Doğum gününü bir kişinin bile kutlamaması...

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Şükür ki kemik kadro kutluyor. Onlar da olmasa yandık.dd

Dert etmedim hiç kutlayan olunca da Teşk ettim havaya uçmadım

Alinirim gucenirim küserim.... balik burcuyum ne bekliyosunuz shsjzk

Herhangi bir günden farksız geçiyor hep benim doğum günlerim. Bir tek geçen sene iki arkadaşım millet içinde kutladı pasta falan üflettiler de yerin dibine girdim utançtan. Alışmamış götte don durmaz hesabı..

Herhangi bir günden farksız geçiyor hep benim doğum günlerim. Bir tek geçen sene iki arkadaşım millet içinde kutladı pasta falan üflettiler de yerin dibine girdim utançtan. Alışmamış götte don durmaz hesabı..
Niye utandın

Kutlamaniza gerek yok hediye alin yeter sbsjznz

35+ yasinda olsam kutlamazdim yaslandigim aklima gelir

Sağ olsun ablam benim adıma kayıtlı olan hattı kullandığı için gsm şirketi ona mesaj gönderiyor o da beni arayıp kutluyor ama kendisine gerçek doğum tarihim o değildi sen de biliyorsun abla değil mi diyorum. Mahçup şekilde gülüyor ve olsun bak kutluyorum diyor. Çünkü yetiştiğim kültürde hiç kutlandığını görmedim. Bundan ötürü doğum günüm ilk kutlandığında lise son sınıftaydım. Toprak sahada maç yaptıktan sonra arkadaşlar bana gelip bugün doğum günün o yüzden maç ayarladık ve sana hediye olarak gömlek aldık demişlerdi. Yemin ederim ne yapacağımı bilememiştim. Sonrasında da bir kaç defa özel olarak pasta kesilip kutlanıldı. Ama ben bir çok kişiye özel olarak gerek pasta, gerek ihtiyacı olduğu şeyi ve gerekse de hediye gönderip kutlamayı seviyorum. Özellikle çocuklara dikkat ediyorum. :kalp:

Kimlikteki tarih ile gerçek doğum tarihim farklı olduğu için birini unutan diğerini mutlaka hatırlıyor lslsls

Geri