doğum günün kutlu olsun

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabahtan beri bir şey eksik bir şey eksik diyorum. bu kızın konusunu açmayı unuttuk ya. neyse ki rasko unutmadı. doğduğu gün bitti, geç oldu ama olsun.
iyi ki doğdun cansu, iyi ki doğdun sensei. güzel bir yıl dilerim, her şey gönlünce olsun.
yosun açar diye bekledik :D yoksa çoktan açılmıştı

Yeni yaşını mutlu ve sağlıklı geçirmeni dilerim.

iyi ki doğmuşsun meloo, nice güzel huzurlu senelere.. öperim<3

Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlar diliyorum
İyi ki <3 iyi ki <3 iyi ki <3
Dur bunuda bırakalım şuraya Ahaha

sabahtan beri bir şey eksik bir şey eksik diyorum. bu kızın konusunu açmayı unuttuk ya. neyse ki rasko unutmadı. doğduğu gün bitti, geç oldu ama olsun.
iyi ki doğdun cansu, iyi ki doğdun sensei. güzel bir yıl dilerim, her şey gönlünce olsun.
sözler : plesk

Aa melomm doğmuşşş...canım benim nice niceee güzel yaşların olsun..sağlıklı mutlu huzurlu ee bi de aşkk e bide bol paralı senelerin olsunxd tüm dileklerinin kabul olması dileğiyle...seviliyosun öptüm :*

Doğum günün kutlu olsun, hemşo. Ailenle birlikte nice mutlu senelere dilerim.
Epey olmuştur, hasbıhalimiz. Bu hasbıhalde hep neşeli, doğal, samimi, bir o kadar mesafeli, goy goyun dibine vuran olarak hatırlanacaksın nazarımda.
Daim olsun.

tebrik demişken; tebrik kategorisinin en aktif insanı olan lefty hanımın bu saate kadar kendisi için konu açmamış olmasının sebebi, ve kendisinin de en büyük kusuru, gönül verdiği renklerdir maalesef... insanın renk körü olması lazım sarının yanında lacivertten başka renk sevmesi için. neyse onu da nazar boncuğu diye iliştiriyorum şuraya.

@Plesk olsaydı dediğin çok doğru ancak @Melodram cığıma kıyamazdım, yoğunluktan atlamışım.:(
Senin açman da isabet oldu çünkü böylece konuyu yine bir Fenerbahçeli açmış oldu.:)

musmutlu seneler , her şey gönlünce olsun melodramcım ♡

Mutlu, huzur dolu ve bol kahkahalı nice yaşların olsun Melodram. İyi ki doğdun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri