Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çok teşekkürler Thalassamutlu & guzel yillara![]()
Teşekkürler BerdushDoğum günün kutlu olsun
eksik olma cimbomlu Pleks huzurun bizlerden eksik olmamasını diliyorum teşekkürler..mutlu yıllar hocam, sağlıklı huzurlu günler..
Eyvallah erkalım var olasın..doğum günün kutlu olsun Ali Abi , nice mutlu sağlıklı yaşların olsun . <3
Varlığınla eksik olmayasın güzel insan sağ olasın hürmetler..Doğum günün kutlu olsun sevgili Ali. Her şey gönlünce olsun. Selamlar saygılar.
çok ama çok teşekkürler GÜLARZU..Doğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı, mutlu yıllara @Myself
Huzurlu seneler kaptan adam
Shinigami ya : ) kendi burcumun özelliklerini biliyor yakınen de takip ederim de başka burçlar hakkında bilgi sahibi değilim sen öyle deyince merak ettim bir göz gezdirdim..Myselfff, ben seni nedense aslan burcu olarak dusunmustum : )) Dogum gunun kutlu olsun, sevdiklerinle mutlu ve saglikli cok guzel yillar gecirin : ))
10 seneyi devirmisim su forumdaGormeyi sevdigim insanlardansin.
Doğum günün kutlu olsun Myself, mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice yaşların olsun.
Teşekkürler Arkhe ..Mutlu ve sağlıklı yaşlar.
Bilmukabele enderim varlığınla eksik olmayasın sevgiler ..Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Nice huzurlu yıllar dilerim
Teşekkür ederim Arcadia ..Yeni yaşında mutluluklar dilerim
Mutlu yıllar abi, nice yıllar dilerim