-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Konu açma nezaketiniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Nice yıllara! @Snorland
Ailen ve tüm sevdiklerinle beraber sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür dileriz.
Ne bu resmiyer diyesim geldi :p Teşekkür ederim.Aa mutlu huzurlu yillar diliyorum Snorland 🤗
Teşekkür ederimMutlu yıllar.
Teşekkür ederimMutlu yıllar
Teşekkür ederimAilen ve sevdiklernle mutlu senelere
Teşekkür ederimmutlu yıllar
Teşekkür ederimMutlu yillara
Ne bu resmiyer diyesim geldi :p Teşekkür ederim.
Nick var bende ama isimden emin olamadım özel mesaj yazacaktım ama onuda beceremedim.
Düğününe gelmiştik sanki forumdan arkadaşlarla yanlışmı hatırlıyorum.
Erkan-Serap-Gülçin Aydan abla falan.
Nickin çok eskilerden tanıdık geliyor ama çıkaramıyorum. KocadımTamam o zaman az biraz samimi olsun Süleyman, mutlu yillar ailenle sevdiklerinle : ))
Ama iste o kadar da samimi degilmisiz ki o düğününe gittiginiz ben degildim. Kimdi acaba ben de merak ettim simdi 😄
Nickin çok eskilerden tanıdık geliyor ama çıkaramıyorum. Kocadım
Gruptaki diğer arkadaşlar düğün var gidiyoruz diye kolumdan tutup götümüştü onlar olsa daha net bilgi verirdi ama niyeyse senin nickin kalmış aklımda. Gelin arkadaşımız convers giymişti gelinliğin altına rahat oynıyım diye. (bu detay önemliydi o zaman gerçi şimdi herkes yapıyor bunu)
Neyse beni hafızam yanıltıyor demek ki. Düğünden fotoğrafta vardı bulursam atarım sana senmisin diye.
İşi gücü bıraktım fotoğrafı aradım buldum.Cok eskilerden beri nickim böyle, essizde de böyleydi.
Ben olmadigima zaten eminim, ondan hic suphem yok. Kimle karistirdin, kimin düğünüydü onu merak ettim ama 😄
İşi gücü bıraktım fotoğrafı aradım buldum.
Aze'nin düğünüymüş Narin'di ismi. :rezil olan bir smile:
Karışıklık için kusuruma bakma hafıza arada böyle oyunlar oynuyor demekki.
Sen nasıl o kadar emin oldun?