Dost dediğin insanın arkasından sallamak

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Dost mu ? Ben hiç düşmanımın benim arkamdan konuştuğunu görmedim.

Konuşanları ifşalaması çok keyifli oluyor bazen sjshhs

kimsenin, yüzüne söyleyemeyeceğim şeyleri arkasından konuşma gibi bi huyum yok. dost, düşman fark etmez. gelin, sorun yüzünüze de diyeyim.dlfg ha dostum dediğim kişinin zaten arkasından değil direkt yüzüne söylerim ki söylüyoruz çş ama her yüzüne gülüp, selam verdiğimizi de sevecek değiliz.dfkjg sözüm meclisten dışarı ama bir de bu durumu eleştirip, kendi aynı suyu içenler var. hayır yani bazılarıyla da bir dönem sohbetim, arkadaşlığım olmasa.... hani bilmesem.fkljg

ama o da şey konusu di mi ''bir zamanlar kanının ısımayıp, sonradan ısındığı üyeler''

bize dost değil tost lazım güzelim neyin dostundan bahsediyorsunuz

junior x..isim ver güzelim böyle heyecanlı olmuyo:((
annemle babam da benim arkamdan konuşuyo..ben de annemle babamın arkasından falan konuşuyoruz ama akşam birlikte pasta yiyip çay içiyoruz lfşdj çok takılmayın bunlara anı yaşayın<3

ama o da şey konusu di mi ''bir zamanlar kanının ısımayıp, sonradan ısındığı üyeler''
Lütfen benim popüler konuların başlıklarını doğru yazalım..
Fazla ısınma iyi değil, sonra yanarız.
Ben herkesin arkasından konuşuyorum bu arada :)

Gelmiş geçmiş şeyi konuşarak lütfen konuyu çirkinleştirmeyin kimsenin banlanmasını istemiyorum.

düzelte düzelte anca bu kadar oldu. hala mı yanlış :((((((
Bir zamanlar antipatik daha sonra sempatik gelen üyeler.
Bir zamanlar dost sonrasında kanlı bıçaklı olan üyeler.
Uzar gider böyle Stockholm:) konu çok bizim. Forumun ruh haline göre açtık zamanında, dengeler sürekli değişiyor..

Genelde yapmıyorum etmiyorum diyenlerin yaptığı şey

Bir zamanlar antipatik daha sonra sempatik gelen üyeler.
Bir zamanlar dost sonrasında kanlı bıçaklı olan üyeler.
Uzar gider böyle Stockholm:) konu çok bizim. Forumun ruh haline göre açtık zamanında, dengeler sürekli değişiyor..
dur, kaydedeyim bunları. bak lazım falan oluyor görüyorsun....

Geri