Düğün Dernek 2: Sünnet (2015)

Konu sahibi son olarak 969 gün önce görüldü
Ayrıca üçüncüsünün daha bomba olacağını düşünüyorum nedense :D

rezaletti tek kelimeyle...ali baba filmine bile ikinci gidişimde daha çok güldüm

Kapalı gişeye çok yakın bir seyirde gidiyor.

Ben filmi izledim. On numara olmuş, ilk filmi aratmıyor. Daha fazla detay vermek istemiyorum. İzlenesi film.

Dün kanyondaydım izlemeye gittim ilk bölümü bittiğinde çıktım bildiğin uykum geldi hiç beğenmedim.

Beklentiyi yüksek tutmamak için fragmanını bile izlememiştim ama bugün dayanamadım gittim. Haftaya gidiyorum. :p

Bence berbat falan değildi gayet komik yerleri var ahmet kural oynuyo tabi ki de güzel olucak 1 kadar guzel degil ama kotude degil en güzeli 3.su olucak bencede

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece Hatice karakterini oynayan Devrim Yakut un oyunculuğunu izlemeye bile gidilir .
Muazzam bir yerli komedi, öykü eh işlenişi başarılı ..
Tüpçü Fikret karakterinin abartılışı başarısız, Murat Cemcir in işlediği karakter sönük ama
gerek Muallim, gerek kadronun yan oyuncuları çok güzel işler çıkarmışlar oyunculuk namına ..

Süprizlerle dolu bir film beklemeyin, hikaye sıradanı aşmıyor ama zamanı boşa harcadım diyemezsiniz.
Hele ki Devrim Yakut u bu oyunculuğuyla izlemişken ..

Gittim ve beğendim
iyi ki gitmişim

Israr üzerine gittim gülmedim, odaklanamadım bile
Ben beğenmedim

Dugun Dernek 1 bile onlarin cizgisine yakinlasmamisken,
Uste para verseler 2. Filme gitmem..

İlki kadar olmasada ben beğendim :tatlı:
3 gelsede gitsek:rolleyes:

filmde küfür var mı , argo dahi olsa nasıl izleyenler ?

sadece muallim ettiyse küfrü o kabul , diğerlerini hatırlamayacak kadar kendinden geçtin mi filmde yaa , o derece komikti yani :D

Yani dikkat etmemmişim keyifli zaman aldım ben yine de çok büyük beklentiye girmemek gerek :tatlı:

Geri