Nick veremezsinkonuşup konuşup bi de konuşmadım kiiiiiiöğğğğ diyenler oluyo.... bu daha da komik.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nick veremezsinkonuşup konuşup bi de konuşmadım kiiiiiiöğğğğ diyenler oluyo.... bu daha da komik.
böyle şeyleri keşke sadece buradaki insanlar yapsa... burada yapanlar için de canım istese verirdim nick ama istemiyo.Nick veremezsin
Lutfen ver ya lutfeeenn nick.verböyle şeyleri keşke sadece buradaki insanlar yapsa... burada yapanlar için de canım istese verirdim nick ama istemiyo.
ya bjjbjbjb klaus... sen benden daha çok bilgiye sahip gibisin bence bu konuda, bi düzine insan sayarsın...Lutfen ver ya lutfeeenn nick.ver
Ben arkandan tek kelime etmedim biliyor musun.... ne forumda laf sokma olayına girdim ne başkasına anlattım senin kötü özelliklerini.... tek kelime bile etmedim.... aramızdaki fark bu.... tsk ekran görüntüleri için......Ben @Aze hanımcığımın arkasından çok salladım ya
Sonrasında da ekran görüntüsü alıp, barış yapınca atıyorum..
Ne demişler dost kavga da, sevda ayrılıkta belli olur..