Doktor climax beye yapılan yanlışı kınama alanı

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumumuzun haşin, entelektüel ve bir o kadar da duygusal doktoru sevgili @climax hocama yapılan arıza yüzünden bu kınama konusunda buluşmuş bulunuyoruz.

#doktorumunyanindayim
#climaxkirmizicizgimiz

Olay ne arkadaşlar, ben aydınlanma yaşamak istiyorum, geçmiş konulara dönüş yapayım en iyisi..

Hocam sizi herkes sever çok şaapmayın bazen kelimeler sapıyor espri yaparken. Siz iyi olun hocam

Olayı şimdi öğrendim de, pek mizahi yanı yokmuş açıkçası. Talihsiz ve yerinde olmayan bir söylem yazılmış.
Seni seviyorum doktor, yönetim gerekli cezai işlemi uygulamış.

@Sanem abi yine yerinde müdahaleyi yaptı, çok iyi müdahaleleri var, Allah başımızdan eksik etmesin.. forumun bir sonraki sahibi kim olsun diye sorsalar hiç düşünmeden @Sanem derim..

Alalim adresini elemanin gelince. Semttende 1 2 delikanli aliriz gider hallederiz. Steteskopun soguk demir kismini koyarsin aga kafasina elemanin temiz. Bir iki yerinide kirip imzamizi birakiriz klavyeyi eline alinca hatirlasin.

banlanan şahsın iyi ki engelli listesindeyim de muhatap olmak durumunda kalmıyoruz hiç… bu forumun killa hakan’ıdır climax hocam; serttir ama merttir. dili sivridir ama gönül almasını da bilir. dediğim dedik bir yanı olsa da yanlış(?) bir söylem yaptığında geri adım(?) atmasını da bilir.

#climaxhocaninstetoskoplariyiz

Forumdan giderim ne demek sayın hocam, erotik konular öksüz mü kalsın..

#seninleyiz

Kim kime ne yanlış yapmış? İki dakika uzaklaşıyorum Forumdan bayağı olaylar oluyor ve ben hepsini kaçırıyorum.
Biri beni lütfen aydınlatsın.

Olur böyle vakalar, Forum yönetimi yakalar.

@climax bey bir yorum yapında çıkıp kahvemi içeceğim efendim gönlünüz alındı mı acabası

Adam bosbogazligindan yapmistir ya yoksa o kadar cesareti olupta durup dururken adamin eşi hakkında yorum yapamazdı.
Ben gorsem yorumu 2 cift laf yazicaktim erifede banlandi. Sahsi ile problemin varsa sahsina yonelik konus adamin **Spam/Adversiting**.

Olayı abartıp iki insan arasında husumete döndürmeyelim. Kışkırtıcı sözler kötü sonuçlara yol açabilir. Banlandı zaten. Hoca da olgun bir şekilde sitemini belirtti.
Dahası olmamalı. Bir sorun da yoktu bence aralarında.

Dohtor climax 1, mimar selim bey 2, hasan mezarcı 3, gri elbiseli songül karlı 4, proje adam Kamil 0920 5...

Eyy irc Dünya beşten büyüktür. Ve bu beşli ise dünyaya bedel beş Türktür.

Selâm ve dua ile...

Hep söylüyorum, forum çok güzel; gerçek hayatta karşısında ceket ilikleyeceğiniz, soru sormak için 3 ay sıra bekleyeceğiniz adamlara irili ufaklı türlü hakaretleri edebiliyorsunuz.
Bu konunun dışında da öyle; paçasından varoşluk akan, ömrü hayatında hiçbir yerde karşı karşıya denk gelme ihtimalin olmayan insanlar bol keseden yok mal yok salak diye sektirebiliyor .)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri