Dost dediğin insanın arkasından sallamak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Şahsiyetli insanlarla dostluk kurmak gerekiyor yoksa yüzünüze güler, arkanızdan ise atar tutar ya da ters düştüğünüzde yolluna gitmek yerine hırs yapar.

Arkanızdan konuşuyorsa zaten dostunuz değildir ve sizi yanında tutmak için tiyatro çevirmiştir.

yani en azından konuşmuş. olaylara iyi yandan bakın azıcık be. benim bazı arkadaşlarım aniden iletişimi kesiyor. bi bakmışsınız yok. o daha sad.

Ben @Aze hanımcığımın arkasından çok salladım ya :)
Sonrasında da ekran görüntüsü alıp, barış yapınca atıyorum..
Ne demişler dost kavga da, sevda ayrılıkta belli olur..

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Dost nedir

Bizim lugatimizda yohtir

Ben @Aze hanımcığımın arkasından çok salladım ya :)
Sonrasında da ekran görüntüsü alıp, barış yapınca atıyorum..
Ne demişler dost kavga da, sevda ayrılıkta belli olur..
Ben arkandan tek kelime etmedim biliyor musun.... ne forumda laf sokma olayına girdim ne başkasına anlattım senin kötü özelliklerini.... tek kelime bile etmedim.... aramızdaki fark bu.... tsk ekran görüntüleri için......

Süper.

Arayıp, sallıyorum sana haberin olsun" demişliğim çoktur.

Ya sallamak kadar güzel olgu var mı? Benim birine sallamamam namümkün, ben kendime sürekli sallayan adamım elaleme nasıl sallamadan durayım?

Sallayın abi, kimse alınmasın, sallayana sallayacaksın, bir nevi firistayl.

Ay tuttu beni bir gülme
KDKDBDKKDKDKDHGZHSJSJSJSJJSHS

Valla 1 (bir) adet dostum var reelde o da. Sanalı geç git ay.
Dostluğumuz da çevremiz tarafından fazlaca göz önünde. Denk geldiklerim “arkandan bunu bunu dedi” gibi şeyler zırvalamıştı. Ben de şey dedim “o ne diyorsa doğrudur” ahaödıdhfjddjdhdj
Daha fazla pekişti. Tşkler yılanlar <3333

Kendimden daha çok güvenirim ona. Güven olgusunun son kalesi benim için o’dur. Şimdi tr de tatilde şrfsz canım kanım :’) dkxhcjcjchc

Simdi kim kimin arkasindan salladi kùstúler birbirlerine

Geri