-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben değil sen çok geri kalmışsın.zamanla sana doğruyu yanlışı öğreteceğim..ya ben geçenlerde
yabani için demiştim ki forum gelişemiyorsa sebebi sensin diye
buradan @Yabani den özür diliyorum
Yahu arabistandan otesini onemsemeyen bir tanri andromedaya kadar bakar mi sence? ZannetmiyorumBelki başkalarının kıyametleri kopuyordur ve bir her şeyden bihaberiz. Ay ve Güneş'ten ötesini fazla bilmiyoruz.
jörmungandr da ragnarok basladigi zaman boru ile cagirilicak.En az iş yapan melek olmasından kaynaklıdır bence. Kebap yerde askerlik yapmak gibi bir şey bu sanırım. Ben mikail olsam isyan ederdim mesela. Sürekli yağmuru, karı, fırtınayı, rüzgarı ayarla ama diğer melek olan israfil’in tek işi kıyamet koptuğunda düdüğünü öttürmek olsun. Bir öğretmen kadar olmasa da sürekli yatıyor. Ama hiç mi canın sıkılmıyor be arkadaş. Meraktan da olsa hiç mi üfleyesin gelmiyor? Ben olsam üfleyeyim bi ag ne olacak bir göreyim derdim mesela. Tanrıyı anlamak da güç. Sırf boru öttüreyim diye kontenjan açıp melek istihdam etmek de ayrı bir tuhaflık…
O kadar detayını biz bilemeyiz. Belki güçlü bir nefes gerektiriyor ve uzun süre hazırlanılması gerekiyor.Yahu arabistandan otesini onemsemeyen bir tanri andromedaya kadar bakar mi sence? Zannetmiyorum
Ayrica boru yaratilan tum canli varliklar icin bir kez uflenecek. Sonra bir daha uflenecek.
Kur-an okuduysan bilmen gerekir dostum. Ilk uflemede yerler ve gokler de canli herkes olecek. Ikinci uflemede dirilecekler. Ilk uflemede yer gok tum canlilar. Sonra azraile tanri sorucak kim kaldi baska diger meleklerin ismini sayip tek tek canlarini alicak. En son allah ile azrail kaldiginda allah tekrar sorucak. Kim kaldi ey azrail sen ve ben ya rab diyecek. Oyleyse sende öl ya azrail digip en son onun canini alicak.O kadar detayını biz bilemeyiz. Belki güçlü bir nefes gerektiriyor ve uzun süre hazırlanılması gerekiyor.
İsmail;Kur-an okuduysan bilmen gerekir dostum. Ilk uflemede yerler ve gokler de canli herkes olecek. Ikinci uflemede dirilecekler. Ilk uflemede yer gok tum canlilar. Sonra azraile tanri sorucak kim kaldi baska diger meleklerin ismini sayip tek tek canlarini alicak. En son allah ile azrail kaldiginda allah tekrar sorucak. Kim kaldi ey azrail sen ve ben ya rab diyecek. Oyleyse sende öl ya azrail digip en son onun canini alicak.
Baska evren yada dunya disi birsey yok. Cunku uzay dunyadan disari cikilamicak sekilde yaratilmis bicimde anlatilir dostum.
Gelisememe sebebi yabani ile birlikte ikinizden dolayi olabilir zannimca.ya ben geçenlerde
yabani için demiştim ki forum gelişemiyorsa sebebi sensin diye
buradan @Yabani den özür diliyorum
Ve Karadelik teorisi.Kur-an okuduysan bilmen gerekir dostum. Ilk uflemede yerler ve gokler de canli herkes olecek. Ikinci uflemede dirilecekler. Ilk uflemede yer gok tum canlilar. Sonra azraile tanri sorucak kim kaldi baska diger meleklerin ismini sayip tek tek canlarini alicak. En son allah ile azrail kaldiginda allah tekrar sorucak. Kim kaldi ey azrail sen ve ben ya rab diyecek. Oyleyse sende öl ya azrail digip en son onun canini alicak.
Baska evren yada dunya disi birsey yok. Cunku uzay dunyadan disari cikilamicak sekilde yaratilmis bicimde anlatilir dostum.
kesinlikle hak veriyorumGelisememe sebebi yabani ile birlikte ikinizden dolayi olabilir zannimca.