Dönüş Günü (1. Bölüm)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ela

Üye
Çok güzel başlamışsın ilk okurken kitaptan bölüm yazdığını düşündüm bence çok başarılı olmuş (: ve çok heyecanlı başlamış insanı sürekli sürükleyecek bir hikaye devamını mutlaka yazmalısın. Burda rağbet görmemesi normal çünkü okumak ve düşünmek herkesin yapacağı birşey değil. Lütfen devam et Elenanın başına neler gelecek, nasıl bir hayat yaşayacak merak ediyoruz. İlk hikayen mi bilmiyorum ama ilk değilse gerçekten çok güzel başlangıç

• Beğen
Tepkiler: 0

Mahlas

Uzaklaştırılmış
YASAKLI
Çok güzel başlamışsın ilk okurken kitaptan bölüm yazdığını düşündüm bence çok başarılı olmuş (: ve çok heyecanlı başlamış insanı sürekli sürükleyecek bir hikaye devamını mutlaka yazmalısın. Burda rağbet görmemesi normal çünkü okumak ve düşünmek herkesin yapacağı birşey değil. Lütfen devam et Elenanın başına neler gelecek, nasıl bir hayat yaşayacak merak ediyoruz. İlk hikayen mi bilmiyorum ama ilk değilse gerçekten çok güzel başlangıç

Okumayı seviyorsun anlaşılan. İlk hikâyem değil; belki de 10'u geçmiştir. Özgür Roman ve Wattpad'de eserlerim vardı. Senin için belki 1. bölümün sonunu yazabilirim, üstelik hemen. Bunun için pek zamana gereksinim duymuyorum çünkü. Doğaçlama motorunu açıyorum ve akıyor... : )

Ela

Üye
Okumayı seviyorsun anlaşılan. İlk hikâyem değil; belki de 10'u geçmiştir. Özgür Roman ve Wattpad'de eserlerim vardı. Senin için belki 1. bölümün sonunu yazabilirim, üstelik hemen. Bunun için pek zamana gereksinim duymuyorum çünkü. Doğaçlama motorunu açıyorum ve akıyor... : )
Doğaçlama yapabiliyorsan neden yazmıyorsun:( bölümlerinin hepsini okumak isterim. Çok yazmaya çalışıp yazamayan insanlar var çok güzel yazıyorsun devam etmelisin

• Beğen

Mahlas

Uzaklaştırılmış
YASAKLI

1. BÖLÜM / PART III

Tekrar uyandığında bu sefer takside olmadığını fark etti. Siyah deri kaplamalı bir koltuktaydı. Üzerinde hafif desenli bir kumaş parçası örtülüydü. Hızlı bir şekilde doğruldu. Ayak bileği tekrardan ‘’ben buradayım’’ dedi. Etrafı süzdü; siyah beyaz mozaiklerle döşenmiş mutfak duvarları, bir kara delik kadar siyah tezgâh, fillerin hortumlarını andıran musluklar, etrafta Belgesel çekimlerinden çıkmış gibi gezinen küçük bir aslan misâli uzun tüylü bir kedi.

Üstündeki elbesilerine baktı. Üzeri değiştirilmemişti. Tozlardan kurtulmuş kırmızı tişörtü daha canlı duruyordu. Ayak bileğine bakmaya cesâret edemedi. Aşırı derece susadığını fark etti. O esnada içeri giren adamın sesiyle irkildi:

- Uyanmışsın.

Adam sanki kendisini yıllardır tanıyormuşcasına samimi bir şekilde şarf etmişti cümleyi. Elena cevap vermedi. Üzerindeki tişörtü düzeltmekle duymamazlıktan gelir gibi yaptı.

- Ormanın ortasında tek başına ne yapıyordun bilmiyorum ama buralar pek tekin bir yerler değil. Üstelik yalnız bir bayan için.

Elena artık bir karşılık vermek zorunluluğunda hissetti kendini ama ruhu buzlu bir su gibi durgundu. Tebessüm etmek için bile güç bulamıyordu. Soğuk bulutların ardında ısısını yitirmiş güneş gibiydi.

