Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Harbiden ya kaç gün ban yedi ibaibadeath'in banini acin da bir seyler yazsin![]()
suresini bilmiyom :dHarbiden ya kaç gün ban yedi iba
Sadece ondan ses çıkmıyor, yıllar önce $ 3,40TL iken kesin düşecek deyip devamlî o saçma tezini savunan ve burada üst perdeden konuşan çok bilmiş Forumun 3. sınıf kalite ekonomisti de susuyor.@ismail89 beyden pek ses yok.
Ben 2014 yılında dolar 4 TL olacak ve şişme ekonomi patlayacak dediğimde herkes bana bir yeriyle gülüyordu. Şimdi ise ben onlara gülüyorum. 2013 piyasa krizini 6 ay öncesinden haber almış adamım ben. Kimmiş o dolar düşecek diyen şoparovski?Sadece ondan ses çıkmıyor, yıllar önce $ 3,40TL iken kesin düşecek deyip devamlî o saçma tezini savunan ve burada üst perdeden konuşan çok bilmiş Forumun 3. sınıf kalite ekonomisti de susuyor.
Mümkünse tükür yüzlerine gülme. O çok bilmiş AKP'li Prodosmes.Ben 2014 yılında dolar 4 TL olacak ve şişme ekonomi patlayacak dediğimde herkes bana bir yeriyle gülüyordu. Şimdi ise ben onlara gülüyorum. 2013 piyasa krizini 6 ay öncesinden haber almış adamım ben. Kimmiş o dolar düşecek diyen şoparovski?
Yüzlerine tükürsen, yağmur yağıyor deyip şükür derler.Mümkünse tükür yüzlerine gülme. O çok bilmiş AKP'li Prodosmes.
www.ircforumlari.com.tr
Hemen dolar al o zaman. Bu fırsatı kaçırma. Üzülürsün sonra. (Paran varsa tabi$ 25 TL olmuş yalakalar hala susuyorlar.
€ daha iyi, paranın kimde olduğu belli olmaz. Aklın olsa durumun ne kadar vahim olduğunu anlarsın ama neredeee. Sen güya dalga geçtiğini zannetmeye devam et.Hemen dolar al o zaman. Bu fırsatı kaçırma. Üzülürsün sonra. (Paran varsa tabi)