Kutlama Doğum günün kutlu olsun Stockholm Sendromu !

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başlık resmi içerik ise gayr-i resmi olacak biraz.

Tolkien’in dediği gibi
İçinizden en az yarısını, arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum; ve yarınızdan azını hak ettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum.

16-17 yaşındaki ergen halimi bilsen de (ben de senin 45 kilo olduğun zamanların şahi10larca yılı bulan uzuuuun zamanlardır birbirimizi tanıyor olsak da seni hala daha arzuladığımın yarısı kadar dahi tanımıyorum. Her gün tekrar seninle tanışıp, her gün yeni bir Stockla merhabalaşıyorum. Kim bilir belki kasımda tokalaşırız da.

Ve evet, seni hak ettiğinin ancak yarısı kadar sevebiliyorum. Çok çok çok daha sevilmeyi hak eden birisin de benim o kadarına gücüm yeter mi bilmem.

İki benzer üründen imitasyonunu tercih etmeseydin keşke shshda

Umarım bir 15 sene sonra daha böyle devam edebiliriz seninle.

Bu aralar keyfin gıcır aman aman bozulmasın, katlanarak devam etsin :d

Kutlu doğum haftası başlıyor!

İyi ki doğdun, iyi ki hayatımızdasın nice nice senelere şarap kadın @Stockholm Sendromu

Doğum günün kutlu olsun askoooo <333 yeni yaşın bol huzur, Sağlık, Aşk ve Para getirsinnnn :* iyi ki senin gibi güzel ve merhametli biri ile tanışmışım<33 grubun en deli dolu, aynı zaman da en anaç kişisisin :3 her konuda sohbet muhabbet etmek acayip keyifli…
Ayakları yere sağlam basan, yanlışların karşısında dimdik duran her konuda adaletli doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen tam bir idol kadın <3
Bazı insanlar vardır ne kadar anlatırsan anlat tam anlatamazsın eksik kalır işte tam da öyle bir insansın <3 seni çok seviyoree hep böyle mutlu ve böyle pozitif olmanı dilerimmm <33

sağlık huzur dilerim
forumda o kadar avukat var hiçbiri işe yaramıyo
tek arabulucu sakinleştirici her şeyi yoluna koyan sensin :d
bazen insanın yüzünü gülmekten felç bırakıyon o kadarına da katlanırız artık
iletişmeyi beceremesem de uzaktan uzağa seni seviyorum
Allah başımızdan eksik etmesin :d

Canım Dilek musmutlu yaşların olsun. Ailen ve sevdiklerinle huzur ve mutluluk dolu bir yaşın olsun. Yeni yaşın sana bolca aşk, para, mutluluk, sağlık, huzur getirsin. Seviyorum seni <3

Son düzenleme:
Doğum günün kutlu olsun canım benim. Kalbinden geçen her şeyin gerçek olduğu, tüm güzelliklerin seni bulduğu bir yaş olsun :*

Gönlünden geçenlerin gerçekleştiği, hayrına olacak tüm güzelliklerin seni bulduğu bir yıl olsun.
Sağlık ve huzur dolu mutlu yaşlar diliyorum.

Sevdiklerinle çok güzel anlar ve yaşlar geçirmeni dilerim her yaşında.

Yeni yaşında her şey gönlünce olsun!
Sevdiklerinle beraber, mutlu ve huzurlu, sağlıklı ayrıca bir hayvansever olarak; kedilerle, köpeklerle güzel anların bol olduğu bir ömür dilerim.

Dilekkkk doğum günün kutlu olsun benim minik killjoyum. Killjoy kim diyeceksin şimdi, benim valoranttaki en sevdiğim karakter. Ama sen daha güzelsin <3

Seviyorum seni canımın içi, nice mutlu senelerin olsun sevdiklerinle mutlu, huzurlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri