doğum günün kutlu olsun

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alıştınız tabii başlıktan kimin doğum günü olduğunu görmeye, hep bi kolaycılık hep bi tembellik, ama yok öyle. bugün buralarda bulunmuş ve bulunmakta olan en kıymetli insanlardan birinin doğum günü ve onun pozitifliği, neşesi, komikliği, onca komikliğinin yanında ciddi de olabilişi beni her gün şaşırtmaya devam ediyor. al karşına siyaset konuş erkan baş oluversin, otur film izle martin scorsese oluversin, ara hastayım de dr. mehmet öz oluversin. o an ihtiyacın neyse o manada sana iyi gelen bir şey üretilmiş bundan yaklaşık 25* sene önce. belki 26... tebrikler anne babaya. tebrik demişken; tebrik kategorisinin en aktif insanı olan lefty hanımın bu saate kadar kendisi için konu açmamış olmasının sebebi, ve kendisinin de en büyük kusuru, gönül verdiği renklerdir maalesef... insanın renk körü olması lazım sarının yanında lacivertten başka renk sevmesi için. neyse onu da nazar boncuğu diye iliştiriyorum şuraya.

doğum günün kutlu olsun @Melodram'cığım, umarım planlarının tıkır tıkır işlediği ve en fazla dertsizlikten dert uydurmakla meşgul olduğun bi yeni yaşın olur, gittiğin gideceğin yerlerde, yapacağın işlerde iyi ki'lerin buradan köye yol olur. bu arada o mubi'yi iptal et.

başlıktan alıştığım için kimin doğum günü olduğunu görmeye etiket olmasa asla girip okumazdım... çünkü tembellik en sevdiğim şey, isimsiz bir konuda kimin doğduğunu merak etmezdim ama forum halkımız etmiş helal olsun... ciddi olabilişi derken sinirsel mi yoksa normal mi? her satırın beni çok düşündürdü ama eksik noktalar var tabii. mesela yemek tarifi sorsan sahrap soysal olabilirim-ne soracaksa nutellayı ekmeğe nasıl süreriz misjkj- ramazan aylarında nihat hatipoğlu, maç günlerinde ali ece, şarkı söylemekse mevzu... buna gerek yok evet, bu kadar... sonuç olarak iyi ki doğmuşum da bu kadar özelliği bir arada taşıyan bir insanın doğum gününü kutlama şansı elde etmişsin raskocum, di mi? annem babam adına da tebrikleri kabul ediyorum ve teşekkür ediyorum. umarım dediğin gibi olur yeni yaşım ve iyi ki köyüm aşırı uzak da bissürü ''iyi ki'' biriktirmek zorunda kalacağım, öyle anladım çok İNCE bi mesajdı bence. ZEKİCE...

rumuz: sana mubiyi iptal et diye hatırlatıp kendi iptal etmeyi unutan ve bonnboşş bir plarforma 130 tl ödeyen saf kız.

Son düzenleme:
Nice güzel günlere @Melodram Sağlıklı, mutlu ve huzurlu harika bir yeni yaş diliyorum.

Ya bu arada Mubi’ye 3 ay 10₺/20₺ dışında para vermek de büyük şov………

Nice güzel günlere @Melodram Sağlıklı, mutlu ve huzurlu harika bir yeni yaş diliyorum.

Ya bu arada Mubi’ye 3 ay 10₺/20₺ dışında para vermek de büyük şov………

3 ay 20 tl'den yararlanırken oldu ne olduysa... son gününe kadar kullanayım derken son günü kaçırmak, hayat işte. neyse 1 tane film izleyerek platformun hakkı verildi, 20 tl'ye nerede sanat filmi izleyeceksin ki? 130 tl'ye neler olacağını da göreceğiz...

yaşlanmayı geciktirmek için bir taktik uygulayarak mesajlarınıza geç döndüğüm için lütfen kusuruma bakmayın... böyle bi geciktirme sistemi yokmuş, test ettim, gece serumlarından devam biz. hepinize güzel dilekleriniz için kocaman teşekkürlerimi sunuyorum. *-*

@yoSun annenle beni kıskanmaktan vazgeçersen de sevinirim canım... serdar ortaç'a borçluyuz bütün enerjimizi, şükürler olsun. <3

başlıktan alıştığım için kimin doğum günü olduğunu görmeye etiket olmasa asla girip okumazdım... çünkü tembellik en sevdiğim şey, isimsiz bir konuda kimin doğduğunu merak etmezdim ama forum halkımız etmiş helal olsun... ciddi olabilişi derken sinirsel mi yoksa normal mi? her satırın beni çok düşündürdü ama eksik noktalar var tabii. mesela yemek tarifi sorsan sahrap soysal olabilirim-ne soracaksa nutellayı ekmeğe nasıl süreriz misjkj- ramazan aylarında nihat hatipoğlu, maç günlerinde ali ece, şarkı söylemekse mevzu... buna gerek yok evet, bu kadar... sonuç olarak iyi ki doğmuşum da bu kadar özelliği bir arada taşıyan bir insanın doğum gününü kutlama şansı elde etmişsin raskocum, di mi? annem babam adına da tebrikleri kabul ediyorum ve teşekkür ediyorum. umarım dediğin gibi olur yeni yaşım ve iyi ki köyüm aşırı uzak da bissürü ''iyi ki'' biriktirmek zorunda kalacağım, öyle anladım çok İNCE bi mesajdı bence. ZEKİCE...

rumuz: sana mubiyi iptal et diye hatırlatıp kendi iptal etmeyi unutan ve bonnboşş bir plarforma 130 tl ödeyen saf kız.
Yine kitqp yazmışsın ama okumadım.
Mutlu yıllar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri