Doğum gününü bir kişinin bile kutlamaması...

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
Ailenden kimse kalmamıştır ya da hepsi hayatın telaşına kapıldığından unutmuştur.
Sosyal medya hesapların da olmadığı için arkadaşlar da bilmiyordur,hatırlamıyordur.
Olamaz mı böyle bir durum? Olabilir.
Yine de marketten ufak bir kek ve bir mumla insan kendi doğum gününü kutlasa da olur diyorum belki.

00:00 itibari ile ilk dakikalar da kutlayan oluyor sağolsunlar. Çok güzel bir duygu. Tam diyorsun kimse kutlamayacak galiba diye. Sonra bir bakıyorsun mesajlar gelmeye başlıyor.:biggrin: Aksi bir durum üzer tabi.(:

Kutlanmasından hoşlanmıyorum.
Bokunu püsürünü çektiğim hayatın bir de iyi tarafı varmış gibi kutlanmasını istemiyorum.
Senin çektiğin eziyeti kutlarım der gibi.

00.00 da kutlamayan kişiler doğum günüme katılamaz.

Herkese Ocean şansı versin, forumda bile iki kere konu açıldı.

Benim doğum günüm hiç kutlanmıyor. Geçmiş doğum günlerimi kutlayabilirsiniz...

Epeyi zaman oldu kutlamayalı artık canım pasta çekince alıyor yiyorum ne gerek varsa sankim

Son düzenleme:
Yıllardır kutlamam , kutlanmasını da istemem.
Ama inat gibi arkadaşlarım ve ailem kutlamaya çalışır. Bir arkdaşım her sene aynı mesajı atıyor.
'Kuzum sevmediğini biliyorum ama yine de kutlamak istedim, kızma bana seni seviyorum iyi ki doğdun'
Canım benim ya :D Bile bile kutluyor diye dost mu düşman mı bilemiyorum . Çözemedim senelerdir :D
Genellikle gizler kimseye fırsat vermem ama bazıları çok çakal. Hemen hatırlayıp kutluyor.
Kutlamayın yahu! İstemiyorum. Bir de çocuk gibi pasta börek :d Zaten sevmiyorum tatlı.

Yani, ben aslında doğum günü konusuna çok takılmıyorum ama öyle bir şey olsa bozulurdum heralde :aeg:

Bazen kendim unuttuğum oluyor.

Hiç takılmadığım gereksiz detaylardan biridir..
Kutlamayı da , kutlanmasını da sevmem .

Kutlamasalarda olur hediye aldılar mı önemli olan o. .p

Doğum gunu ozel gun sevgililer gunu bayram ve bunun gıbı seyler kutlamam . 2012 den bu yana .)

sarmıyor artık sankı ölüyorum o ozel gunler gelınce en son 2012 yılında kutladım

Sebeb Buradan Okuyabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben kutlamam ve kutlatmam zaten. Hem bir yaş daha yaşlanmışım, hemen bir yıl daha düşmüş ömrümden. Neyini kutlayayım bunun?

doğum günümü kutlamayanlar doğduklarına pişman olana kadar işkenceme maruz kalacaklardır...

bir dost.

Anlıktaki fotoya 4 beğeni gelmesi kadar üzücü..

Geri