Kutlama Doğum Günün Kutlu Olsun Snorland

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Nice yıllara! @Snorland

Ailen ve tüm sevdiklerinle beraber sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür dileriz.

Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize sevdiklerinizle beraber huzurlu sağlıklı yıllar dilerim.:bahar::kalp:

Nice yıllara! @Snorland
Ailen ve tüm sevdiklerinle beraber sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür dileriz.
Konu açma nezaketiniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Aa mutlu huzurlu yillar diliyorum Snorland 🤗
Ne bu resmiyer diyesim geldi :p Teşekkür ederim.
Nick var bende ama isimden emin olamadım özel mesaj yazacaktım ama onuda beceremedim.
Düğününe gelmiştik sanki forumdan arkadaşlarla yanlışmı hatırlıyorum.
Erkan-Serap-Gülçin Aydan abla falan.

Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Ailen ve sevdiklernle mutlu senelere
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim

Ne bu resmiyer diyesim geldi :p Teşekkür ederim.
Nick var bende ama isimden emin olamadım özel mesaj yazacaktım ama onuda beceremedim.
Düğününe gelmiştik sanki forumdan arkadaşlarla yanlışmı hatırlıyorum.
Erkan-Serap-Gülçin Aydan abla falan.

Tamam o zaman az biraz samimi olsun Süleyman, mutlu yillar ailenle sevdiklerinle : ))
Ama iste o kadar da samimi degilmisiz ki o düğününe gittiginiz ben degildim. Kimdi acaba ben de merak ettim simdi 😄

Tamam o zaman az biraz samimi olsun Süleyman, mutlu yillar ailenle sevdiklerinle : ))
Ama iste o kadar da samimi degilmisiz ki o düğününe gittiginiz ben degildim. Kimdi acaba ben de merak ettim simdi 😄
Nickin çok eskilerden tanıdık geliyor ama çıkaramıyorum. Kocadım :emoji_older_man:
Gruptaki diğer arkadaşlar düğün var gidiyoruz diye kolumdan tutup götümüştü onlar olsa daha net bilgi verirdi ama niyeyse senin nickin kalmış aklımda. Gelin arkadaşımız convers giymişti gelinliğin altına rahat oynıyım diye. (bu detay önemliydi o zaman gerçi şimdi herkes yapıyor bunu)
Neyse beni hafızam yanıltıyor demek ki. Düğünden fotoğrafta vardı bulursam atarım sana senmisin diye.

Nickin çok eskilerden tanıdık geliyor ama çıkaramıyorum. Kocadım :emoji_older_man:
Gruptaki diğer arkadaşlar düğün var gidiyoruz diye kolumdan tutup götümüştü onlar olsa daha net bilgi verirdi ama niyeyse senin nickin kalmış aklımda. Gelin arkadaşımız convers giymişti gelinliğin altına rahat oynıyım diye. (bu detay önemliydi o zaman gerçi şimdi herkes yapıyor bunu)
Neyse beni hafızam yanıltıyor demek ki. Düğünden fotoğrafta vardı bulursam atarım sana senmisin diye.

Cok eskilerden beri nickim böyle, essizde de böyleydi.
Ben olmadigima zaten eminim, ondan hic suphem yok. Kimle karistirdin, kimin düğünüydü onu merak ettim ama 😄

Cok eskilerden beri nickim böyle, essizde de böyleydi.
Ben olmadigima zaten eminim, ondan hic suphem yok. Kimle karistirdin, kimin düğünüydü onu merak ettim ama 😄
İşi gücü bıraktım fotoğrafı aradım buldum.
Aze'nin düğünüymüş Narin'di ismi. :rezil olan bir smile:
Karışıklık için kusuruma bakma hafıza arada böyle oyunlar oynuyor demekki.
Sen nasıl o kadar emin oldun?

İşi gücü bıraktım fotoğrafı aradım buldum.
Aze'nin düğünüymüş Narin'di ismi. :rezil olan bir smile:
Karışıklık için kusuruma bakma hafıza arada böyle oyunlar oynuyor demekki.
Sen nasıl o kadar emin oldun?

Bilemedim Narin i🤔
Benim düğünüme gelseniz haberim olurdu çünkü mantiken😄
Hani düğün benim ya 😄

Sevdiklerinizle birlikte nice güzel seneleriniz olsun.

Geri