Kutlama Doğum günün kutlu olsun Zeyna

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Way be kocaman bir yıl ne çabuk geçti geçen yıl dogum gününü kutlamıştık dj Arda gıcıklıklarıyla ve senin için yazdıgı doğum günü şiiriyle hatırlarsın demi ne güzel günlerdi..
Çok iyide olduk bazen kırıldıkda ama bi gün olsun ne arkamdan laf söyledin nede yanlış birşeyini duydum tabi bende öyle ve her zaman başkalarına karşı birbirimizi desteklememiz yok mu dostluk da bu olsa gerek neyse okurken hüzünlendin eminim ki iyiki doğmuşsun iyiki tanıdım seni iyikide varsın...
Rabbim ömrünü bahtını güzel eylesin bu son bekar doğum günün olması dilegiyle doğum günün kutlu olsun...

Doğum gününüz kutlu olsun canım sevdiklerinizle birlikte nice mutlu senelere :emoji_birthday::kalp:

Nice yillara sevdiklerinle birlikte insallah zeyn.
Kac yasina girdin solemicekmisin ?:emoji_penguin:
Teşekkür ederim 32 oldum profilde yazıyor zaten :D
Mutlu yıllar tatlım.
Senin için yamaç paraşütü yapcam:)
Hediyeyi ben kullancam ama olsun:)
Çok teşekkür ederim canım, böyle hediye mi olur benim hediyem nerdee :D
Şaka bi yana keyifli vakit geçirirsin umarım <3
Musmutlu yıllar güzelim
Çok teşekkür ederim canım :kalp:
Mutlu yıllaaar..
Teşekkür ederim :emoji_hugging:
Nice mutlu yillariniz olsun
Teşekkürler W hanımcım :emoji_heart_eyes:
Way be kocaman bir yıl ne çabuk geçti geçen yıl dogum gününü kutlamıştık dj Arda gıcıklıklarıyla ve senin için yazdıgı doğum günü şiiriyle hatırlarsın demi ne güzel günlerdi..
Çok iyide olduk bazen kırıldıkda ama bi gün olsun ne arkamdan laf söyledin nede yanlış birşeyini duydum tabi bende öyle ve her zaman başkalarına karşı birbirimizi desteklememiz yok mu dostluk da bu olsa gerek neyse okurken hüzünlendin eminim ki iyiki doğmuşsun iyiki tanıdım seni iyikide varsın...
Rabbim ömrünü bahtını güzel eylesin bu son bekar doğum günün olması dilegiyle doğum günün kutlu olsun...
Çok teşekkür ederim Arda, bugün beni duygulandırmaya niyetlisin sanırım :)
Çok güzel günler geçirdik birlikte. Bi gün yolumuz ayrılsa, iletişimimiz kopsa da seni güzel hatırlayacağım.. Sende iyi ki varsın..
Doğum gününüz kutlu olsun canım sevdiklerinizle birlikte nice mutlu senelere :emoji_birthday::kalp:
Çok teşekkür ederim canım benim :kalp:
Teşekkür ederim :emoji_hugging:
Mutlu yaşlar dileriiim :emoji_innocent:
Çok teşekkürler :emoji_hugging:

Mutlu yıllar dilerim Zeyna hanım. Doğum gününüz kutlu olsun. ^^

Yeni yaşını gönlünce geçirmeni dilerim.

Yeni yaşın bol mutluluk ve huzur getirsinnnn :*

doğum günün kutlu olsuuun, mutlu nice yaşlarına. :bahar:

Canımmm doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere ailen ve sevdiklerinle birlikte.
İyi ki doğdun iyi ki varsın.
Her yılın mutlulukla dolsun.
Sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllar diliyorum.
İyi ki tanıdım seni :bahar::kalp:

Sağlık ve huzur dolu nice yaşlar diliyorum Zeyna'cım.

Canımmm doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere ailen ve sevdiklerinle birlikte.
İyi ki doğdun iyi ki varsın.
Her yılın mutlulukla dolsun.
Sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllar diliyorum.
İyi ki tanıdım seni :bahar::kalp:
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim. Bende seni iyi ki tanıdım, iyi ki varsın :kalp:
Aa aynı ay da doğmuşuz <3
Iyiki doğdun zeyna sultan:*
Teşekkür ederim canım, iyi ki doğmuşuz o zaman :*
Sağlık ve huzur dolu nice yaşlar diliyorum Zeyna'cım.
Çok teşekkür ederim canım :bahar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri