W
Elmas Üye
Nice mutlu yillariniz olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederim 32 oldum profilde yazıyor zatenNice yillara sevdiklerinle birlikte insallah zeyn.
Kac yasina girdin solemicekmisin ?![]()
Çok teşekkür ederim canım, böyle hediye mi olur benim hediyem nerdeeMutlu yıllar tatlım.
Senin için yamaç paraşütü yapcam
Hediyeyi ben kullancam ama olsun![]()
Çok teşekkür ederim canımMusmutlu yıllar güzelim
Teşekkür ederimMutlu yıllaaar..
Teşekkürler W hanımcımNice mutlu yillariniz olsun
Çok teşekkür ederim Arda, bugün beni duygulandırmaya niyetlisin sanırımWay be kocaman bir yıl ne çabuk geçti geçen yıl dogum gününü kutlamıştık dj Arda gıcıklıklarıyla ve senin için yazdıgı doğum günü şiiriyle hatırlarsın demi ne güzel günlerdi..
Çok iyide olduk bazen kırıldıkda ama bi gün olsun ne arkamdan laf söyledin nede yanlış birşeyini duydum tabi bende öyle ve her zaman başkalarına karşı birbirimizi desteklememiz yok mu dostluk da bu olsa gerek neyse okurken hüzünlendin eminim ki iyiki doğmuşsun iyiki tanıdım seni iyikide varsın...
Rabbim ömrünü bahtını güzel eylesin bu son bekar doğum günün olması dilegiyle doğum günün kutlu olsun...
Çok teşekkür ederim canım benimDoğum gününüz kutlu olsun canım sevdiklerinizle birlikte nice mutlu senelere![]()

Teşekkür ederimmutlu yillar![]()
Çok teşekkürlerMutlu yaşlar dileriiim![]()
Teşekkür ederimmmMutlu yıllar dilerim Zeyna hanım. Doğum gününüz kutlu olsun. ^^
Çok teşekkürlerYeni yaşını gönlünce geçirmeni dilerim.
Teşekkür ederim <3Heppy bòrtydeyyyy
Çok teşekkür ederim canımMutlu cok saglikli yillarin olsun![]()

Çok teşekkür ederim canım benimYeni yaşın bol mutluluk ve huzur getirsinnnn![]()
Teşekkür ederim canımdoğum günün kutlu olsuuun, mutlu nice yaşlarına.![]()

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim. Bende seni iyi ki tanıdım, iyi ki varsınCanımmm doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere ailen ve sevdiklerinle birlikte.
İyi ki doğdun iyi ki varsın.
Her yılın mutlulukla dolsun.
Sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllar diliyorum.
İyi ki tanıdım seni![]()
Teşekkür ederim canım, iyi ki doğmuşuz o zamanAa aynı ay da doğmuşuz <3
Iyiki doğdun zeyna sultan![]()
Çok teşekkür ederim canımSağlık ve huzur dolu nice yaşlar diliyorum Zeyna'cım.