Doğum günün kutlu olsun yoSun

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tebrik ve Kutlamalar
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağlıklı, huzurlu ve bol neşeli günlerin olsun yosun.

Doğum günün kutlu olsun yoSun.Sevdiklerinle sevenlerinle sağlıklı nese dolu daha nice yillara

Mutlu yıllar deli kız nice mutlu senelere . 19. yaşın kutlu olsun

güzel seneler dilerim yosuncuum, her şey dilediğin gibi olsun

konuya şöyle giriyorum çünkü öyleli güzel bir gün bugün… insan gibi günaydınlaştıktan sonra da 365 gün bu kızdan yardım isteyip bir doğum gününü bile kutlamayanları sayıyorum, kutlayacaksınız ulan… güne seda sayan’la başlayınca da insana bi kelle uçurma hevesi geliyor, onu rafa kaldırıyorum şimdilik.
İyi ki doğdun bebeğim, harika bir yaş geçireceğinden eminim çünkü bir önceki yaşında çabaladığın birçok şeyi gerçekleştirdin <3 bundan sonra daha güzel günler seni bekliyor + düğün + holosko… seni seviyorum, varlığın varlığıma armağan olsun, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. bugün çok karışığım… :emoji_two_hearts::emoji_sparkling_heart:

Nice güzel yıllar dilerim. Doğum günün kutlu olsun Yosun’cum :)

İyi seneler yosuncum, sevdiklerin ve ailenle birlikte nice güzel,huzurlu ve şikokremsi yıllar dilerim ve son olarakta bjknin dünya kupasını kazandığı bir denklem.

İyiki doğdun.
Tşkler fişneli meybuz:=)
Doğum günün kutlu olsun yoSun.Sevdiklerinle sevenlerinle sağlıklı nese dolu daha nice yillara
Tşkler Özlem'cim.:*
nice senelere yosi, doğum günün kutlu olsun
Tşkler Raskocum:)
Mutlu yıllar deli kız nice mutlu senelere . 19. yaşın kutlu olsun
Tşkler Fero 20.yaşımı da burada kutlamak dileğiyle:p
mutlu yaşların olsun yosi, sevdiklerinle nice yıllara
Tşkler ivo :=)
güzel seneler dilerim yosuncuum, her şey dilediğin gibi olsun
Tşkler Lena kim ki pandacık , amin hepimizin gerçekleşsin.

konuya şöyle giriyorum çünkü öyleli güzel bir gün bugün… insan gibi günaydınlaştıktan sonra da 365 gün bu kızdan yardım isteyip bir doğum gününü bile kutlamayanları sayıyorum, kutlayacaksınız ulan… güne seda sayan’la başlayınca da insana bi kelle uçurma hevesi geliyor, onu rafa kaldırıyorum şimdilik.
İyi ki doğdun bebeğim, harika bir yaş geçireceğinden eminim çünkü bir önceki yaşında çabaladığın birçok şeyi gerçekleştirdin <3 bundan sonra daha güzel günler seni bekliyor + düğün + holosko… seni seviyorum, varlığın varlığıma armağan olsun, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. bugün çok karışığım… :emoji_two_hearts::emoji_sparkling_heart:

Tşkler bebeğimmm iyi ki varsın , bu sene o seneeeee melommmm ... Seni bissürü seviyorum :bahar::emoji_heart_eyes::emoji_kiss::emoji_lipstick::emoji_tulip:
Mutlu yıllar dişi kartal. Nice senelere
Tşkler güzellik.
Nice güzel yıllar dilerim. Doğum günün kutlu olsun Yosun’cum :)
Tşkler İnanna'cım .
Mutlu yaşlar dileriim :emoji_tulip:
Tşkler güzel anne.

Ailen, eşin, dostun ahbaplarınla keyifli, güzel, lezzetli ve mutlu bir yaş dilerim @yoSun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri