‘Dolar aslında sandığınız kadar yüksek değil’

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ibadeath'in banini acin da bir seyler yazsin :D

Bir borsacı olarak çok kötü küfür edeceğim de, ban sebebi olmasın diye tutuyorum kendimi.
Biri bu AKP'li ultra yüksek ehonomiste söylesin, doların beş dakikalık grafiğinde öyle bir sıkışma var ki bomba olup patlayıp yukarı sıçraması an meselesi. Bu h.yar ağaları doları değil 30, 35 yapmak niyetindeler anlaşılan.

Ulan zaten borsanın içine ettiniz. Yabancı yatırımcının en akbaba olanlarının eline düşürdünüz ülkeyi. Kurcalıyorsunuz, bir b.ktan anladığınız yok, birkaç badem beyinli süpersonik ak davarlar yiyor dediklerinizi. Gelsin şu lafları benim karşımda etsin de, önümdeki iki ekrandan birini kafasından parçalayayım. (Hiç acımam paraya o konuda.)

Bilmedikleri konulardan uzak dursalar, hatta şu ülkeyi kendi haline bıraksalar ülke yeminle normale dönecek. Ama herifler, sıfır üretim çamaşır makinasında fazla parça arayan laz tamirciler gibiler.

Sadece ondan ses çıkmıyor, yıllar önce $ 3,40TL iken kesin düşecek deyip devamlî o saçma tezini savunan ve burada üst perdeden konuşan çok bilmiş Forumun 3. sınıf kalite ekonomisti de susuyor.
Ben 2014 yılında dolar 4 TL olacak ve şişme ekonomi patlayacak dediğimde herkes bana bir yeriyle gülüyordu. Şimdi ise ben onlara gülüyorum. 2013 piyasa krizini 6 ay öncesinden haber almış adamım ben. Kimmiş o dolar düşecek diyen şoparovski?

Ben 2014 yılında dolar 4 TL olacak ve şişme ekonomi patlayacak dediğimde herkes bana bir yeriyle gülüyordu. Şimdi ise ben onlara gülüyorum. 2013 piyasa krizini 6 ay öncesinden haber almış adamım ben. Kimmiş o dolar düşecek diyen şoparovski?
Mümkünse tükür yüzlerine gülme. O çok bilmiş AKP'li Prodosmes.

Şuradaki videodaki hanımı hafif almayın, diye tekrar yazayım.
Seçimden seçime ortaya çıkarlar, gereğini yaparlar.
Sosyal medyada görünmeyen bir türdür, anketlere düşmezler.

ali çağatay'ın bi programında
reisin nas olayı
bankaları kurtarmak içindi deniyordu

2 haziranda pc topladım 23k tuttu, bir hafta sonra 27k oldu aynı pc. Teşekkürler.

Hemen dolar al o zaman. Bu fırsatı kaçırma. Üzülürsün sonra. (Paran varsa tabi:))
€ daha iyi, paranın kimde olduğu belli olmaz. Aklın olsa durumun ne kadar vahim olduğunu anlarsın ama neredeee. Sen güya dalga geçtiğini zannetmeye devam et.
Neyse sözüm yalakalara üzerine alınma.

Geri