Kutlama Doğum günün kutlu olsun Stockholm Sendromu !

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi ki doğdun canım diloşum. yıllardır kafanı skmeme ragmen bana katlandıgın icin ve güzel dostlugun icin tesekkür ederim hdlfjdj benden hiç bıkma. iyi ki varsın, hep ol<3

bence doğum gününün böyle uzun mesajlarla değil de, uzun bir randomla kutlanmasını isterdi.......... ben kutlayalım........

acjfdjsgfklvskgvkdslfkaklzxcadsaxfkvşscgkdIWDQRIPSF :bahar:

Başlık resmi içerik ise gayr-i resmi olacak biraz.

Tolkien’in dediği gibi

16-17 yaşındaki ergen halimi bilsen de (ben de senin 45 kilo olduğun zamanların şahi10larca yılı bulan uzuuuun zamanlardır birbirimizi tanıyor olsak da seni hala daha arzuladığımın yarısı kadar dahi tanımıyorum. Her gün tekrar seninle tanışıp, her gün yeni bir Stockla merhabalaşıyorum. Kim bilir belki kasımda tokalaşırız da.

Ve evet, seni hak ettiğinin ancak yarısı kadar sevebiliyorum. Çok çok çok daha sevilmeyi hak eden birisin de benim o kadarına gücüm yeter mi bilmem.

İki benzer üründen imitasyonunu tercih etmeseydin keşke shshda

Umarım bir 15 sene sonra daha böyle devam edebiliriz seninle.

Bu aralar keyfin gıcır aman aman bozulmasın, katlanarak devam etsin :d

Kutlu doğum haftası başlıyor!

İyi ki doğdun, iyi ki hayatımızdasın nice nice senelere şarap kadın @Stockholm Sendromu

Doğum günün kutlu olsun askoooo <333 yeni yaşın bol huzur, Sağlık, Aşk ve Para getirsinnnn :* iyi ki senin gibi güzel ve merhametli biri ile tanışmışım<33 grubun en deli dolu, aynı zaman da en anaç kişisisin :3 her konuda sohbet muhabbet etmek acayip keyifli…
Ayakları yere sağlam basan, yanlışların karşısında dimdik duran her konuda adaletli doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen tam bir idol kadın <3
Bazı insanlar vardır ne kadar anlatırsan anlat tam anlatamazsın eksik kalır işte tam da öyle bir insansın <3 seni çok seviyoree hep böyle mutlu ve böyle pozitif olmanı dilerimmm <33

Canım Dilek musmutlu yaşların olsun. Ailen ve sevdiklerinle huzur ve mutluluk dolu bir yaşın olsun. Yeni yaşın sana bolca aşk, para, mutluluk, sağlık, huzur getirsin. Seviyorum seni <3

Dilekkkk doğum günün kutlu olsun benim minik killjoyum. Killjoy kim diyeceksin şimdi, benim valoranttaki en sevdiğim karakter. Ama sen daha güzelsin <3

Seviyorum seni canımın içi, nice mutlu senelerin olsun sevdiklerinle mutlu, huzurlu

iyi ki doğdun canım diloşum. yıllardır kafanı skmeme ragmen bana katlandıgın icin ve güzel dostlugun icin tesekkür ederim hdlfjdj benden hiç bıkma. iyi ki varsın, hep ol<3
sizi çok ama çok seviyorum. hayatımda olduğunuz için o kadar şanslıyım ki<3 siz de iyi ki varsınız:*

sağlık huzur dilerim
forumda o kadar avukat var hiçbiri işe yaramıyo
tek arabulucu sakinleştirici her şeyi yoluna koyan sensin :d
bazen insanın yüzünü gülmekten felç bırakıyon o kadarına da katlanırız artık
iletişmeyi beceremesem de uzaktan uzağa seni seviyorum
Allah başımızdan eksik etmesin :d

mutlu yıllar dostum, yeni yaşın sana mutlu sağlıklı gelsin.
ve bol dedikodu yapacağımız günler...
40'a ne kaldı? bir şey hesaplıyorum dajdshkdfg

Mutlu yıllar dilerim sevgili Stock, doğum günün kutlu olsun :emoji_birthday::emoji_beers:

Mutlu ve sağlıklı yaşların olsun Stockcan.

bence doğum gününün böyle uzun mesajlarla değil de, uzun bir randomla kutlanmasını isterdi.......... ben kutlayalım........

acjfdjsgfklvskgvkdslfkaklzxcadsaxfkvşscgkdIWDQRIPSF :bahar:
teşekkür ederim çocuklar. öptüm çok<3

Doğum günün kutlu olsun, çok mutlu yıllar dillerim :)

Doğum günün kutlu olsun canım benim. Kalbinden geçen her şeyin gerçek olduğu, tüm güzelliklerin seni bulduğu bir yaş olsun :*

Gönlünden geçenlerin gerçekleştiği, hayrına olacak tüm güzelliklerin seni bulduğu bir yıl olsun.
Sağlık ve huzur dolu mutlu yaşlar diliyorum.

Yeni yaşında her şey gönlünce olsun!
Sevdiklerinle beraber, mutlu ve huzurlu, sağlıklı ayrıca bir hayvansever olarak; kedilerle, köpeklerle güzel anların bol olduğu bir ömür dilerim.

Mutlu cok saglikli yillarin olsun guzeller guzeliii :bahar: guzel gonlunce olsun her sey

Nice mutlu yillarin olsun stock, Allah saglikli huzurlu bir omur nasip etsin

nice musmutlu, saglikli, bol parali yillar dilerim canim, dogum günün kutlu olsun<3

Doğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı, mutlu yıllara Stockholm Sendromu :emoji_birthday::kalp:

Nice güzel, mutlu ve bol aşklı yıllar dilerim Stock’cumm..
Doğum günün kutlu olsun güzellik. :kalp:

Ula harun 10 senelik sevgiliye hasret kalmis gibi siir yazar gibi... ac bir suavide gonlun gozun kararsin

Stock... musmutlu yillara cicegim

Ay ne güzel heryerde teraziler var...iyi ki doğdun yeni yaşın bol şansss getirsin..öptüm :*

doğum günün kutlu olsun dilekoo, mutlu yaşlarına :emoji_sparkles:

Çok mutlu bir yaş dilerim :kalp:
canım, güzel kadınlar:* teşekkür ediyoruumm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri