Dolandırıcılık Fikirleri

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Sende umut ışığı var.gözüm korktu biraz
kskjs
Genelde para desteleri ve wp konuşmaları yayınlarlar.
Tamam o iş kolay bankadaki para üzerinden oynama yapmak. Para destesi de sahte paralar var şaka için satilanlar öyle bir acı ile çekersin ki inanırlar en kötü nette bulunan para destesi üzerinde biraz efekt kırpıp biçersin bulunma şansı da olmaz... Du bakalım aklıma yatmak üzere bu iş benim...

Abooooo kaçın lan kaçın.
Ne biçim dolandırıcı çıktı jksjs

Eski banka makinalarına Papağan takıp, kart bilgisi çalabilirsin. Geçen Ramazan ayında kardeşim Amerikada alışveriş yapmıştı ama kendisi yanımdaydı. Hala iyi işliyor bu cihazlar.

Tabi birde keriz 2.sezon var ondan da bahsedeyim hemen. :P
Muhtemelen ilk avdan sonra keriz size bir öfkeyle gelecektir maçlar yattı vs.
Bu aşamada hemen B planı devreye giriyor.
Size verdiğimiz maçlarda bir terslik oldu, şu kadar bir ödeme yapmanız halinde telafi kuponu verilecektir diyorsunuz.
Son kuruşuna kadar sömürün! Jjsjannx

instagramda paso karşıma çıkan iddia dolandırıcılığı. ana avrat dümdüz küfrede küfrede şikayet etmekten yıldım. onun bunun çocukları. geçenlerde birisi numarasını da paylaşmış. Bi güzel kaydım buna, delirdi. Bi de beni, etrafından kendisini tanıyan biriyle karıştırdı ki "bulacam seni" diye mağara adamı gibi böğürüyordu dana :ddd

Forum forum değil azılı şuçlar bürosu. Ne pislik insanlarmışız lan djsmdls @Hatem ağlatırlar yavrum. Vazgeç bak manyak olursun.

yok artık ya.
lan daha şuraya yazalı iki dakka olması bee :/

xO4A20.jpg

cinsini cibilliyetini gibtiklerim.

Böyle konular sözde Hekır portallarının tek konusu. Teknik yardıma da herkes hemen hazır. (Ama kimse bişi bilmiyo) Türk Hack net falan bir uğra istersen.

@Aze, gorusmeyelim bir daha. Lanet olasi dolandirici. Meger icinde varmis icinde fkekvkkrfokeic

Dezenfekte ediyorum diye bas su dolu pompayı ( bina , dükkan ) al parayı .

Müge Anlı okur diye korkumdan varım diyemiyorum /:

Geri