Dolunay

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Asilik kısmına katılmadığım ancak yorumları ve forum içi sergilediği davranış ile mavi bir gökyüzü kadar sakin biri.
Ara ara üyelerin kendisini dumurun eşiğine getirmesi olaylarını saymassak çok efendi ve ağır başlı bir kişilik.
Forumu biraz daha az ciddiye almasını tavsiye ediyorum. Malum burada biraz kalender olamassan sürekli düşüncelere dalarsın.
Grup vitaminin de "eyes of the aygır" parçasında söylediği gibi.
Boşver mavicim sen "gafana tahma aygırlar sürülmez sabana"
https://www.youtube.com/watch?v=Sa5LasYetn4

Moderatör tarafında düzenlendi:
Asilik kısmına katılmadığım ancak yorumları ve forum içi sergilediği davranış ile mavi bir gökyüzü kadar sakin biri.
Ara ara üyelerin kendisini dumurun eşiğine getirmesi olaylarını saymassak çok efendi ve ağır başlı bir kişilik.
Forumu biraz daha az ciddiye almasını tavsiye ediyorum. Malum burada biraz kalender olamassan sürekli düşüncelere dalarsın.
Grup vitaminin de "eyes of the aygır" parçasında söylediği gibi.
Boşver mavicim sen "gafana tahma aygırlar sürülmez sabana"
https://www.youtube.com/watch?v=Sa5LasYetn4

Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için
Damarıma basilmadigi sürece sakin biriyim forumda
Boş verelim bencede egzantrik bey:)

Boyle bir sey benimde basima gelmisti.
özenerek actigim sozlugu bir baskasi daha once acmisti..
konu birlesimi sonrasi yikilmistim. lutfen konuyu bir an once birlestirelim... ben yikildiysam herkes yikilsin..
Asi hanimcim size degil yikici sozlerim şu talihsiz yuzunu hep bizlere gosteren duzene efendim...

Boyle bir sey benimde basima gelmisti.
özenerek actigim sozlugu bir baskasi daha once acmisti..
konu birlesimi sonrasi yikilmistim. lutfen konuyu bir an once birlestirelim... ben yikildiysam herkes yikilsin..
Asi hanimcim size degil yikici sozlerim şu talihsiz yuzunu hep bizlere gosteren duzene efendim...

Öldürmeyen acı bizi güçlü yapar anna hanimcim :)

Düzen mi kalmış bu zamanda ah ah

geldiğinde sabah hastalarıyla uğraşır, akşam çocuklarına çorba kaynatırdı...... şimdi nolmuş genç kız olmuş sanki...... ama iyi biri......

Asi olmayan bir mavi kendileri efenim. Aslında herkesin suyuna gider.

Kendisini başka forumlardan dolayı tanıyorum kalbinde kötülük olmayan işi nedeniyle sürekli çalışan değerli bir ablamız

Sevmediği hastalara iğne yaparken damarı bulamamış gibi yapıp delik deşik ediyormuş, ben öyle duydum.

Geri