Dolandırıcılık Fikirleri

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Arkadaşlar merhaba,

Geçen gün arkadaslarla parkta cay içerken yeni bir girişimcilik fikri aklımıza geldi. e - Dolandırıcılık. Fakat ne dolandırıcılığı yapacağımız konusunda aklımıza fikir gelmedi. Yani kimi nasıl dolandiracagiz? Çok bilinen klişe numaralar hala iş yapıyor evet ama biraz riskli. Çünkü artık 50+ amcalar benden nude için 5000 istedi yolladım ama nude atmadı diyerek şikayette bulunabiliyor. Önceden bulunamıyorlardi. Ya da Bulgaristan'dan geleceğim ama param yok numarasi. Fakat o da artık iş yapmıyor çünkü Bulgaristan ekonomisi bile bizden daha iyi. Millet bunun farkında ve yemiyor bu numarayı.

Var mı aklinizda özgün ve risksiz ya da az riskli dolandırıcılık Fikirleri? Varsa fikirlerinizle birlikte vereceğim ibana 10 bin atesleyin ortak iş yapalım.

Geyik eti kaçakçılığı.

Nasıl oluyor o? Açar mısın biraz <3

Ülkede satışı yasak olan geyik türünün etini internet aracılığı ile satmaya çalışacaksın.
Parayı alaca ve eti vermeyeceksin.Zaten yasak olduğu içinde şikayet etmeyecekler.

Doğru söylüyorsun.
Konuya girince dolandırılacağımı hissediyorum.....

Ülkede satışı yasak olan geyik türünün etini internet aracılığı ile satmaya çalışacaksın.
Parayı alaca ve eti vermeyeceksin.Zaten yasak olduğu içinde şikayet etmeyecekler.
Dostum bu tür şeyleri genelde zenginler bilir. Ülkede satışı yasak olan geyik etini falan yani. E bunlar da boş adam olmazlar. 3 kuruş dolandiricaz diye gtumuze kurşun yemeyelim.

Dostum bu tür şeyleri genelde zenginler bilir. Ülkede satışı yasak olan geyik etini falan yani. E bunlar da boş adam olmazlar. 3 kuruş dolandiricaz diye gtumuze kurşun yemeyelim.

Sex shop ?
bunu bilmeyen yoktur herhalde.
Salatalık yollarız hem salatalığın kilosu da ucuz hemde utancından şikayet etmezler ?

Dimi sonuçta kimseye zorla hıyar satmıyoruz.

Hatem yanlış yoldasın
Din üzerinden yürürsen yüzde yüz netice alırsın,
Amerikayı tekrar keşfetmeye gerek yok
Tecrübe ile sabittir

Geri