Domuz eti yer misiniz?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü

Domuz eti yer misiniz?

• Hayır, kesinlikle yemem

Kullanılan: 5 62.5%
  • Özel olarak aramam, ama olduğunda da yerim

Kullanılan: 1 12.5%
  • Evet, özellikle severek yerim

• Fikrim yok

• Kullanılan toplam oy
    8
Bir misafirim yurt dışından likörlü çikolata getirmişti. Hepsini kahveyle hüplettikten sonra içerisinde domuz yağı olduğunu belirtti. Yemiş bulunduk evet ama kimbilir nelerin içinde neler yiyoruz. Ha bir kere de Toroslar' da avdan dönen bir tanıdığım magal yapmıştı, valla şişten cıss diye bir et çekti ikram etti ben keçi eti düye düşünmüştüm ki yaban domuzu avlamış.p Yedirenlerin günahı banane.

Domuz ile sorunum yok genel anlamda et ile var.

mangal yapacaktık
yalan oldu
neyse belki sevişirim

Tavuk dışında et tüketmiyorum.

İnancımıza göre zorunluluk dışında yenmez.Şükür öyle bir zorunluluk durumumuz yok.

Hı hı en sevdiğim .d

tatmak, denemek isterim..... özellikle gevur filmlerinde kahvaltıda yapılan pastırma tarzı uzun şeyden......

Hamburger, tendorloin ve crispy bacon yerseniz hayalini kurduğunuz o alışık olmadığınız tadı almazsınız. Yeni başlayanlara pork chops veya belly’den başlamamasını tavsiye ederim .p bir de sırplar bu işi çok iyi yapıyor :..(

3EE6CB66-C6F7-4EB5-8DDE-7EE616FFB22B.jpegB945C206-74F2-4234-A896-AFAD018A5EA3.jpeg

domuzun yenmemesi kadar saçma bir iş yok, hangi eti sağlıksız ortamda üretip kötü pişirip yerseniz zaten hastalık kaparsınız, bu mantıkla tüm dünyada gayri müslim ülkelerin tüm vatandaşlarının ağzına kadar tenyaya batmış olması lazım ama değil…

domuz kolay ulaşılabilir bir protein kaynağı, fakir doğu avrupa ve balkan ülkelerinin domuz yiyen protein tüketen gürbüz çocuklarına bakın, sonra da dönüp anadoluda pilav beyaz ekmek dayanmış hamsi tipli çocuklara, şimdi hangisi daha sağlıklı?

Günde iki paket sigara içip alkol banyosu yapan adamlar domuz diyince wowowo harram diyo. Rakıyı zemzemden mi yapıyorlar?

Özellikle aramam. Önüme konduğunda da al bunu haram bu bre zındık diye de terslemem şahsen. Ukrayna’da yemişliğimiz de var. Akşamında absentin vodkanın dibine vurmak için plan yaparken öğlen; “is that pork? Go fck yourself you bull$ht” olayı samimi değil. Şahsi algılamayın :emoji_innocent: :emoji_nerd:

Geri