Döviz kurlarında hareket

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
len altın alın alın dediniz. pazartesi alayım dedim. altın da fırlamış. almadım. sinir oldum. bıktım ya.

ohooo eşek ölecek de, ters dönecek de juju'su güneş görecek. burada ordinaryus heteredoks ekonomist, yerli ve milli monetarist, kapitalist, iktisatçı oşın var. laf dinlemiyorsunuz ki.

Sdnye git geliyorum bende Sjsjsj

kadıköydeki beşiktaş iskelesi mi yoksa beşiktaştaki beşiktaş iskelesinde mi bekleyeyim ? :emoji_laughing:

ohooo eşek ölecek de, ters dönecek de juju'su güneş görecek. burada ordinaryus heteredoks ekonomist, yerli ve milli monetarist, kapitalist, iktisatçı oşın var. laf dinlemiyorsunuz ki.

kadıköydeki beşiktaş iskelesi mi yoksa beşiktaştaki beşiktaş iskelesinde mi bekleyeyim ? :emoji_laughing:
Kızılay da bekle oraya gelemem : D

Musa abi bu bir şaka dimi abi ona gore cevap yazicamda arkaaşlar cumlesi ufaktan ironi sinyali veriyor ama espiri anlayisini bilmedigim icin bir sorayim dedim hiddetlenmeden once asfkj

hemen linç kültürü devreye girdi bak hani ifade özgürlüğsaidkisdaiasskdşas hahaha
Hocam bu Musa damat bey olmasın?

hakaret davası açıcam sana donuna kadar alacam kavgada söylenmez bu, terbiyesizlik başka bişi değil.

hemen linç kültürü devreye girdi bak hani ifade özgürlüğsaidkisdaiasskdşas hahaha

hakaret davası açıcam sana donuna kadar alacam kavgada söylenmez bu, terbiyesizlik başka bişi değil.
Tm hocam daha şimdiden vereyim donumu, güle güle kullan. En azından mahkeme masraflarıjndan kurtulayım.

Tm hocam daha şimdiden vereyim donumu, güle güle kullan. En azından mahkeme masraflarıjndan kurtulayım.
donu dolarla aldın elleam masrafları filan karşılayacağından eminsin, millet dolarla don alıyor arkadaş bir de yükseldi diye şikayet ediyor ya, ben 15 yıl önce aldığım donla idare ediyorum burada, sahi bedeni neydi donun ?

Yok musa abi linclemedim farkindaysan saka mi yaptin dedim. Saka mi gercek mi?

donu dolarla aldın elleam masrafları filan karşılayacağından eminsin, millet dolarla don alıyor arkadaş bir de yükseldi diye şikayet ediyor ya, ben 15 yıl önce aldığım donla idare ediyorum burada, sahi bedeni neydi donun ?
XXL la beden numarası, kesin uyar sana

@melnur ah bee neticesi bütük çıktı bak, xl benim netice yav, neyse ben vazgeçtim davayı açıyorum.

Abi biraz daha fazla ekmek ye, hamur işi ye gelirsin o bedene.
Neyse donsuz kalmayacağım bedenimden dolayı. Bayağı sevindim ben buna

1.96 yım ben o bedene gelmem için 120 kilo olmam lazım sanırım 30 kilo nasıl alayım be ekmek yiyerek el insaf.

ben 13lerdeylen almıştım. öyle duruyor... bir ara ''yeenim 2023te 25e çıkacaamış sakına bozma'' demişlerdi. ben de bekliyorum öyle.dklfj

hökümet değişirse belli olmaz o iş ( yatırım tavsiyesi değildir), ben parayı alkole yatırma taraftarıyım daha çılgın yükseliyor hem kafası daha iyi dolardan.

Geri