Dövme konusunda ne düşünüyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 58 gün önce görüldü

Dövme konusunda ne düşünüyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    52
Yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. Ama yaptıracağım.

olursa çocuklarmn isimleri olur

Yaptırmayı düşünüyorum.

Yaptiricammm arkadas yaz gelmeden cok guzel bi dovme. Seviyorum.

diğer; dövmenin abdeste mani olmadığı çeşitli kaynaklardan ulaşılabilecek bir bilgi.

dövme göz yorucu, aşırı büyük boyutlarda olmadığı müddetçe estetik duruyor. birkaç kez düşünüp vazgeçtim, model konusunda kararsızlığımdan.

Yok günahtır yok abdest geçirmez diye atıp tutanlara anlam veremiyorum. Her koyun kendi bacağından asılmayacak mı? Hem günahsa bile size ne...

2-3 senelik dövmem var, dövme tutkudur, hastalıktır. Bir yaptırdın mı gerisi mutlaka gelir.

mars_tat_patrick_0606.jpg

yaptırıcam seni bebeim!!!!

İnandığım dinim; Bunu bana yasaklıyor. Günah. Şahsen yaptırmakta istemem. + Sağlığa zararlı diye duymuştum ama araştırmadım bu konu üzerinde bilgim yok...
Ama her koyun kendi bacağından asılır; Yaptıranlara pislik kafir imansız !1! gibi asla yaklaşmam,zevk meselesi başkalarının ne yaptığı beni ilgilendirmez, ki zaten vücudunda dövme olan arkadaşlarım var :)

Başta biraz acıyor iğne darbeleri çıkan sonucu görmek için can atıyorsunuz hele de bu sizin kendi modeliniz size özgü dövme ise heyecanla bekliyorsunuz..Sonra araştırmaya devam ediyorsunuz ve kendinizi ikinci randevuyu alırken buluyorsunuz ve bunun içinde tüm sosyal faaliyetlerden vazgeçiyorsunuz para biriktiriyorsunuz ve artık sizde bir dövmekoliksiniz tebrik ederim..

Yaptirmam fakat bazi kisilerde cok hos duruyor :p
Yani karsi degilim :p

Yaptırırım ki yaptırdım da geçici dövme tercihtir.

yalnız bilinenin aksine geçici dövmede mikrop kapma olasılıgınız daha yüksek

karsi degilim dovmeye , ama iyi dusunmek lazim , sildirmesi , yaptirmasindan daha cok cani yakiyor

Kolumda çok büyük omuzuma kadar var :) Ama pişmanım çok büyük oldu

Geri