Kutlama Doğum günün kutlu olsun Myself

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tebrik ve Kutlamalar
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaptan sevdiklerinle güzel yaşlar diliyorum. Her şey gönlünce olsun.

Yarınki maçta Fenerbahçe de dilerim sana bir hediye verir ve farklı kazanırız.:)
Yaa inşallah be Lefty inşallah.. lig içinde bu sene inşallah sonu şampiyonluk olur ruh psikolojimizin buna ihtiyacı var : ) tekrardan çok teşekkür ediyorum..
Ad günün kutlu olsun biraderim.
Allah razı olsun biraderim bu diyarlardan o diyarlara selamlar.. ruhuna iyi davranmayı ihmal etmeyesin..

Mutlu yıllar tuzlu adam
Bilmukabele HosgeldinHarunAbi hürmetler..

Mutlu cok saglikli yillar
Çok teşekkürler Emare ..

Nice mutlu güzel yaşlara Ali kaptan.
Çok ama çok teşekkürler özlem saygılar..

musmutlu seneleer
Teşekkürler ebru ..
Nice mutlu senelereee, çok mutlu ol sevdiklerinle
inşallah be Zeyna eksik olma ..
Nice mutlu yaşlara, doğum günün kutlu olsun.
çok teşekkürler Beşiktaşlı yoSun ..

Nice güzel yaşların olsun Ali Kaptan. İyi ki doğdun. :emoji_ship:
çok teşekkürler çokça saygılarımı sunuyorum..

Doğum günün kutlu olsun reis :party_face:
Bilmukabele cimbomlu , : )

güzel yıllara, güzel yaşlara myself<3
inşallah Stocholm Sendromu çok mersi şükranlarımı sunuyorum..

kaptanım, nice yıllaraaa :bahar:

Yaa .. çok teşekkürler Ophelia gönlüne bereket , saygılar..

Doğum günün kutlu olsun ali kaptan nice senelere yıllardır beyefendiligi ile kimse ile bir sorun yaşadığını görmedim adamı üzmeyin sonra başını alıp guvertede efkarlaniyor hassas adam... güzel yılların olsun

sağlıkla huzurla mutlulukla dolu nice yaşlar diliyorum.

Kaptan mutlu yıllar dilerim, ömrün uzun, güzel, huzurlu, bol neşeli olsun:party_face: çok yaşa:emoji_cherry_blossom:

Doğum günün kutlu olsun ali kaptan nice senelere yıllardır beyefendiligi ile kimse ile bir sorun yaşadığını görmedim adamı üzmeyin sonra başını alıp guvertede efkarlaniyor hassas adam... güzel yılların olsun
yaaa Aze onure oldum düşüncenle yorumunla mutlu oldum bilmukabele.. sosyal medya olsun , semteki gündelik yaşantım olsun , iş hayatım olsun ali kaptan olarak anılarım ali kaptan her yerde aynı kişilikte ben ergenlik döneminden sonrası için hiç bir zaman karşımdaki insana kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi yapmadım bu durumu yaşam felsefesi haline getirdim.. hem efendim efkar da ruhun ihtiyacı fazla olmamak koşuluyla: ) karakterimiz bozuk değil çok şükür az biraz psikolojimiz bozuk ona istinaden üzüntüler de oluyor Rabbim onlarında gelip geçicilerini veriyor Allaha çok şükür.. ama çok bıdı bıdı yaptın be Myself : ) hoşgörüne sığınıyorum Aze..
Velhasıl çok ama çok teşekkürler ruhunun huzuruna iyi bak lütfen , şahsına şükranlarımı sunuyorum..

sağlıkla huzurla mutlulukla dolu nice yaşlar diliyorum.
inşallah döngüsel çok teşekkür ederim ..
Kaptan mutlu yıllar dilerim, ömrün uzun, güzel, huzurlu, bol neşeli olsun:party_face: çok yaşa:emoji_cherry_blossom:
Amin inşallah karakteri güzel anne..
Allah razı olsun senden Larien sağ olasın.. Rabbim sizlerede güç kuvvet versin.. ufaklıkla alakalı tatlı cemkirmeleri fırsat buldukça yorumla lütfen yüzümüzde tebessüm oluşsun arada bir : ) Rabbim kem gözlerden sakındırsın saygılar sana..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri