‘Dolar aslında sandığınız kadar yüksek değil’

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
SingleColdAmericanbulldog-size_restricted.gif

Dün AKP'li CB Tayyip bizlerden dövizimizi TL'ye çevirmemizi istedi ve bugün Dolar tekrar uçtu.
Kendisi beyan ettiği milyon dolarlarını TL'ye çevirsin ve dekontu bize göstersin ben hemen toplam 125$ olan dövizimi hemen TL'ye çevireceğim. Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Vatandaş çevirsin ama kendisi tutsun.

Gerçek şu: dolar aslında sandığımızdan daha yüksek...

[YOUTUBE]7Zc-R31lrJ4[/YOUTUBE]​

akşam eğlenceniz benden

Aslında sen, sen değilsin. jhsafgshjfyhıuhl

Dolar ve Euro hala tavan yapıyor, hani bunlar seçim dönemine ait spekülatif artmalardı? Size oy verenler daha beter olsunlar.

Her ay kenara 350 dolar atıyorum kafam rahat, 4,81 lerde geziniyor sene sonuna kadar 7 lere doğru gider.
Geçen gün hesap yaptım, 1.000 tl kâr etmişim hiç bir şey yapmadan. Aynen değil efendiler, her şey çok güzel ülkede tabi benim için.

Dolar aslında an itibari ile 4.83.

..ve dolar aslında an itibariyle 5,21

Simdi 1 dolar

5.24 tl ediyor ve yuksek degil mi bu yani.

Bunca yil bizi kandirmislar nalet olsun. Bende yukseliyo diye uzuluyorum. Kahretsin.

benim merak ettiğim bu mevzu nasıl düzelecek

inanmak istiyorum.

bu mevzunun gidişatı iyi değil.

Bu daha başlangıç. Gidişat iyi değil, evet. Kimse bir şey yapamaz. Çok zor... ve sizleri de ancak bir yere kadar kandırabilirler. Uzun uzun anlatamam. Bu sadece bizim ülkemizde olan bir şey değil.
Bak bu haber oku;
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-44979296

Bizim gibi gelişmekte olan diğer ülkelerde de durum benzer şekilde. Siyasete bağlamak istemiyorum ama bizi 16 yıldır yönetenler kafalarını kuma gömmüş durumda. Neyse, durum vahim... Merkez bankası sözde müdahale etti ama dolar bana mısın demedi...

o vakit bekleyip görücez ama çok büyük sıkıntılara girilecek çok büyük. Vatandaş açısından.

o vakit bekleyip görücez ama çok büyük sıkıntılara girilecek çok büyük. Vatandaş açısından.

Muhalefeti de eğrisi de doğrusu da bu ülkede yaşıyor ve bedel hep birlikte ödenecek. Neyse, yapılacak bir şey yok...

Geri