Kutlama Doğum günün kutlu olsun Myself

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tebrik ve Kutlamalar
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mutlu yıllar hocam, sağlıklı huzurlu günler..

doğum günün kutlu olsun Ali Abi , nice mutlu sağlıklı yaşların olsun . <3

Doğum günün kutlu olsun sevgili Ali. Her şey gönlünce olsun. Selamlar saygılar.

Doğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı, mutlu yıllara @Myself

mutlu & guzel yillara :emoji_raising_hand:
çok teşekkürler Thalassa

Doğum günün kutlu olsun
Teşekkürler Berdush

mutlu yıllar hocam, sağlıklı huzurlu günler..
eksik olma cimbomlu Pleks huzurun bizlerden eksik olmamasını diliyorum teşekkürler..

doğum günün kutlu olsun Ali Abi , nice mutlu sağlıklı yaşların olsun . <3
Eyvallah erkalım var olasın..

Doğum günün kutlu olsun sevgili Ali. Her şey gönlünce olsun. Selamlar saygılar.
Varlığınla eksik olmayasın güzel insan sağ olasın hürmetler..

Doğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı, mutlu yıllara @Myself
çok ama çok teşekkürler GÜLARZU..

Huzurlu seneler kaptan adam

Bilmukabele Slahs umarım huzur ruhumuzdan eksik olmaz .. çok sağol ..

Myselfff, ben seni nedense aslan burcu olarak dusunmustum : )) Dogum gunun kutlu olsun, sevdiklerinle mutlu ve saglikli cok guzel yillar gecirin : ))

10 seneyi devirmisim su forumda :) Gormeyi sevdigim insanlardansin.

Doğum günün kutlu olsun Myself, mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice yaşların olsun.

Myselfff, ben seni nedense aslan burcu olarak dusunmustum : )) Dogum gunun kutlu olsun, sevdiklerinle mutlu ve saglikli cok guzel yillar gecirin : ))

10 seneyi devirmisim su forumda :) Gormeyi sevdigim insanlardansin.
Shinigami ya : ) kendi burcumun özelliklerini biliyor yakınen de takip ederim de başka burçlar hakkında bilgi sahibi değilim sen öyle deyince merak ettim bir göz gezdirdim..

Aslan burcu erkeği giyimine özen gösterir diyor ben bildiğin pasaklının tekiyim : ) benim için rahat olsun da kıyafet ne olursa olsun misali.. aslan burcu kendini ön planda hep sahne de görmek istermiş ben bilakis hep geri planda durmayı tercih ederim aslan burcu rahatına konforuna düşkündür diyor aile bireylerimin baba tarafından hepsi rahatsızlıktan rahatlık duyan ayrı model olduğumu söylerler ; ) o aklıma geldi halamlar falan yanlarına gidince ablam vs gece yatak açarlar ben iki kişilik kanepe de 1.90 küsürlük adam iki büklüm sıvışır yatarım gibi misal : ) sabah oğlum rahatsız mısın niye yatakta rahat yatmiyorsun senfonisi : )

bir kaç tane olumlu beni anımsatan yönü var ama aslan burcunun .. ama lagu luga yaptın Myself çenen düştü: ) hoşgörüne sığınıyorum Shinigami..

onure mutlu oldum görüşün için teşekkürler eskiden daha çok denk geliyordum forumda varlığına bu ara çok nadiren görüyorum dilerim herşey stabildir yaşantında , bizleri güzel yorumlarından mağdur bırakma oldukça lütfen geçen bir haftalık yemek yaptım iki güne bitti yorumun çok tebessüm ettirdi , şuanda ettim misal : )

velhasıl , çok mersi Shinigami varlığına şükranlarımı sunuyorum..

Doğum günün kutlu olsun Myself, mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice yaşların olsun.

Hakan çok uzun zamandır gözükmüyordun buralarda , bu vesileyle tekrardan hoş geldin..

Allah razı olsun inşallah, çok teşekkürler..

Mutlu yıllar abi, nice yıllar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri