düğünde altın yerine takılabilecek alternatif şeyler

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Çeyrek bile olmuş kaç para, insanlar Fadime'nin düğününe gidemiyor, halay çekemiyor, niye, e altın çok pahalı, mahcup oluyorlar, her şey mi canım maddiyat?

5'i bir yerde yerine 4 adet kurutulmuş patlıcan ve 1 adet biberden yaptığımız ipli kolyeyi takabiliriz, mesela kurutulmuş bamya, ne güzel yemeği olur, yeni çiftimizin ilk tencere yemekleri bamya olsun, damada da bir mesac hem...

Ekran-Goruntusu-214.png

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Bunların yemeğini yapın. Çokzel oluyor…

Biz meyva ve sebzeler üzerinden kadınlara seksist göndermeler yapsak toplanır kız kuruları "Tüm erkolar ölsün " diye bağrınırlar.

Zaten komsu isen uzakdan bir tanidik isen ee artik altinin fiyatinida goz onunde bulundurursak 200-500 tl bile takilsa bence makbul.

Ailen akraban vs olacakda baslarsin en basidi bir kucuk altindan.

Ben şimdi buna nasıl bir alternatif bulayım ?
alternatifi bile en az 2 3 kilodur ahahahaha

Ben yine de altından yanayım klasikçiyim arkadaş :D

Eskiden hep 5 Lira takardım. artık 50 Lira takıyorum. Bi geline, bi damada. Taraf seçmiyorum, ayrımcılık yapmıyorum.

Takıları alıp ertesi gün damadı terketmeyeceği ne malum.. Ondan kelli imitasyon bilenzik

tedavülden kalkmış hikayesi iyi yutturulabilecek para birimlerinden herhangi biri, yatsı geldiğinde de anneannemin cicikbankından almıştım dersiniz bitti gitti...

Gümüşteki yükselişe bakılırsa artık altın yerine gümüş takanlar olacaktır.

Hafta sonu düğün var 7300 çeyrek mecbur bayıldım:D
7100 değil mi ya..
anlık fiyatları kuyucumlar nereden takip ediyorlar bilmiyorum. haremaltın üzerinden değerlendiriyorum ben. istanbul'da o açıklanan fiyatın 50-60 tl üstüne alıyordum. dün buradaki kuyumcudan aldım. haremaltın fiyatının 80 tl altına verdi, birkaç tane aldığımdan son fiyattan da durduk yere 100 tl indirim yaptı. 7125 tl'ye denk geldi. kuyumcudan kuyumcuya çok fark ediyor.

anlık fiyatları kuyucumlar nereden takip ediyorlar bilmiyorum. haremaltın üzerinden değerlendiriyorum ben. istanbul'da o açıklanan fiyatın 50-60 tl üstüne alıyordum. dün buradaki kuyumcudan aldım. haremaltın fiyatının 80 tl altına verdi, birkaç tane aldığımdan son fiyattan da durduk yere 100 tl indirim yaptı. 7125 tl'ye denk geldi. kuyumcudan kuyumcuya çok fark ediyor.
Yalova'da 7300 TL . Bursa Orhangazi'de idi dün arkadaşım orada hep 200 TL fark oluyor Yalova ile kuyumcular derneğine bağlı değilmişler ondanmış açıklama bu şekilde. Hazır orada iken kendine almaya gitmişken fırsatı değerlendirdim :=)

Geri