Kutlama Doğum Günün Kutlu Olsun yoSun

• Kullanıcı scope
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tebrik ve Kutlamalar
Konu sahibi son olarak 69 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağlık huzur hayırlı ömür 1743714950203.png1743714973600.png

Ayy ayy kimler doğmuş mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum canım nice senelere ...mucxxx

yosunkom, doğum günün kutlu olsun.
hayatının her alanında umarım hep mutlu, çok mutlu olursun.
iyi ki doğdun.
nice güzel yaşlarına:emoji_sparkling_heart:

yoSun sağlıklı ömürlerin olsun gönlünce geçsin arda kalan yaşların inşallah huzurlu senelere..

Kaptan seninde gelecek doğum günün kutlu olsun, hayırlısıyla ne zaman doguyon ?
Aziz 7 ay bir gün sonra da benim gelecek doğum günüm ölmez sağ kalırsak : )
uzun zaman oldu varlığını görmek güzel , gözükmüyorsun umarım sadece hayat koşturmacası içersindesindir vede olumsuz bir şey yoktur benliğine iyi davranmayı ihmal etmeyesin Allaha emanet ..

Aziz 7 ay bir gün sonra da benim gelecek doğum günüm ölmez sağ kalırsak : )
uzun zaman oldu varlığını görmek güzel , gözükmüyorsun umarım sadece hayat koşturmacası içersindesindir vede olumsuz bir şey yoktur benliğine iyi davranmayı ihmal etmeyesin Allaha emanet ..

Ne güzel, benimde temmuzmuş ama ben pek kutlamiyorum.
Onun yerine ya çigkofte yogurur yada kendime lahmacun ismarlarim, çünkü neden ismarlamayayim kie ?

Yok yok gayet iyiyim, tanıdık pek kimse yok artık öyle arada bakıp cikiyorum bazen.
Aynı şekilde, daha güzel ve mutlu günler olsun inşallah hem senin için hemde doğum günü sebebiyle konu sahibi için.
İyi geceler kaptan, drift atmayı unutma.

Güzel yosun (kankalarımız güzelliğimizin hakkını vermedi:d) mutlu yıllar dilerim tatlım, güzel bir yaş diliyorum. Sağlık, huzur, aşk ve neşe dolu olsun:kalp::emoji_heart_eyes::emoji_kiss::emoji_sparkles:

Ailen ve sevdiklerinle nice mutlu ve huzurlu yıllara. Doğum günün kutlu olsun. :)

Sevdiklerin ve sevildiklerin ile nice mutlu yıllara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri