Dolunay

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Valla ben de neredeyse ikinizi tanistirmak icin tavsiyede bulunacaktim ki konuyu acmissin hocam. Peki. Hanfendiyle tanistik, bizim oralarin tipik bir ornegi. Ben sevdim kendisini. Akli basinda bir insan. Hos gelmis sefa gelmis.

Geldigi gibi ayak uydurmayi basardi foruma, ben gibi olmadi :D

Fazla iyi niyetli, oyle guzel yansitiyor ki bunu. Umarim iyilerle karsilasir hep :)

Hakkindaki dusunceler guzel.
Hersey gonlunce olsun guzel insan.

Baktım kimse açmamış.
Bana kısmetmiş sözlüğünü açmak :k1:

Foruma ilk geldiğinde dikkatimi çekmişti, Bursa'da oturması sağlıkcı olması, yazılarının samimi oluşu,cana yakın olması,neşeli bir hatun olması, ee daha ne olsun onu sevmeme bir sürü neden var, samimiyetine güveniyorum, çok da dusunceli :k1:

canım biraz gec oldu ama kusura bakma hos geldin :heyoo: :öp:

Dinlediği müzikleri sevdim .
Oradan yakaladım sanırım enerjisini.
Ara ara birilerine giydiriyor kimler acaba diye de merak ediyorum bazen :P
Ha bu arada hoş bir hatun kendisi .
Sevgiler..

Sabahlar isterdim Asiiiğğğ ve Maviğğğğ :karaoke:
Çok şirin anacım bu hatun. :galp:
Benim dalgalarıma resmen dalgakıran oluyor, beni dizginliyor :hppy:

Sen çok güzellsinnn hemşire hanım :anla:

Foruma çabuk ısındı, Sevimli saygılı sıcakkanlı bir üyemiz.
Saygılar sevgiler efenim.

Tabikisi yazmışımm hemşire hanımcımm yazmadı dediniz
Pekk tatlı çekik gözlü kadınları severimm bide hemşüre ise fjfdh
Sessiz kendi halinde mavi olmamalı dediğim üyelerden ( hatem gibi kısmeti bağlandı)

Epeydir ortalarda görünmüyor.

Her ne kadar uzun bir muhabbetimiz olmasa da forumdaki kullanıcılar tarafından sevilen sıcakkanlı biridir. Normalde sağlıkçılar bana her zaman soğuk ve itici gelmiştir. (ailemin çoğunun sağlıkçı olması açısından yanlış anlaşılmamasını tenzih ederim.) Bu yüzden kafadaki profili belki bir nebze değiştirmiş diyebilirim :)

Tabikisi yazmışımm hemşire hanımcımm yazmadı dediniz
Pekk tatlı çekik gözlü kadınları severimm bide hemşüre ise fjfdh
Sessiz kendi halinde mavi olmamalı dediğim üyelerden ( hatem gibi kısmeti bağlandı)

Hatem gibi banlanirim da yakında:))

Her ne kadar uzun bir muhabbetimiz olmasa da forumdaki kullanıcılar tarafından sevilen sıcakkanlı biridir. Normalde sağlıkçılar bana her zaman soğuk ve itici gelmiştir. (ailemin çoğunun sağlıkçı olması açısından yanlış anlaşılmamasını tenzih ederim.) Bu yüzden kafadaki profili belki bir nebze değiştirmiş diyebilirim :)

Herkes sevmez beni sevgili Lawyer :)
Teşekkür ederim naifligin için:)

Geri