Döviz kurlarında hareket

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Döviz kurları, yeni haftaya yüzde 0,50'nin üzerinde bir yükselişle başladı.

Dolar/TL, geçen haftanın genelinde olduğu gibi 18,89 seviyesinden işlem görüyor. Dolar kuru, bütün haftayı 18,85'in üzerinde geçirdikten sonra cuma günü 18,79'a kadar gerilemişti.

Euro/TL ise 20,13'den fiyatlanıyor. Euro kuru, geçen haftayı 20,02 seviyesinden tamamlamıştı. Kur, gün içerisinde 20,19 seviyelerine kadar çıkmıştı.

Kaynak: Döviz kurları, yeni haftaya yükselişle başladı

1660815878753-1609225132668-doviz.jpeg

Dolar/TL, 19,03 seviyesini görerek rekor kırdı.

Dolar kuru, güne 18,99 TL seviyesinden başladıktan sonra günlük yükselişi yüzde 0,25'i buldu.

Dolar kuru, 19 TL seviyesinin üzerini test ettikten sonra yeniden 18,99 TL'ye geriledi.

Dolar endeksi

Dün yükseliş eğiliminde hareket ederek yüzde 0,8 artışla günü 104,6 seviyesinden tamamlayan dolar endeksi, şu sıralarda 104,5 seviyesinde dengelenirken, Euro/dolar paritesi yüzde 0,3 artışla 1,0610 seviyelerinden alıcı buluyor.

Analistler, Credit Suisse'in İsviçre Merkez Bankası'ndan (SNB) yaklaşık 54 milyar dolarlık kaynak sağladığını duyurmasıyla piyasalarda risk algısının azaldığını belirterek, bugün Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) para politikası kararlarının yatırımcıların odağına yerleştiğini bildirdi.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda ECB'nin 50 baz puanlık faiz artışı ihtimali yüzde 14 seviyesine kadar gerilerken, bankanın faiz artırımlarına 25 baz puanla devam edeceği öngörülüyor.

Kaynak

1657174259344-doviz.jpg

dolarcım ne yapıyorsunuz parayı altına bastım !

Dolar o rakamda sabit kalabilir mi :D

net rezervler -50 milyar dolar civarında olmasına rağmen doları tutabilmek için dolar satıyoruz. 19 tl dolar için psikolojik eşikti, o eşik aşıldı. türkiye'de dolar gördüğü yeri unutmaz. sabit kalmaz, kalamaz.

dolarcım ne yapıyorsunuz parayı altına bastım !

azizim türkiye de altın dolara endekslidir, dolar çıkarsa altın da otomatik olarak çıkar, üzülme.

Black Thursdayi bilenler altina yatirirlar.
Akilli olun.

İhracatta rekor kırıyor ama nedense paylaşmıyorsunuz

İhracatta rekor kırıyor ama nedense paylaşmıyorsunuz

ithalatta da rekor kırıyoruz onu neden paylaşmıyorsunuz ? aldığın, sattığının kaç katı. ama bunu paylaşmıyorsunuz demek aman iktidarı eleştirmeyin demekle aynı şeydir zaten.

10 dolarım vardı gidimde bozdurayım

dolarla mı maaş alıyorsunuz arkaaşlar? bırakın bu işleri.
Musa abi bu bir şaka dimi abi ona gore cevap yazicamda arkaaşlar cumlesi ufaktan ironi sinyali veriyor ama espiri anlayisini bilmedigim icin bir sorayim dedim hiddetlenmeden once asfkj

Musa abi bu bir şaka dimi abi ona gore cevap yazicamda arkaaşlar cumlesi ufaktan ironi sinyali veriyor ama espiri anlayisini bilmedigim icin bir sorayim dedim hiddetlenmeden once asfkj
Hocam bu Musa damat bey olmasın?

10 dolarım vardı gidimde bozdurayım

gel 10 da ben vereyim gıııı. maaş avansım yatmış ben de gidip altın ve dolar aldım avansım ile. 5 tane çeyrek, 1 tane cumhuriyet, 10 gram da paket altın aldım bu avansım sadece, maaşımı sen düşün. ben daha elit forumlara gidiyorum ya burası beni sarmadı ahahah.

IMG-20230316-150237-207-2.jpg

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Of yaa ben de tam elime para geçti altın alacaktım, fırlamış !

gel 10 da ben vereyim gıııı. maaş avansım yatmış ben de gidip altın ve dolar aldım avansım ile. 5 tane çeyrek, 1 tane cumhuriyet, 10 gram da paket altın aldım bu avansım sadece, maaşımı sen düşün. ben daha elit forumlara gidiyorum ya burası beni sarmadı ahahah.

IMG-20230316-150237-207-2.jpg
Sdnye git geliyorum bende Sjsjsj

Geri