Adam cevap beklemeden mutfak tezgâhının üstünden bir bardak alıp, içine su doldurdu ve Elena’ya doğru uzattı. Tam zamanında ve çok gerekli bir ikramdı bu. Zira tozlu köy yolları gibiydi boğazı. Çatlamış dudakları, Güneydoğu’daki kurak toprakları andırıyordu.

Hiç tepki vermeden bardağı sol eliyle aldı ve suyu bir dikişte bitirdi. Yutkunduğunda suyun çıkardığı ses, hemen yanındaki akvaryumun içindeki balıkların bile dikkatini çekmişti.

Bardağı usulca önündeki gri sehpanın üzerine koydu. Adama karşı tek kelime bile etmemişti. Birazcık tebessümü çok görmedi ama adam hakkında en ufak bir bilgisi yoktu. Adam da pek ısrarcı olmadı ve hiçbir şey demeden sırtını dönerek mutfak tezgâhına yöneldi.

O esnada kapı çaldı. Adam Elana’ya uçtan bir bakış attıktan sonra kapıya yöneldi. Elana kimin geldiğini merak bile etmedi. Kapının ardında biraz tartışma sesleri işitti. Adam kapıyı açar açmaz dışarı çıkmış ve gelen her kimse onunla kapının dışında konuşmayı tercih etmişti.

Elena bu sefer kayıtsız kalamadı ve ağır hareketlerle oturduğu yerden doğruldu. Dış kapıya yavaş yavaş ilerlerken tartışma seslerinin içinde bir bayan sesini fark etti. Ses kulaklarına yabancı gelmiyordu ama çok düşünecek durumda da değildi. Tam kapalı olmayan kapıyı aralayıp dışarı baktığında gözlerine inanamadı. Kendisine su ikram eden adamla tartışan kişi, beraber tatile geldikleri Sonia’dan başkası değildi.

1. BÖLÜMÜN SONU.

Son düzenleme:
  • Kalp Gözler
Tepkiler: Ela

Ela

Üye
Wow :) yazarken kafamda görselleri canlandırıyorum akıp gidiyor emeğine sağlık devamını bekliyoruz ennnnnn kısa zamanda (:

• Beğen

Mahlas

Uzaklaştırılmış
YASAKLI
Wow :) yazarken kafamda görselleri canlandırıyorum akıp gidiyor emeğine sağlık devamını bekliyoruz ennnnnn kısa zamanda (:

Okumanın zevkli yanı bu işte; okurken hayâl gücünün otomatikman devreye girmesi ve satırlarda akanları 8K hâlinde zihinde canlandırıp hikâyeye eşlik etmeyi sağlaması. Okumak çok güzel bir şey, iyi ki var : )

Ela

Üye
Okumanın zevkli yanı bu işte; okurken hayâl gücünün otomatikman devreye girmesi ve satırlarda akanları 8K hâlinde zihinde canlandırıp hikâyeye eşlik etmeyi sağlaması. Okumak çok güzel bir şey, iyi ki var : )
Yemin ediyorum çok güzel yazıyorsun ya:) ince düşünmek çok önemli sanırım sehpanın rengine kadar dikkat etmişsin

• Kahkaha

Mahlas

Uzaklaştırılmış
YASAKLI
Yemin ediyorum çok güzel yazıyorsun ya:) ince düşünmek çok önemli sanırım sehpanın rengine kadar dikkat etmişsin

Daha bu 15 dakika içinde öylesine döktürdüğüm bir parça. Betimlemeyi severim. Daha derinlere inip, yazıları uzun tutarım genelde. Ama geniş bir vakit ayırmadan yolladığım için betimlemeler de tıraşlanıyor ister istemez. Ben bir eserimde 7-8 satır betimleme yaptığımı bilirim. Tabi okuyucuyu da çok sıkmamak gerek : )

Ela

Üye
Daha bu 15 dakika içinde öylesine döktürdüğüm bir parça. Betimlemeyi severim. Daha derinlere inip, yazıları uzun tutarım genelde. Ama geniş bir vakit ayırmadan yolladığım için betimlemeler de tıraşlanıyor ister istemez. Ben bir eserimde 7-8 satır betimleme yaptığımı bilirim. Tabi okuyucuyu da çok sıkmamak gerek : )

Akıcı olduğu için sıkılmayız sen yaz yeter ki :)

• Kalp Gözler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt