Düğün Dernek 2: Sünnet (2015)

Konu sahibi son olarak 966 gün önce görüldü
092891.jpg

Vizyon Tarihi: 04.12.2015

Yönetmen: Selçuk Aydemir

Senarist: Selçuk Aydemir

Tür: Komedi

Süre: 112 dk.

Oyuncular: Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Barış Yıldız, Devrim Yakut, Şinasi Yurtsever, Erdal Tosun

Konu: İlk filmde oğlunun düğününü yapan İsmail bu kez torununun sünnet düğünü için kolları sıvarken ekip tekrar bir araya gelir ve işler iyice karışır! Eski takım bir araya geliyor, başını olmadık belalara sokuyor, sünnet düğünü şehir çapında bir hadise halini alıyor. İşler karışacak, acele düğüne aşk bile karışacak ve o sünnet illa ki yapılacak!

[YOUTUBE]V_Va_utbdDM[/YOUTUBE]​

Nihayet.
Özlemişim kesin gidiyorum anacigimida alip: p

İlk filmi hala izlemedim. Nedense bu üçlü popüler olduğundan beri bende iğrenmeye başladım. Bunu da izlemem büyük ihtimalle. Karar değiştirmezsem tabi :)

İzlemezsen çok şey kaybedersin yarın okula gitmiyoruz bu filmi izlemek için

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stres atıcı film ya tamamen yöresel komedi üzerine iyi oyunculuk işlenmiş. Bence komedi böyle olur. Cem Yılmaz gibi sosyal içerikli veya Recep İvedik gibi argo dolu değil :) Divine Heart

Birincisi de harikaydı,muhtemelen bu da aynı izlenimi verecek.
Murat Cemcir,muhteşem bir oyuncu.

Stres atıcı film ya tamamen yöresel komedi üzerine iyi oyunculuk işlenmiş. Bence komedi böyle olur. Cem Yılmaz gibi sosyal içerikli veya Recep İvedik gibi argo dolu değil :) @Divine Heart

komik olduğunu biliyorum ama ben bu adamlara ısınımadım bi türlü.dizilerinide seyretmedim,ilk filmizde izlmedim.ama eminim komiktir iyi izlenimler var.

Çiki çiki çiki :dancing::happy:

[YOUTUBE]watch?v=YhaQffypNBc[/YOUTUBE]​

Giden var miii? Yorumları alalım pls spoilersiz olsun lütfen

İlk filmi hala izlemedim. Nedense bu üçlü popüler olduğundan beri bende iğrenmeye başladım. Bunu da izlemem büyük ihtimalle. Karar değiştirmezsem tabi :)

Değiştirdim :) Arkadaşlarla beraber gitmek zorunda kaldım. Keyifli bir filmdi.

Ayyyy :D
Birincisi daha iyiydi ama :D
Ben annemlerle gittim, güzeldi ya :D Güldük yani en azından :p
Beni bilen bilir film izlemeyi pek sevmem, bu filme de sırf sosyal etkinlik olsun diye gittim.
Can sıkıntınızı giderebilecek güzellikte, beklentinizi yüksek tutmayicuk.

Ben de annemle gittim ve 2.sinı çok begendim:p

Muallim den kalpazan yılmaz'a hiç beklenmeyen söz :p

Ayrıca tüpcü Fikret 3. Düğün dernek sinyali verdi yine:)))

Ay evet :D Muallim beni kopardı :D
O ara @Metal militia ile @Serçe'ye mesaj yazıyordum :D Kilitlendim kaldım gülmekten ahahahaha :D
Söze değil ama muallimin söylemesine :D

Geri