Doğum günün kutlu olsun yoSun

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tebrik ve Kutlamalar
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@yoSun cuğum nice yıllara!
Gönlünden geçen tüm güzelliklere sahip olacağın bir yaş ve ömür dilerim.:emoji_revolving_hearts::emoji_two_hearts:
Son dönem var olan güzel gelişmeler tüm yaşamın boyunca katlanarak artsın ve yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın!:emoji_purple_heart:
Yeni yaşınla beraber sonsuz bir mutluluk, huzur diliyorum, sevgiler...:*

Canım yoSun, doğum günün kutlu olsun. Tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere.
Kalbinden geçen tüm güzelliklerin gerçek olduğu bir yaş dilerim sana, iyi ki varsın :bahar:

@yoSun cuğum nice yıllara!
Gönlünden geçen tüm güzelliklere sahip olacağın bir yaş ve ömür dilerim.:emoji_revolving_hearts::emoji_two_hearts:
Son dönem var olan güzel gelişmeler tüm yaşamın boyunca katlanarak artsın ve yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın!:emoji_purple_heart:
Yeni yaşınla beraber sonsuz bir mutluluk, huzur diliyorum, sevgiler...:*
Lefty'cimmmm canımsın iyi ki tanımışım seni...Hep beraber huzurlu bir yıl geçirelim, bu yıl en büyük hediyem haritanın aşkla kızarması oldu ...Seviliyorsun tatlım^33
Canım yoSun, doğum günün kutlu olsun. Tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere.
Kalbinden geçen tüm güzelliklerin gerçek olduğu bir yaş dilerim sana, iyi ki varsın :bahar:
Teşekkürler zeyna'cım seviliyorsun:emoji_heart_eyes:

Mutlu yıllar dilerim Yosun hnm, doğum gününüz kutlu olsun.

Doğum günün kutlu olsun yosun ailen ve sevdiklerin ile musmutlu sağlık nice yaşlar <3

sabahın köründe bir baktım onlarca bildirim, doğum günümü kutlamamışsın diye veryansın ediyor. lefty bile (altını çizerim bile diyor) kalkıp doğum günümü kutlamış diyor. halbuki gece yarısını bir dakika geçtiğinde yazmıştım, mesajlar gitmemiş. benim suçum ne. doğum günün kutlu olsun ponçiğim.

sabahın köründe bir baktım onlarca bildirim, doğum günümü kutlamamışsın diye veryansın ediyor. lefty bile (altını çizerim bile diyor) kalkıp doğum günümü kutlamış diyor. halbuki gece yarısını bir dakika geçtiğinde yazmıştım, mesajlar gitmemiş. benim suçum ne. doğum günün kutlu olsun ponçiğim.
Gece konusunu açman gerekiyordu ve sen açarsın diye ben de sabahı bekledim ancak Galatasaraylı olduğun için hiç şaşırmadım, siz hep böylesiniz!!!

Mutlu yıllar dilerim Yosun hnm, doğum gününüz kutlu olsun.
Teşekkür ederim :bahar:
Doğum günün kutlu olsun yosun ailen ve sevdiklerin ile musmutlu sağlık nice yaşlar <3
Teşekkürler tatlım.:bahar:
Gönlümü almayı düşün sen :(
Teşekkürler:(
Lefty'cim sabaha kadar beklemiş , süre vermiş sen bittin bugün çekeceğin var elimden:)
Tşkler:)

Yosuncuğum mutlu yıllar dilerim, sağlıklı, huzurlu, neşeli, sevgidolu, bol paralı (:d) bir yaş dilerim :emoji_princess::emoji_heart_eyes::emoji_sparkles::emoji_unicorn::emoji_dizzy::emoji_two_hearts:

@yoSun
saglikli bereketli yaslanmak dilerim

ah yosun ah dünya hali böyle iste
senin yaslanmana seviniyoruz

yosuncummm musmutlu seneler dilerim
gönlünce olsun her şey, kocaman sarıldımmm ♡

Yosuncuğum mutlu yıllar dilerim, sağlıklı, huzurlu, neşeli, sevgidolu, bol paralı (:d) bir yaş dilerim :emoji_princess::emoji_heart_eyes::emoji_sparkles::emoji_unicorn::emoji_dizzy::emoji_two_hearts:
Teşekkürler laricimmmm paralı girdim vallahi bu yaşıma :)
Sınavımı geçtim, belgemi aldım, doğum günüm için suya sabuna dokunmadan paramı da aldım:)
Hepimize huzurlu , sağlıklı ve aşk dolu bir yıl olsun :emoji_heart_eyes:
@yoSun
saglikli bereketli yaslanmak dilerim

ah yosun ah dünya hali böyle iste
senin yaslanmana seviniyoruz
Teşekkürler abim :)
Ben daha gencim , her yıl daha da gençlestigim icin sorun yok♡
Insan hissettiği yaştadır:)

Jdjdh yerim :* sırayla love’lar kiss’ler :D

Doğum günün kutlu olsun sevgili arkadaşım. Senin gibi özel bir insanla zaman geçirmek benim için büyük şans

SENI FORUMDAKI SEVDIKLERIMIN EN BASINA KOYDUGUM ICIN
DEDIM BIRDE INTERNETDEN ALINTILI KUTLAYIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri