Domuz eti yer misiniz?

Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü

Domuz eti yer misiniz?

• Hayır, kesinlikle yemem

Kullanılan: 5 62.5%
  • Özel olarak aramam, ama olduğunda da yerim

Kullanılan: 1 12.5%
  • Evet, özellikle severek yerim

• Fikrim yok

• Kullanılan toplam oy
    8
Senede üç dört ülkeye gidiyorum birinde denk gelmişimdir.

Et sevmiyorum ben genel anlamda ama yiyecek daha çekici bir şey yoksa bir denerim.

ben et tüketmiyorum ama bulsam yerim beynamazlık değil mi

Eski ev sahibim Migros'dan alıp alıp yiyordu bir kere tadına bakayım dedim poşet çiğniyor gibi bir his uyandırıyor ağızda..

Inancima aykırı
Ben araştırdım haram olmasının dışında sağlıksız oldugunu öğrendim etinin
Benim için haram olmasi yeterli.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

urunlerimizde malumat ve iclik vb. katki maddesi yoktur uyarisi olmasina dikkat ederim.

ahshahshjdjdjd allahın belası meşazlarını beğeniyorum diye sana karşı yumuşadığımı fln sanma sakıııın. komik napiiiim

İnancıma aykırı değil. Daha doğrusu inanç üle bir işim yok fekat bende balık tavuk ve koyun eti harici başka şey yok. Bunları bile zor tüketiyorum, et konusunda farklı şeylere açık değilim, narin burnum çok hazzaz en ufak hayvansı kokuyu alırım etten, her eti yiyemiyorum, domuzun etini de denemem dahi.

Yemem bilmedennyediysem de bilmem.

Janbonlu pizza yediyseniz, domuz pastırmasıdır.

Yemedim, yeni tatlar keşfetmeye de açık biri değilim. Çocukluğumdan bu yana yediğim, alıştığım ne varsa onlara devam ederim. Daha önce tadının hiç iyi olmadığını, yağlı ve çiğnemesi garip olduğunu duymuştum. Bu konuyla beraber ikinci defa denk geliyorum. Deneme amaçlı da olsa yemem artık hiçbir şekilde.

Yemedim hiç, yemem de bilerek ve isteyerek.

Geri