Doktorların hastalarını muayene ederken düşündükleri şeyler nelerdir ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bi göz doktorum vardı adamda ki göz teması korkutuyordu beni sjmxnsj diş doktorum ruj rengini beğenmişti..neyle ilgileniyolarsa ona odaklanıyolar.. hayır ruj sürüp dişçiye gitmek çok saçma geldi şuan xd
Göz makyajı yapıp gitmek daha sacma bence.... adam yirmilik dişime asılmış ben eli ile makyajımı dağıtmasını dert ettim......

Çok komik oluyor ya öyle ful makyaj gelenler var. Bazısı da işte doktora hafif flörtöz takılayim mahcup olsun. Şimdi konum olarak savunmasizsın. Ne dese ne yapsa duymayacak görmeyeeksin. Bundan keyif almaya çalışır. Elini kolunu koyacak yer bulama ister. Ben onlarla mücadeleyi öğrendim. "Sizi bir arkadaşıma yönlendirecem, Dr HANIM çok iyidir işinde" diyorum. Hahhaha kadın doktora gideceğini öğrenince surattaki o ifade:D

Çok komik oluyor ya öyle ful makyaj gelenler var. Bazısı da işte doktora hafif flörtöz takılayim mahcup olsun. Şimdi konum olarak savunmasizsın. Ne dese ne yapsa duymayacak görmeyeeksin. Bundan keyif almaya çalışır. Elini kolunu koyacak yer bulama ister. Ben onlarla mücadeleyi öğrendim. "Sizi bir arkadaşıma yönlendirecem, Dr HANIM çok iyidir işinde" diyorum. Hahhaha kadın doktora gideceğini öğrenince surattaki o ifade:D
Allah biliyor da doktor yapmamış beni

Ben burada 20 bölümlük bir dizi senaryosu gördüm ahahha .d

Elimi yikiyordum. "kollarınızı dirsek üzerine kadar sıvayın" dedim. Bir döndüm sutyenle duruyor @aegishjalmur

Tabiiii. Anlatmışındır. "kan testlerinin çıkması öğleden sonraya kalacakmış, bekliyim mi" dedi. İsterseniz gezin dolaşın çarşıda dedim. "ben buraları pek bilmiyorum. Birlikte çıkalım istersen" dedi. @aegishjalmur

benim triko görünce düşündüğümle aynı şeyi düşünüyorlar muhtemelen.
hepimiz birer işiz onların dünyasında

Tabiiii. Anlatmışındır. "kan testlerinin çıkması öğleden sonraya kalacakmış, bekliyim mi" dedi. İsterseniz gezin dolaşın çarşıda dedim. "ben buraları pek bilmiyorum. Birlikte çıkalım istersen" dedi. @aegishjalmur
Bir konu açmalısın bence buna özel, daha büyük düşünüp kitap da yazabilirsin.

“Ahlaksız Teklif”
Yakışıklı doktorun çılgın anıları…

En cok goca garı'nın bunları bastığı bölümü merak ediyorüm...

@climax
Doktor muayenesi sırasında, odada hemşire bulundurma zorunluluğu yok mu? Var diye biliyorum ve böylece bu tip durumlar da yaşanmamış olur, kaldı ki bazı durumlarda hastanın kıyafetini çıkartması da gerekebiliyor. ( plastik cerrahi / kadın doğum v.s) Odada hemşire olunca hem hasta hem de doktor tedirginlik yaşamamış oluyor.

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri