, kimseye de takmam![]()
bilmiyorum, ben ilk hafta alanlardanım da o gelmez heral de 2 aya reizBakalım hangimizinkinin seri numarası daha küçük çıkacak :d
Aynen eylülde dağıtım başlayacak diyorlar. Ben daha geç aldım yabilmiyorum, ben ilk hafta alanlardanım da o gelmez heral de 2 aya reiz
o sarkarAynen eylülde dağıtım başlayacak diyorlar. Ben daha geç aldım ya
Beyaz forma iyi de bu seneki formalar içime sinmedi tam yav. Basketbol takımınınkini aldım 0 kol sporda giyiyom :do sarkarda forma değişcek mi değişmeyecek mi onu kestiremediğimden almıyorum forma sen aldın mı ?
başka alternatifi de otlu van peyniriDolar Euro
Başka alternatifim yoktur ... teşekkürler