Doktor climax beye yapılan yanlışı kınama alanı

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu ye kürküm ye ye çevirmenin her postta bişeyleri dikte etmenin çok anlamı yok bence her konuda herşeyde tık tık üstler var yapılan çok büyük yanlış ve kötü bir hareket bunu farklı yerlere çekilmesi hoş değil gereken cezada verilmiş umarım tekrarı yaşanmaz.

Ay noolmuş yine forumdayım güya haberim yok. Plesk in haberi vardır ona mı sorsam skljsl

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
@climax hocam bir yıldız gibi parlıyorsun, forumun en popüler erkeği olma yolunda hızla zirveye tırmanıyorsun (bence bir numara) bu durdurulamaz yükselişi kıskanıyorum..

Ay noolmuş yine forumdayım güya haberim yok. Plesk in haberi vardır ona mı sorsam skljsl
Ceket önünü ilikle üst sınıfsal sorunlar söz konusu. Randevu istersin 3 4 ay beklersin falan. Lütfen Ayşe hanım ceket düğmesini ilikleyin.

Sizin hiç milyon dolarlık filme gidip onursal konuk oldugunuz oldu mu Fakirler hı ?

O zaman twitteri ne yapalim bilemedim. Ne andavallar bilim insanlarina salya saciyor.

Sosyal medyadaki dil her yere yansiyor, maalesef.

@climax takmaz boyle seyleri.

Gerekli cezai islem uygulandi, bu tarz hakaretlerin forum genelinde daha fazla yer kaplamasini istemiyorum, kilitledim konuyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri