Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İsmail'den öte @Prodesmotes ne düşünüyor diye sormak gerekiyor. $ 4TL iken kesin düşecek diye yazısı var. Ama gene bir şeyler uydurur. Bir bakıyorsun yanıldım diyor hemen arkasından yok bilmem şu faktörler var demeye başlıyor. Ama iktidar hangi ve nerede hatalar yaptı ve yapıyor aska yazmıyor.@ismail89 Bey şimdi ne düşünüyor acaba...
İsmail'in pasaport alıp Almanya'ya gelmeye parası yok. O ancak Reisine biat eder. Etsin bakalım nereye kadar.@ismail89 Bey şimdi ne düşünüyor acaba...
İsmail'den öte @Prodesmotes ne düşünüyor diye sormak gerekiyor. $ 4TL iken kesin düşecek diye yazısı var. Ama gene bir şeyler uydurur. Bir bakıyorsun yanıldım diyor hemen arkasından yok bilmem şu faktörler var demeye başlıyor. Ama iktidar hangi ve nerede hatalar yaptı ve yapıyor aska yazmıyor.
Dolar bugün 5,83 TL ye tırmanmış. @İsmail89 şimdi daha çok seviniyordur herkes bizden ucuza mal alıp bizi zengin yapacağı için. Böylece ithalatta rekor kıracağız bu sene sevinin millet.
He yav he, bedavaya herkes alır. 1$ neredeyse 8 TL kim ne alsa bedava ama sen avucunu yalarsın. Sonuç para biriminin değeri çukura inince, dövize endeksli tüm mallara büyük zam. Hadi git sütünü iç.3 cümlelik kapasiten var. Hepsini bana kullanıyorsun.
Böyle bir şey yazmışsın. İhracat rekoru kırıldı. Haberin olsun.
He yav he, bedavaya herkes alır. 1$ neredeyse 8 TL kim ne alsa bedava ama sen avucunu yalarsın. Sonuç para biriminin değeri çukura inince, dövize endeksli tüm mallara büyük zam. Hadi git sütünü iç.
Olum yalanmı? Çok güzel cümle kurunca her şey çokmu doğru oluyor? Öyle olsaydı senin yazdığın gibi $ kesin düşerdi. Düşmedi ama katladı çok bilmiş.Şu ifadelere bak. Az gelişmiş bir tür ara form gibisin melnur.
Reis o zamanlar doların yükselmesine farklı bir perspektiften yaklaşmıştı. “Onların doları varsa bizim de Allah’ımız var” demişti. Bence İsmail Bey’de bu çizginin takipçisinden. Lakin geçen zaman içinde tanrının müslümanlardan taraf bir tutum sergilediğini söylemek biraz güç. Belki de meşguldü, işleri vardı. Bilemiyorum. İlgili konu için ;İsmail'in pasaport alıp Almanya'ya gelmeye parası yok. O ancak Reisine biat eder. Etsin bakalım nereye kadar.
www.ircforumlari.com.tr
@ismail89 beyden pek ses yok."Ekonomik kriz yok. Engellenmesi mümkün olmayan bir para hareketi söz konusu. Ters döngüye başlayacak." deyip bizlere üst perdeden konuşanların şimdi acaba utanacak yüzleri varmı?