-
-
-
-
-
Başlık resmi içerik ise gayr-i resmi olacak biraz.
Tolkien’in dediği gibi
16-17 yaşındaki ergen halimi bilsen de (ben de senin 45 kilo olduğun zamanların şahi10larca yılı bulan uzuuuun zamanlardır birbirimizi tanıyor olsak da seni hala daha arzuladığımın yarısı kadar dahi tanımıyorum. Her gün tekrar seninle tanışıp, her gün yeni bir Stockla merhabalaşıyorum. Kim bilir belki kasımda tokalaşırız da.
Ve evet, seni hak ettiğinin ancak yarısı kadar sevebiliyorum. Çok çok çok daha sevilmeyi hak eden birisin de benim o kadarına gücüm yeter mi bilmem.
İki benzer üründen imitasyonunu tercih etmeseydin keşke shshda
Umarım bir 15 sene sonra daha böyle devam edebiliriz seninle.
Bu aralar keyfin gıcır aman aman bozulmasın, katlanarak devam etsin :d
Kutlu doğum haftası başlıyor!
İyi ki doğdun, iyi ki hayatımızdasın nice nice senelere şarap kadın @Stockholm Sendromu
Tolkien’in dediği gibi
İçinizden en az yarısını, arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum; ve yarınızdan azını hak ettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum.
16-17 yaşındaki ergen halimi bilsen de (ben de senin 45 kilo olduğun zamanların şahi10larca yılı bulan uzuuuun zamanlardır birbirimizi tanıyor olsak da seni hala daha arzuladığımın yarısı kadar dahi tanımıyorum. Her gün tekrar seninle tanışıp, her gün yeni bir Stockla merhabalaşıyorum. Kim bilir belki kasımda tokalaşırız da.
Ve evet, seni hak ettiğinin ancak yarısı kadar sevebiliyorum. Çok çok çok daha sevilmeyi hak eden birisin de benim o kadarına gücüm yeter mi bilmem.
İki benzer üründen imitasyonunu tercih etmeseydin keşke shshda
Umarım bir 15 sene sonra daha böyle devam edebiliriz seninle.
Bu aralar keyfin gıcır aman aman bozulmasın, katlanarak devam etsin :d
Kutlu doğum haftası başlıyor!
İyi ki doğdun, iyi ki hayatımızdasın nice nice senelere şarap kadın @Stockholm Sendromu
guzel gonlunce olsun her sey