Domuz ve alkol tüketenlerin daha uzun yaşaması..

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yanlış, aklı olan aklını kullanıyor. Din sadece bir inançtır ve her inanç domuz etini ve içkiyi yasaklamıyor.
İnançlar da araştırılıp seçilmiyor, tesaüfen yaşadığın ülke, coğrafya ve ailene bağlı okarak bir inanca sahip oluyorsun ve o inancın doğruluğunu kabul ediyorsun. Bunun da akıl ile bir alakası yok.
İnancım haram kılıyor ve yasaklıyor . Dininizi bilmiyorum saygı duyarım AMA Kendi dininize göre yorumlayin.

Domuz ve alkol yeme icmeyle daha uzun omurlu olduklarini dusunmuyorum yabani, yasama sekilleri farkli. 60 yasinda bir kadin bisiklet kullanirken bizimkiler hizmet bekliyor. Belki de gencliklerinde kendilerini cok fazla yiprattiklari icin. Japonlar cok uzun yasarmis benim bildigim. Deniz urunu agirlikli beslendikleri icin ve dedigim gibi ilerleyen yaslarda kendilerini salmadiklari icin.

Domuz ve alkol yeme icmeyle daha uzun omurlu olduklarini dusunmuyorum yabani, yasama sekilleri farkli. 60 yasinda bir kadin bisiklet kullanirken bizimkiler hizmet bekliyor. Belki de gencliklerinde kendilerini cok fazla yiprattiklari icin. Japonlar cok uzun yasarmis benim bildigim. Deniz urunu agirlikli beslendikleri icin ve dedigim gibi ilerleyen yaslarda kendilerini salmadiklari icin.
Nee dat is niet waar nilo

• Kahkaha
Tepkiler: W
Iyyy... hayvanin ozelliklerine baktiginda Yuce Rabbim bosuna haram kilmamis domuzu. Muratda ekstra bilgilerle aciklik getirmis zaten. Kuzu inek tavuk vs ne guzel et cesitleri var körmusunuz.

Yabani sende pislik yapma

Iyyy... hayvanin ozelliklerine baktiginda Yuce Rabbim bosuna haram kilmamis domuzu. Muratda ekstra bilgilerle aciklik getirmis zaten. Kuzu inek tavuk vs ne guzel et cesitleri var körmusunuz.

Yabani sende pislik yapma
Benimle sohbet etmekte haram eyy Allah’ın kulu..
Tavukta her boğu yiyor o niye haram değil

Bozuk etin hepsi zararlı ve zehirler veya az pişmiş kanatlı eti, iyi pişmiş sağlıklı domuz etinden daha çok risk barındıdır.

ama erken ölmeyi veya gerizekalılığa daha yatkın olmanın nedenini proteinsiz beslenmeye, ekmek makarna bulgura abanmaya bağlayabilirsiniz.

dini açıdan zaten alkol neyse domuz da o.

Son düzenleme:
A bi de tavuk olayı var çok fena.
İyi muayene edilmiş,pişmiş kırmızı etten kolay kolay zarar gelmez.
Kanatlı öyle değil ama başta kan fizyolojisi olmak üzere bi çok nedenden ortam şartlarından çok kolay toksikasyona uğrayabiliyor. Tavuk bir bezelye iki gıda zehirlenmesi aktörleri. Kiymasi yasak çoğu yerde. Sucuğu ve köftesi de yasaklanmali da her halta kılıfını buluyorlar maalesef. Rafa girsin satilsin gerisi pek kimsenin şeyinde değil. Kasaplar da fena dana kiymaya tavuk kiyma katıyorlar, zartinle kirmizi gıda boyasiyla boyuyolar bi de. Güvenilir satici bulmak da mesele.

Japonların çok farklı bir kulturu var w. İkigai okumadıysan biraz bilgi edinebilirsin. Okurken hayran kalmıştım. Çok farklı bir anlayıştalar. Keşke biz de olabilsek

• Beğen
Tepkiler: W
Angie japon olsa.......

Domuz etini fakirler yiyiyo burda.
Söliceklerim bu kadar.

Domuz yiyen kıskançlığı gidiyor yemeyin

Geri