-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lefty'cimmmm canımsın iyi ki tanımışım seni...Hep beraber huzurlu bir yıl geçirelim, bu yıl en büyük hediyem haritanın aşkla kızarması oldu ...Seviliyorsun tatlım@yoSun cuğum nice yıllara!
Gönlünden geçen tüm güzelliklere sahip olacağın bir yaş ve ömür dilerim.
Son dönem var olan güzel gelişmeler tüm yaşamın boyunca katlanarak artsın ve yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın!
Yeni yaşınla beraber sonsuz bir mutluluk, huzur diliyorum, sevgiler...![]()

Teşekkürler zeyna'cım seviliyorsunCanım yoSun, doğum günün kutlu olsun. Tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere.
Kalbinden geçen tüm güzelliklerin gerçek olduğu bir yaş dilerim sana, iyi ki varsın![]()
Gece konusunu açman gerekiyordu ve sen açarsın diye ben de sabahı bekledim ancak Galatasaraylı olduğun için hiç şaşırmadım, siz hep böylesiniz!!!sabahın köründe bir baktım onlarca bildirim, doğum günümü kutlamamışsın diye veryansın ediyor. lefty bile (altını çizerim bile diyor) kalkıp doğum günümü kutlamış diyor. halbuki gece yarısını bir dakika geçtiğinde yazmıştım, mesajlar gitmemiş. benim suçum ne. doğum günün kutlu olsun ponçiğim.
Teşekkür ederimMutlu yıllar dilerim Yosun hnm, doğum gününüz kutlu olsun.

Teşekkürler tatlım.Doğum günün kutlu olsun yosun ailen ve sevdiklerin ile musmutlu sağlık nice yaşlar <3

Gönlümü almayı düşün sensabahın köründe bir baktım onlarca bildirim, doğum günümü kutlamamışsın diye veryansın ediyor. lefty bile (altını çizerim bile diyor) kalkıp doğum günümü kutlamış diyor. halbuki gece yarısını bir dakika geçtiğinde yazmıştım, mesajlar gitmemiş. benim suçum ne. doğum günün kutlu olsun ponçiğim.
TşklerMutlu yıllar![]()
Teşekkürler laricimmmm paralı girdim vallahi bu yaşımaYosuncuğum mutlu yıllar dilerim, sağlıklı, huzurlu, neşeli, sevgidolu, bol paralı (:d) bir yaş dilerim![]()
Teşekkürler abim@yoSun
saglikli bereketli yaslanmak dilerim
ah yosun ah dünya hali böyle iste
senin yaslanmana seviniyoruz
Tskler nefcimmmm sarılalım güzel bir yıl♡yosuncummm musmutlu seneler dilerim
gönlünce olsun her şey, kocaman sarıldımmm ♡
Bissürü attım gördün müBana neden love ya da kiss atmadın
Tabii ki gördüm hem öpüldüm hem sevildimBissürü attım gördün mü![]()