-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
inşallah Lefty Allahım razı olsun .. şükranlarımı sunuyorum..Nice yıllara! @Myself
Sevdiklerinle beraber sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçirmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun.
Bilmukabele ayşe eksik olmayasın..Kaptan sevdiklerinle güzel yaşlar diliyorum. Her şey gönlünce olsun.
Yarınki maçta Fenerbahçe de dilerim sana bir hediye verir ve farklı kazanırız.inşallah Lefty Allahım razı olsun .. şükranlarımı sunuyorum..
Bilmukabele ayşe eksik olmayasın..
Yaa inşallah be Lefty inşallah.. lig içinde bu sene inşallah sonu şampiyonluk olur ruh psikolojimizin buna ihtiyacı var : ) tekrardan çok teşekkür ediyorum..Yarınki maçta Fenerbahçe de dilerim sana bir hediye verir ve farklı kazanırız.![]()
Allah razı olsun biraderim bu diyarlardan o diyarlara selamlar.. ruhuna iyi davranmayı ihmal etmeyesin..Ad günün kutlu olsun biraderim.
Bilmukabele HosgeldinHarunAbi hürmetler..Mutlu yıllar tuzlu adam
Çok teşekkürler Emare ..Mutlu cok saglikli yillar
Çok ama çok teşekkürler özlem saygılar..Nice mutlu güzel yaşlara Ali kaptan.
Teşekkürler ebru ..musmutlu seneleer
inşallah be Zeyna eksik olma ..Nice mutlu senelereee, çok mutlu ol sevdiklerinle
çok teşekkürler Beşiktaşlı yoSun ..Nice mutlu yaşlara, doğum günün kutlu olsun.
çok teşekkürler çokça saygılarımı sunuyorum..Nice güzel yaşların olsun Ali Kaptan. İyi ki doğdun.![]()
Bilmukabele cimbomlu , : )Doğum günün kutlu olsun reis![]()
inşallah Stocholm Sendromu çok mersi şükranlarımı sunuyorum..güzel yıllara, güzel yaşlara myself<3
kaptanım, nice yıllaraaa![]()
yaaa Aze onure oldum düşüncenle yorumunla mutlu oldum bilmukabele.. sosyal medya olsun , semteki gündelik yaşantım olsun , iş hayatım olsun ali kaptan olarak anılarım ali kaptan her yerde aynı kişilikte ben ergenlik döneminden sonrası için hiç bir zaman karşımdaki insana kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi yapmadım bu durumu yaşam felsefesi haline getirdim.. hem efendim efkar da ruhun ihtiyacı fazla olmamak koşuluyla: ) karakterimiz bozuk değil çok şükür az biraz psikolojimiz bozuk ona istinaden üzüntüler de oluyor Rabbim onlarında gelip geçicilerini veriyor Allaha çok şükür.. ama çok bıdı bıdı yaptın be Myself : ) hoşgörüne sığınıyorum Aze..Doğum günün kutlu olsun ali kaptan nice senelere yıllardır beyefendiligi ile kimse ile bir sorun yaşadığını görmedim adamı üzmeyin sonra başını alıp guvertede efkarlaniyor hassas adam... güzel yılların olsun
inşallah döngüsel çok teşekkür ederim ..sağlıkla huzurla mutlulukla dolu nice yaşlar diliyorum.
Amin inşallah karakteri güzel anne..Kaptan mutlu yıllar dilerim, ömrün uzun, güzel, huzurlu, bol neşeli olsunçok yaşa
![]()