Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tşkler.sağlık huzur hayırlı ömür Ekli dosyayı görüntüle 109220Ekli dosyayı görüntüle 109221
teşekkür ederimAyy ayy kimler doğmuş mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum canım nice senelere ...mucxxx
Melis'cim canım benim çok teşekkürler , hep birlikte güzel günlere bebeğimyosunkom, doğum günün kutlu olsun.
hayatının her alanında umarım hep mutlu, çok mutlu olursun.
iyi ki doğdun.
nice güzel yaşlarına![]()
tşkler lena'cımEkli dosyayı görüntüle 109224
Mutlu yaşlar yosunitoo.
tşklerHepiii börtdeeey tu yuu :3
çok teşekkür ederim.Mutlu yıllar ..
tşkler fişne suyu:pNays seneler
tşk ederim efendim.yoSun sağlıklı ömürlerin olsun gönlünce geçsin arda kalan yaşların inşallah huzurlu senelere..
tşkler renktaşımmmmm.Doğum gününüz kutlu olsun yosun, mutlu yıllar dilerim
tşk ederim .Ad günün kutlu olsun
hehehe çok teşekkür ederim uykucu güzel. Hep birlikte nice güzel yıllaraGüzel yosun (kankalarımız güzelliğimizin hakkını vermedi:d) mutlu yıllar dilerim tatlım, güzel bir yaş diliyorum. Sağlık, huzur, aşk ve neşe dolu olsun![]()
Tşkler bebeğim alooooooo.Canımmmm doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu yıllaraaa..![]()
tşklermutlu yillar![]()
Tşkler tatlımyosuncum musmutlu seneler ♡
tşkler canımnice mutlu senelere
tşk ederim sevgili avukatım:pAilen ve sevdiklerinle nice mutlu ve huzurlu yıllara. Doğum günün kutlu olsun.![]()
tşk ederim.Sevdiklerin ve sevildiklerin ile nice mutlu yıllara.
morfimmmmmm canım kelebeğimmmmmmmm tşklerİyi ki doğdun Yosun kuşuumm <3
canı sağ olsun bu sene böyleeeeee istediğimizi yeniyoruz, istemediğimize hediye ediyoruz :p ama çok başka seviyorummmmm canım Beşiktaş'ımVeremedi dün Beşiktaş sana bir doğum günü hedayesi.
Mutlu yıllar.
Oggy'cim akşama bakıcasssssss bakalımmmm, tşkler canımkutlu olsun yosun, sen millete yapıyodun inş sana güzel pastalar yapmışlardır.............
tşkler alavarez hanımKutlu olsun Yosun hnm. ^^
tşk ederimSevdiklerin ile mutlu yaşlara
Cok teşekkür ederimyosuncum nice bizli güzel senelere
tabi önce ailen ve sevdiklerinle,yoksa bizim kahrımız bir ömür çekilmez.
Aze'cimm çok tşkler . Anneciğinin ellerininden öperim iyi ki doğmuş ♡Yosunkuşum nice güzel seneler dilerim
Tarihlerle aram iyi olmasa da senin doğum gününü hiç unutamıyorum... sabah annemin doğum gününü kutlarken,
aa bugün yosunun da doğum günü dedim hemen kendi kendime....
Sevdiklerinle güzel yılların olsun*
Tşkler canımİyi ki doğdun yositom![]()
![]()
![]()
Tşk ederim iba.Mutlu yıllar
Tskler canimMutlu yıllar
Tşkler canımNice mutlu yıllar dilerim Yosun’cum. Doğum günün kutlu olsun.![]()

Ver vekaleti, arkana yaslan.dünden beri sürekli doğum günümü kutlamadın, kutla, kutla diye mesaj atıyor. telefonu elime aldığımda her defasında onlarca bildirim. yok böyle bir şey. @HosgeldinHarunAbi tacize girer mi?